Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    12. Veljača 2018. 10:24

ivymicek

Volim svašta, ne volim ljubiće 😂.
    Evo zadnje što sam pročitala je Jan Martel "Life of Pi".
    Volim krimiće i trilere i inspirativne knjige. Javi ako se sjetiš 😘

Padobranski ulet.." Nestala bez traga"-Chevy Stevens!Krimic!Kraj bome iznenadjujuc!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

ivymicek
    12. Veljača 2018. 10:25

ProudMomy

mateya1993

ProudMomy

Hej ljetnice moje!
    Znaci ljuta sam ko pas! Isla jutros u dom zdravlja u lab na ogtt. Stavim knjizicu, za 2 min zove me zena. A za ogtt se gospodjo morate naruciti. Wtf!?!? Nikad se nisam narucivala. Vidim u onoj teci pise svaki dan 5 trudnica. Ne kuzim! 5!?!? Kaj glukozu dobijaju na kapaljku ili sta?
    Upisala me za 22. tek. Luda sam!
    Ok nisam nesto pazila sto jedem ovih dana, al sam jucer od 6 gladna.
    Ispucala sam se sad valjda!
    Confused divna busica 😍
    Ena ja se vec zezam da se kauc oblikovao po meni i mojoj guzici od lezanja. 😉 Bit ce to sve dobro. 😘

Joj i ja sam se morala naručiti,ali meni je rekla sestra kod ginekologice da se moram naručiti. Neznam zašto tebi nisu rekli.

Ma meni ti je ginic na krugama, a ja sam doma u Sesvetama i tamo u lab mi idu uputnice, tak da ti oni to nisu mogli znati, kao ni ja dok ne dodjem. Jbg!

Ma kako se naručuje pa katastrofa. Ako mene pošalje moram i ja provjerit da se nešto nije promjenilo.
    Naravno da si ljuta i ja bih bila.. kakve su to gluposti, da ti glukozu i izvsdi krv nije da ležiš kod njih 3 sata pa nemaju kreveta. Like wtf!!!
    Honey neka si ti uživalw. Nemoj sad previše raditi. Iako se nisi javljala nismo te zaboravili 😉.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

12. Veljača 2018. 10:27

ivymicek

ProudMomy

mateya1993

ProudMomy

Hej ljetnice moje!
    Znaci ljuta sam ko pas! Isla jutros u dom zdravlja u lab na ogtt. Stavim knjizicu, za 2 min zove me zena. A za ogtt se gospodjo morate naruciti. Wtf!?!? Nikad se nisam narucivala. Vidim u onoj teci pise svaki dan 5 trudnica. Ne kuzim! 5!?!? Kaj glukozu dobijaju na kapaljku ili sta?
    Upisala me za 22. tek. Luda sam!
    Ok nisam nesto pazila sto jedem ovih dana, al sam jucer od 6 gladna.
    Ispucala sam se sad valjda!
    Confused divna busica 😍
    Ena ja se vec zezam da se kauc oblikovao po meni i mojoj guzici od lezanja. 😉 Bit ce to sve dobro. 😘

Joj i ja sam se morala naručiti,ali meni je rekla sestra kod ginekologice da se moram naručiti. Neznam zašto tebi nisu rekli.

Ma meni ti je ginic na krugama, a ja sam doma u Sesvetama i tamo u lab mi idu uputnice, tak da ti oni to nisu mogli znati, kao ni ja dok ne dodjem. Jbg!

Ma kako se naručuje pa katastrofa. Ako mene pošalje moram i ja provjerit da se nešto nije promjenilo.
    Naravno da si ljuta i ja bih bila.. kakve su to gluposti, da ti glukozu i izvsdi krv nije da ležiš kod njih 3 sata pa nemaju kreveta. Like wtf!!!
    Honeyneka si ti uživalw. Nemoj sad previše raditi. Iako se nisi javljala nismo te zaboravili 😉.

