Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Veljača 2018. 10:05

mateya1993

ProudMomy

Hej ljetnice moje!
    Znaci ljuta sam ko pas! Isla jutros u dom zdravlja u lab na ogtt. Stavim knjizicu, za 2 min zove me zena. A za ogtt se gospodjo morate naruciti. Wtf!?!? Nikad se nisam narucivala. Vidim u onoj teci pise svaki dan 5 trudnica. Ne kuzim! 5!?!? Kaj glukozu dobijaju na kapaljku ili sta?
    Upisala me za 22. tek. Luda sam!
    Ok nisam nesto pazila sto jedem ovih dana, al sam jucer od 6 gladna.
    Ispucala sam se sad valjda!
    Confused divna busica 😍
    Ena ja se vec zezam da se kauc oblikovao po meni i mojoj guzici od lezanja. 😉 Bit ce to sve dobro. 😘

Joj i ja sam se morala naručiti,ali meni je rekla sestra kod ginekologice da se moram naručiti. Neznam zašto tebi nisu rekli.

Ma meni ti je ginic na krugama,  a ja sam doma u Sesvetama i tamo u lab mi idu uputnice,  tak da ti oni to nisu mogli znati,  kao ni ja dok ne dodjem. Jbg!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mamika3
    12. Veljača 2018. 10:24

ivymicek

Volim svašta, ne volim ljubiće 😂.
    Evo zadnje što sam pročitala je Jan Martel "Life of Pi".
    Volim krimiće i trilere i inspirativne knjige. Javi ako se sjetiš 😘

Padobranski ulet.." Nestala bez traga"-Chevy Stevens!Krimic!Kraj bome iznenadjujuc!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

ivymicek
    12. Veljača 2018. 10:25

ProudMomy

mateya1993

ProudMomy

Hej ljetnice moje!
    Znaci ljuta sam ko pas! Isla jutros u dom zdravlja u lab na ogtt. Stavim knjizicu, za 2 min zove me zena. A za ogtt se gospodjo morate naruciti. Wtf!?!? Nikad se nisam narucivala. Vidim u onoj teci pise svaki dan 5 trudnica. Ne kuzim! 5!?!? Kaj glukozu dobijaju na kapaljku ili sta?
    Confused divna busica 😍
    Ena ja se vec zezam da se kauc oblikovao po meni i mojoj guzici od lezanja. 😉 Bit ce to sve dobro. 😘

Joj i ja sam se morala naručiti,ali meni je rekla sestra kod ginekologice da se moram naručiti. Neznam zašto tebi nisu rekli.

Ma meni ti je ginic na krugama, a ja sam doma u Sesvetama i tamo u lab mi idu uputnice, tak da ti oni to nisu mogli znati, kao ni ja dok ne dodjem. Jbg!

Ma kako se naručuje pa katastrofa. Ako mene pošalje moram i ja provjerit da se nešto nije promjenilo.
    Naravno da si ljuta i ja bih bila.. kakve su to gluposti, da ti glukozu i izvsdi krv nije da ležiš kod njih 3 sata pa nemaju kreveta. Like wtf!!!
    Honey neka si ti uživalw. Nemoj sad previše raditi. Iako se nisi javljala nismo te zaboravili 😉.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

12. Veljača 2018. 10:27

ivymicek

ProudMomy

mateya1993

ProudMomy

Hej ljetnice moje!
    Confused divna busica 😍

Ma meni ti je ginic na krugama, a ja sam doma u Sesvetama i tamo u lab mi idu uputnice, tak da ti oni to nisu mogli znati, kao ni ja dok ne dodjem. Jbg!

Ma kako se naručuje pa katastrofa. Ako mene pošalje moram i ja provjerit da se nešto nije promjenilo.
    Naravno da si ljuta i ja bih bila.. kakve su to gluposti, da ti glukozu i izvsdi krv nije da ležiš kod njih 3 sata pa nemaju kreveta. Like wtf!!!
    Honeyneka si ti uživalw. Nemoj sad previše raditi. Iako se nisi javljala nismo te zaboravili 😉.

Pa kuzis,  jos znam da se zadnji put nisam nis narucivala,  dosla nataste,  rijesila to i bok. A ne ovo jebote! Velim ti,  svaki dan ima 5 upisanih trudnica,  5!?!? Koji k...?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    12. Veljača 2018. 10:27

Hvala vam curke!
    Confused to je već prava bušica 😍😍 valjda će se i moja ubrzo malo više pokazati 😁
    Jučer je bio dan za druženje s prijateljima i stvarno se trudnice naslušaju tisuću komentara i savjeta 😂 uopće još ne izgledaš trudno, a nisu ti +3,5 kg malo previše zasad, joj samo 3,5 kg si dobila pa to ti je premalo 😂😂😂 još me skroz zbunili i s naknadama i limitima za porodiljni 😂😂
    Mladamamica nadam se da se beba javila 
    Curama koje trebaju mirovati šaljem puno pozitivnih misli  😘😘
    Meni je kontrola sutra kasno popodne,tko će to dočekat..nadam se da će sve biti ok

pharmamma
    12. Veljača 2018. 10:31

I evo malo snježne idile 😊 kod mene počelo padati ko ludo..ako ovako nastavi,mogu navecer samo ostati spavati na poslu 😂😂

12. Veljača 2018. 10:53

Pozdrav trudničice moje 😍😘...evo ja ustala na wc, smućkala instanticu, uzela doručak, magnezij i Novalac i sve to riješila u krevetu pred telkom, nastavak slijedi, raspoloženje ću si popravit čoko pralinama i čašom cole, imat ću 100kg😂😂🤣🤣, .bebo se baca na sve strane al ipak mi se čini da je skroz dole...to bi bilo jutarnje izvješće😂😂..a sad...Confused, e to je već  beba trbuh😍😍.
    Proudy nevjerojatno, da se u Zg moraš naručivati na oggt i da primaju 5 trudnica😱...opća bolnica Zabok(Bračak) je kaj se svega tiče super...uživajte u danu, svima 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

• nikolina219
    12. Veljača 2018. 10:55

Bok cure, dsta ste tipkale za vikend, sad malo da vas pohvatam. 
    Sretno svima na pregledima, cure koje miruju MIRUJTE i neka vas služe.
    Confused lijepa bušica  trebala bi se i ja sliknut konacno da se pokazem da ne mislite da sam fiktivna 

franovamamita
    12. Veljača 2018. 11:10

dan cure
    ja imala posla u gradu sad dosla kuci umorna sam...e da isla sam do lidla i kupila neke trudnicke tanke svjetle traperice za 39kn i haljinu za isto toliko...
    ena samo ti papaj i odmaraj i mazi busicu 😙😙
    confused oho bome ste i vi lijepo narasli 😙😙
    proud aaaaaa mogu misliti kak si se osjecala uzas 😤
    nego opet da pitam sta nam je sa happy ???? danima je nema 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

12. Veljača 2018. 11:10

nikolina219

Bok cure, dsta ste tipkale za vikend, sad malo da vas pohvatam.
    Sretno svima na pregledima, cure koje miruju MIRUJTE i neka vas služe.
    Confused lijepa bušicatrebala bi se i ja sliknut konacno da se pokazem da ne mislite da sam fiktivna

Joj draga, bilo bi ljepo da me služe...m jena poslu a svekar i svekrva me sigurno neće služiti, a i ja sam na katu, oni dole..barem se malo rastegnem dole do wc i kuhinje, nadam se da ne šteti to što desetak puta u danu idem po stepenicama😱....ajde da te vidimo😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI