Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Veljača 2018. 13:40

franovamamita

ako te bude jako bolilo nazovi doktora…ali ja mislim ds se siris i da je sve ok 😙

i dajte prestanite o krafnama sad sam ljuta zasto ih nisam kupola u lidlu a bile su 17 kn 12kom u pm jedu mi se 😤😂😂😂

😂😂😂😂😂😂
    To ti je za onu provokaciju s ruckom od neki dan 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita

ako te bude jako bolilo nazovi doktora…ali ja mislim ds se siris i da je sve ok 😙

i dajte prestanite o krafnama sad sam ljuta zasto ih nisam kupola u lidlu a bile su 17 kn 12kom u pm jedu mi se 😤😂😂😂

Tnx draga😘😘, kak se nebi širila kad moj mali boksač dubi na glavi već u ušću a ima skoro kilu😍😍,ma bitno da ležim, bit će to ok.... E, a te krafne iz lidla su preeefinee...i sad  i i ja 😋😋

bejb23

ProudMomy

bejb23

A cure moje vi ste teska komedija 😂 Bas ste me nasmijale s ovom s druge teme. Odo sad i nju citati.
    Riri dobrodoooooosla 😘🤗🤗🤗🤗🤗 Bas sam sretna zbog tebe :)
    Ivymicek, ja sam malo u drugom zanru. Ljubici i to tako da se opustim 😂 "Djevojka u vlaku" ako je vec nisi procitala.
    Proudy nek je nastradao i burek i jogurt. Nadam se da je i krafna u ime ogtta 😂
    Ajme sad bi i ja jednu. Sa puuuuuno cokolade. 😍

Nisam jos krafnu pojela, ali dug je dan, stignem😂😂😂

Ako je ne pojedes do kraja dana, morat cu i jednu za tebe 😋

💗Baby E💗

12. Veljača 2018. 13:42

bejb23

ProudMomy

bejb23

A cure moje vi ste teska komedija 😂 Bas ste me nasmijale s ovom s druge teme. Odo sad i nju citati.
    Riri dobrodoooooosla 😘🤗🤗🤗🤗🤗 Bas sam sretna zbog tebe :)
    Ivymicek, ja sam malo u drugom zanru. Ljubici i to tako da se opustim 😂 "Djevojka u vlaku" ako je vec nisi procitala.
    Proudy nek je nastradao i burek i jogurt. Nadam se da je i krafna u ime ogtta 😂
    Ajme sad bi i ja jednu. Sa puuuuuno cokolade. 😍

Nisam jos krafnu pojela, ali dug je dan, stignem😂😂😂

Ako je ne pojedes do kraja dana, morat cu i jednu za tebe 😋

Nemoj se na mene izvlaciti 😉
    😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bejb23
    12. Veljača 2018. 13:43

Haahahhah svi bi mi male krafnice 😂🍩
    Jooooj sad me ova sjetila i na one americke iz lidla 🙄
    Idem pisat muzu sta sve treba kupiti 😂

💗Baby E💗

bejb23
    12. Veljača 2018. 13:45

Proudy hahhahah evo necu na tebe. Beba je za sve kriva 😂 

💗Baby E💗

12. Veljača 2018. 13:45

Jao a ja se sjetila onih Dunkin dounats,  to su tako lijeoe krafne da je to cudo. Meni to nis nije bas fino,  kad ne volim slatko,  al ove su bas bile lijepe,  muz kaze i prefine. Evo to bi ja sad,  zasto ih kod nas nema?

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    12. Veljača 2018. 13:51

uuuuu bezobraznice 😂😂😂😂😂 ali posluzit ce i jafa keksi od maline vec ih tamanim 😆

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Confused
    12. Veljača 2018. 13:58

Evo mog zdravog dorucka,kad ste se vec o spizi raspisale.I slano i slatko i svega 450 kalorija 👌

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

bejb23
    12. Veljača 2018. 13:59

Mljac mljac. Opet sam gladna😢

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.