Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    11. Veljača 2018. 13:51

Ja imam baby watcher :) mrak stvar :) preko njihove stranice sam uzela :D

Mladamamica1911
    11. Veljača 2018. 13:57

Ena31

Mladamamica1911

Dan curkee
    Moj mali crvic se vec 2 dana nije posteno izritao kako on to inace.i ja sam sad vec polako luda od brige i muke 😭
    Zanima me dal neka od vas ima ili je imala 9naj baby watcher i ako znate di to kupiti ☺

A jel si ga osjetila da se lupka imalo? Pojedi nešto slatko, popi sok i lezi, umiri se i javit će se. Možda si bila više u pokretu pa nisi osjetila kad je lupkao, nije ni njima ko ni nama svaki dan isti i za akciju, ne brini😘..nemam baby watcher…

Sve sam zivo probala i lezat i na bok i slatko i hladno al eto nista ne pali 😐

Mladamamica1911
    11. Veljača 2018. 13:57

Bojana27

Kolko je trebalo dok stigne 😊

11. Veljača 2018. 14:06

Pozdrav svima!
    Nadam se da uzivate u lijepom danu.
    Mi smo se malko prosetali do centra Sesveta,  na djecje maskare,  i sad odmaramo domeka. Rucak imala od jucer,  pa sve laganini.
    Mladamamica u tim tjednima bebice jos imaju dovoljno mjesta za akrobacije i nije cudno ako ih ne osjetis stalno. Nakon 27tj treba pratiti pokrete. Mislim da nema razloga za paniku. Buduci da si do sada stalno bila u krevetu,  naravno da si sve osjetila,  a sada kako se malo i kreces normalno je da ne osjetis bas sve. Samo mirno!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bojana27
    11. Veljača 2018. 14:51

Mladamamica1911

Bojana27

Kolko je trebalo dok stigne 😊

Ma svega par dana :) sad se ni ne sjetim slusat ..vise mu je bio od pomoci dok bebac nije lupkao :) ali sad znamo isto cut malo 😍

mare27
    11. Veljača 2018. 18:49

Mladamamica dali se beban javio??

11. Veljača 2018. 19:56

Ljetnice izgleda uživale sve danas u lijepom vremenu i druženju s obitelji, niko ne piskara ništa...blago vama😀, ja ležim u sobi sama cijeli dan, ustala po sendvič, kavu i na wc, kasnije pojela gulaš pa opet krevet...moji kupili pajceka obrađenog pa cijeli dan imaju posla s tim tak da se niko ne druži samnom.

bejb23
    11. Veljača 2018. 21:22

Bome sam uzivala danas. Obiteljsko druzenje pa poslije sa kumovima i evo sad cu jos nesto pojesti mada ne znam sto i gledati tv dok ne zaspem. 
    Ena kako si ti? Si napokon u drustvu? 😊

💗Baby E💗

bejb23
    11. Veljača 2018. 21:24

Ima li koja pregled sutra ili smo sve rezervirane 14. i 15.? 😂 
    Jooooj tko ce docekat taj 15. I 11h 😍

💗Baby E💗

11. Veljača 2018. 21:31

bejb23

Bome sam uzivala danas. Obiteljsko druzenje pa poslije sa kumovima i evo sad cu jos nesto pojesti mada ne znam sto i gledati tv dok ne zaspem.
    Ena kako si ti? Si napokon u drustvu? 😊

Ei draga, a ok sam...i dalje sama, m došo u sobu samo po veš, ide pod tuš i spremit se za posao
     Bolje da se naviknem...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.