Pa kuzis,  jos znam da se zadnji put nisam nis narucivala,  dosla nataste,  rijesila to i bok. A ne ovo jebote! Velim ti,  svaki dan ima 5 upisanih trudnica,  5!?!? Koji k...?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    12. Veljača 2018. 10:27

Hvala vam curke!
    Confused to je već prava bušica 😍😍 valjda će se i moja ubrzo malo više pokazati 😁
    Jučer je bio dan za druženje s prijateljima i stvarno se trudnice naslušaju tisuću komentara i savjeta 😂 uopće još ne izgledaš trudno, a nisu ti +3,5 kg malo previše zasad, joj samo 3,5 kg si dobila pa to ti je premalo 😂😂😂 još me skroz zbunili i s naknadama i limitima za porodiljni 😂😂
    Mladamamica nadam se da se beba javila 
    Curama koje trebaju mirovati šaljem puno pozitivnih misli  😘😘
    Meni je kontrola sutra kasno popodne,tko će to dočekat..nadam se da će sve biti ok

pharmamma
    12. Veljača 2018. 10:31

I evo malo snježne idile 😊 kod mene počelo padati ko ludo..ako ovako nastavi,mogu navecer samo ostati spavati na poslu 😂😂

12. Veljača 2018. 10:53

Pozdrav trudničice moje 😍😘...evo ja ustala na wc, smućkala instanticu, uzela doručak, magnezij i Novalac i sve to riješila u krevetu pred telkom, nastavak slijedi, raspoloženje ću si popravit čoko pralinama i čašom cole, imat ću 100kg😂😂🤣🤣, .bebo se baca na sve strane al ipak mi se čini da je skroz dole...to bi bilo jutarnje izvješće😂😂..a sad...Confused, e to je već  beba trbuh😍😍.
    Proudy nevjerojatno, da se u Zg moraš naručivati na oggt i da primaju 5 trudnica😱...opća bolnica Zabok(Bračak) je kaj se svega tiče super...uživajte u danu, svima 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

• nikolina219
    12. Veljača 2018. 10:55

Bok cure, dsta ste tipkale za vikend, sad malo da vas pohvatam. 
    Sretno svima na pregledima, cure koje miruju MIRUJTE i neka vas služe.
    Confused lijepa bušica  trebala bi se i ja sliknut konacno da se pokazem da ne mislite da sam fiktivna 

franovamamita
    12. Veljača 2018. 11:10

dan cure
    ja imala posla u gradu sad dosla kuci umorna sam...e da isla sam do lidla i kupila neke trudnicke tanke svjetle traperice za 39kn i haljinu za isto toliko...
    ena samo ti papaj i odmaraj i mazi busicu 😙😙
    confused oho bome ste i vi lijepo narasli 😙😙
    proud aaaaaa mogu misliti kak si se osjecala uzas 😤
    nego opet da pitam sta nam je sa happy ???? danima je nema 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

12. Veljača 2018. 11:10

nikolina219

Bok cure, dsta ste tipkale za vikend, sad malo da vas pohvatam.
    Sretno svima na pregledima, cure koje miruju MIRUJTE i neka vas služe.
    Confused lijepa bušicatrebala bi se i ja sliknut konacno da se pokazem da ne mislite da sam fiktivna

Joj draga, bilo bi ljepo da me služe...m jena poslu a svekar i svekrva me sigurno neće služiti, a i ja sam na katu, oni dole..barem se malo rastegnem dole do wc i kuhinje, nadam se da ne šteti to što desetak puta u danu idem po stepenicama😱....ajde da te vidimo😍😍

12. Veljača 2018. 11:12

Ena31

Pozdrav trudničice moje 😍😘…evo ja ustala na wc, smućkala instanticu, uzela doručak, magnezij i Novalac i sve to riješila u krevetu pred telkom, nastavak slijedi, raspoloženje ću si popravit čoko pralinama i čašom cole, imat ću 100kg😂😂🤣🤣, .bebo se baca na sve strane al ipak mi se čini da je skroz dole…to bi bilo jutarnje izvješće😂😂..a sad…Confused, e to je već beba trbuh😍😍.
    Proudy nevjerojatno, da se u Zg moraš naručivati na oggt i da primaju 5 trudnica😱…opća bolnica Zabok(Bračak) je kaj se svega tiče super…uživajte u danu, svima 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Ena ja se cudim sto vec do sad nisam natukla bar 10kg koliko lezim. Jedem kao i prije,  a ne krecem se nis 😂😂😂😂
    Evo ne znam kaj bi rekla za taj ogtt,  kazem,  prosli put se nije trebalo naruciti,  sad treba! Nabijem ih!
    Ubila sam burek sa sirom. Ne jedem slatko,  al sad bi od muke i krafnu pojela 😂😂😂😂 zivio ogtt!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.