Ja imam baby watcher :) mrak stvar :) preko njihove stranice sam uzela :D
Dan curkee
Moj mali crvic se vec 2 dana nije posteno izritao kako on to inace.i ja sam sad vec polako luda od brige i muke 😭
Zanima me dal neka od vas ima ili je imala 9naj baby watcher i ako znate di to kupiti ☺
A jel si ga osjetila da se lupka imalo? Pojedi nešto slatko, popi sok i lezi, umiri se i javit će se. Možda si bila više u pokretu pa nisi osjetila kad je lupkao, nije ni njima ko ni nama svaki dan isti i za akciju, ne brini😘..nemam baby watcher…
Sve sam zivo probala i lezat i na bok i slatko i hladno al eto nista ne pali 😐
Kolko je trebalo dok stigne 😊
Pozdrav svima!
Nadam se da uzivate u lijepom danu.
Mi smo se malko prosetali do centra Sesveta, na djecje maskare, i sad odmaramo domeka. Rucak imala od jucer, pa sve laganini.
Mladamamica u tim tjednima bebice jos imaju dovoljno mjesta za akrobacije i nije cudno ako ih ne osjetis stalno. Nakon 27tj treba pratiti pokrete. Mislim da nema razloga za paniku. Buduci da si do sada stalno bila u krevetu, naravno da si sve osjetila, a sada kako se malo i kreces normalno je da ne osjetis bas sve. Samo mirno!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Kolko je trebalo dok stigne 😊
Ma svega par dana :) sad se ni ne sjetim slusat ..vise mu je bio od pomoci dok bebac nije lupkao :) ali sad znamo isto cut malo 😍
Ljetnice izgleda uživale sve danas u lijepom vremenu i druženju s obitelji, niko ne piskara ništa...blago vama😀, ja ležim u sobi sama cijeli dan, ustala po sendvič, kavu i na wc, kasnije pojela gulaš pa opet krevet...moji kupili pajceka obrađenog pa cijeli dan imaju posla s tim tak da se niko ne druži samnom.
Bome sam uzivala danas. Obiteljsko druzenje pa poslije sa kumovima i evo sad cu jos nesto pojesti mada ne znam sto i gledati tv dok ne zaspem.
Ena kako si ti? Si napokon u drustvu? 😊
💗Baby E💗
Ima li koja pregled sutra ili smo sve rezervirane 14. i 15.? 😂
Jooooj tko ce docekat taj 15. I 11h 😍
💗Baby E💗
Bome sam uzivala danas. Obiteljsko druzenje pa poslije sa kumovima i evo sad cu jos nesto pojesti mada ne znam sto i gledati tv dok ne zaspem.
Ena kako si ti? Si napokon u drustvu? 😊
Ei draga, a ok sam...i dalje sama, m došo u sobu samo po veš, ide pod tuš i spremit se za posao
Bolje da se naviknem...
Sortiraj odgovore
Najstariji