Dobro jutro buhtlice!
Vidim vikend nam nije bio aktivan na klokanici. Čitala sam vas ali nisam pisala.
Trudničice koje morate mirovati držim fige da vrijeme bude počelo brzo prolaziti. 😘😘.
Mladamamica nada se da se bebo javio 💕.
Confused 😍😍😍 zaokružuje se buša 💕.
Pharmama počinje se buša nazirati. Sad kada samo iskoči i kad te iznenadi.
Ja danas imam jedan standardan dan. Kikachi vrtić mama dućan, kuhanje i čišćenje. Nije da mi se da ali moram. Možda odem po novu knjigu u knjižnicu. Čitate li nešto dobro, preporuke?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jao zenska koji divan trbuscic 😍😍
Ja idem sutra na pregled i vec mi je muka 🤨🤨 vage i svega ostalog 😑
Ma no sikiriki možda se sutra iznenadiš. 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro cure.
Ovi kinezi su stvarno prolupali. 🤢
Mene je probudila glad tako da idem papati i vracam se u krpe jer sam jucer manje odmarala i odmah me bolucka.
Sto se tice knjiga trenutno mi nista ne pada na pamet al kad se sjetim javim. Kakve inace volis citat Ivymicek?
💗Baby E💗
Volim svašta, ne volim ljubiće 😂.
Evo zadnje što sam pročitala je Jan Martel "Life of Pi".
Volim krimiće i trilere i inspirativne knjige. Javi ako se sjetiš 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro evo i mene ovdje. Nije me bilo nekoliko dana,otišla sam malo kod svojih. Društva mi nije nedostajalo. Cure vi koje ste išle na 4D uzv, s koliko tjedana trudnoće ste išle? Čitala sam da je najbolje ići nakon 20. tjedna jer se sve dobro vidi.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Jutro!!! Jbt šta ste se raspisale, neznam kad ću to pročitatai!!! Tako mi i treba kad me nije bilo cijeli vikend!
Ali vikend je bio divan! Čitam i pišem kasnije! Sad radno! lijep dan cure bez tegoba i sretno ako tko danas ima pretrage/preglede!!! Pusa!!!
Hej ljetnice moje!
Znaci ljuta sam ko pas! Isla jutros u dom zdravlja u lab na ogtt. Stavim knjizicu, za 2 min zove me zena. A za ogtt se gospodjo morate naruciti. Wtf!?!? Nikad se nisam narucivala. Vidim u onoj teci pise svaki dan 5 trudnica. Ne kuzim! 5!?!? Kaj glukozu dobijaju na kapaljku ili sta?
Upisala me za 22. tek. Luda sam!
Ok nisam nesto pazila sto jedem ovih dana, al sam jucer od 6 gladna.
Ispucala sam se sad valjda!
Confused divna busica 😍
Ena ja se vec zezam da se kauc oblikovao po meni i mojoj guzici od lezanja. 😉 Bit ce to sve dobro. 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hej ljetnice moje!
Znaci ljuta sam ko pas! Isla jutros u dom zdravlja u lab na ogtt. Stavim knjizicu, za 2 min zove me zena. A za ogtt se gospodjo morate naruciti. Wtf!?!? Nikad se nisam narucivala. Vidim u onoj teci pise svaki dan 5 trudnica. Ne kuzim! 5!?!? Kaj glukozu dobijaju na kapaljku ili sta?
Confused divna busica 😍
Ena ja se vec zezam da se kauc oblikovao po meni i mojoj guzici od lezanja. 😉 Bit ce to sve dobro. 😘
Joj i ja sam se morala naručiti,ali meni je rekla sestra kod ginekologice da se moram naručiti. Neznam zašto tebi nisu rekli.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Jaoo , kod nas se me narucuje 🤔 bar nije kad sam s malom isla , curke jel to sve moramo na ogtt ili ?
Hej ljetnice moje!
Confused divna busica 😍
Joj i ja sam se morala naručiti,ali meni je rekla sestra kod ginekologice da se moram naručiti. Neznam zašto tebi nisu rekli.
Ma meni ti je ginic na krugama, a ja sam doma u Sesvetama i tamo u lab mi idu uputnice, tak da ti oni to nisu mogli znati, kao ni ja dok ne dodjem. Jbg!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji