ena onak te kao propada u cucici ili?
Nezz kak da ti opišem, baš ko bol kod menge..
Proud ne odustaje od nje😁😁
😂😂😂😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Riri dobrodosla!
Ma imam i ja aplikaciju koja mi mjeri korake i kaj ja znam kaj sve ne, al jebemu da mi menga kasni 43 dana ne bi si sigurno isla aplikaciju skidat da mi kaze jesam trudna. Ne mogu si ja pomoc, pa bit fina na tak nest, stvarno ne mogu.
A evo, veli otići će doktoru😁…
Ja ću svisnuti, sad me povremeno boli u čučici dole onak ko kad imam mengu, nezz jel to od tog kaj mali dubi na glavi ili kaj, trudim se ne radit si paniku al jbg…
I mene ti zna tak boliti, i zna mi biti pritisak dolje. To ti je problem i kod tog lezanja kaj osjetis sve zivo, kaj mozda ne bi da si pokretna.
Mislim da nema razloga za paniku. 😘
E, da vidis ima li koja aplikacija za to na mobitelu? 😂😂😂😂
😂😂😂😂😂, a jesi ludača😍😍😍, to je i meni palo napamet, da sad kad ležim sve osjetim
a nemam pojma na sta mislis mene zna tak probosti a kod menge sam imala bolove tj grceve i kao kod stidne kosti nekad tupa bol kao da me netko lupio...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
a nemam pojma na sta mislis mene zna tak probosti a kod menge sam imala bolove tj grceve i kao kod stidne kosti nekad tupa bol kao da me netko lupio…
Više ko ti grčevi...ma nije niš valjda, ak se pogorša ili bude stalno budem zvala dr..
A cure moje vi ste teska komedija 😂 Bas ste me nasmijale s ovom s druge teme. Odo sad i nju citati.
Riri dobrodoooooosla 😘🤗🤗🤗🤗🤗 Bas sam sretna zbog tebe :)
Ivymicek, ja sam malo u drugom zanru. Ljubici i to tako da se opustim 😂 "Djevojka u vlaku" ako je vec nisi procitala.
Proudy nek je nastradao i burek i jogurt. Nadam se da je i krafna u ime ogtta 😂
Ajme sad bi i ja jednu. Sa puuuuuno cokolade. 😍
💗Baby E💗
Riri dobrodosla!
Ma imam i ja aplikaciju koja mi mjeri korake i kaj ja znam kaj sve ne, al jebemu da mi menga kasni 43 dana ne bi si sigurno isla aplikaciju skidat da mi kaze jesam trudna. Ne mogu si ja pomoc, pa bit fina na tak nest, stvarno ne mogu.
A evo, veli otići će doktoru😁…
Ja ću svisnuti, sad me povremeno boli u čučici dole onak ko kad imam mengu, nezz jel to od tog kaj mali dubi na glavi ili kaj, trudim se ne radit si paniku al jbg…
I mene ti zna tak boliti, i zna mi biti pritisak dolje. To ti je problem i kod tog lezanja kaj osjetis sve zivo, kaj mozda ne bi da si pokretna.
Mislim da nema razloga za paniku. 😘
E, da vidis ima li koja aplikacija za to na mobitelu? 😂😂😂😂
😂😂😂😂😂, a jesi ludača😍😍😍, to je i meni palo napamet, da sad kad ležim sve osjetim
Ako ti se pogorsa, zovi doktora ili odi na hitnu. Al ja stvarno mislim da nemas razloga za brigu. 😉
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
A cure moje vi ste teska komedija 😂 Bas ste me nasmijale s ovom s druge teme. Odo sad i nju citati.
Riri dobrodoooooosla 😘🤗🤗🤗🤗🤗 Bas sam sretna zbog tebe :)
Ivymicek, ja sam malo u drugom zanru. Ljubici i to tako da se opustim 😂 "Djevojka u vlaku" ako je vec nisi procitala.
Proudy nek je nastradao i burek i jogurt. Nadam se da je i krafna u ime ogtta 😂
Ajme sad bi i ja jednu. Sa puuuuuno cokolade. 😍
Nisam jos krafnu pojela, ali dug je dan, stignem😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ako te bude jako bolilo nazovi doktora...ali ja mislim ds se siris i da je sve ok 😙
i dajte prestanite o krafnama sad sam ljuta zasto ih nisam kupola u lidlu a bile su 17 kn 12kom u pm jedu mi se 😤😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji