Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    12. Veljača 2018. 07:37

Dobro jutro buhtlice!
    Vidim vikend nam nije bio aktivan na klokanici. Čitala sam vas ali nisam pisala.
    Trudničice koje morate mirovati držim fige da vrijeme bude počelo brzo prolaziti. 😘😘.
    Mladamamica nada se da se bebo javio 💕.
    Confused 😍😍😍 zaokružuje se buša 💕. 
    Pharmama počinje se buša nazirati. Sad kada samo iskoči i kad te iznenadi.
    Ja danas imam jedan standardan dan. Kikachi vrtić mama dućan, kuhanje i čišćenje. Nije da mi se da ali moram. Možda odem po novu knjigu u knjižnicu. Čitate li nešto dobro, preporuke?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    12. Veljača 2018. 07:38

Bojana27

Jao zenska koji divan trbuscic 😍😍

Ja idem sutra na pregled i vec mi je muka 🤨🤨 vage i svega ostalog 😑

Ma no sikiriki možda se sutra iznenadiš. 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bejb23
    12. Veljača 2018. 07:57

Jutro cure.
    Ovi kinezi su stvarno prolupali. 🤢
    Mene je probudila glad tako da idem papati i vracam se u krpe jer sam jucer manje odmarala i odmah me bolucka. 
    Sto se tice knjiga trenutno mi nista ne pada na pamet al kad se sjetim javim. Kakve inace volis citat Ivymicek

💗Baby E💗

ivymicek
    12. Veljača 2018. 08:04

Volim svašta, ne volim ljubiće 😂.
    Evo zadnje što sam pročitala je Jan Martel "Life of Pi". 
    Volim krimiće i trilere i inspirativne knjige. Javi ako se sjetiš 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mateya1993
    12. Veljača 2018. 09:12

Jutro  evo i mene ovdje. Nije me bilo nekoliko dana,otišla sam malo kod svojih. Društva mi nije nedostajalo. Cure vi koje ste išle na 4D uzv, s koliko tjedana trudnoće ste išle? Čitala sam da je najbolje ići nakon 20. tjedna jer se sve dobro vidi. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

Honey
    12. Veljača 2018. 09:12

Jutro!!! Jbt šta ste se raspisale, neznam kad ću to pročitatai!!! Tako mi i treba kad me nije bilo cijeli vikend!  
    Ali vikend je bio divan! Čitam i pišem kasnije! Sad radno! lijep dan cure bez tegoba i sretno ako tko danas ima pretrage/preglede!!! Pusa!!!

12. Veljača 2018. 09:34

Hej ljetnice moje!
    Znaci ljuta sam ko pas!  Isla jutros u dom zdravlja u lab na ogtt. Stavim knjizicu,  za 2 min zove me zena. A za ogtt se gospodjo morate naruciti. Wtf!?!? Nikad se nisam narucivala. Vidim u onoj teci pise svaki dan 5 trudnica. Ne kuzim! 5!?!? Kaj glukozu dobijaju na kapaljku ili sta?
    Upisala me za 22. tek. Luda sam!
     Ok nisam nesto pazila sto jedem ovih dana,  al sam jucer od 6 gladna. 
    Ispucala sam se sad valjda!
    Confused divna busica 😍
    Ena ja se vec zezam da se kauc  oblikovao po meni i mojoj guzici od lezanja. 😉 Bit ce to sve dobro. 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mateya1993
    12. Veljača 2018. 09:59

ProudMomy

Hej ljetnice moje!
    Znaci ljuta sam ko pas! Isla jutros u dom zdravlja u lab na ogtt. Stavim knjizicu, za 2 min zove me zena. A za ogtt se gospodjo morate naruciti. Wtf!?!? Nikad se nisam narucivala. Vidim u onoj teci pise svaki dan 5 trudnica. Ne kuzim! 5!?!? Kaj glukozu dobijaju na kapaljku ili sta?
    Ok nisam nesto pazila sto jedem ovih dana, al sam jucer od 6 gladna.
    Confused divna busica 😍
    Ena ja se vec zezam da se kauc oblikovao po meni i mojoj guzici od lezanja. 😉 Bit ce to sve dobro. 😘

Joj i ja sam se morala naručiti,ali meni je rekla sestra kod ginekologice da se moram naručiti. Neznam zašto tebi nisu rekli. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

bojana27
    12. Veljača 2018. 10:04

Jaoo , kod nas se me narucuje 🤔 bar nije kad sam s malom isla , curke jel to sve moramo na ogtt ili ? 

12. Veljača 2018. 10:05

mateya1993

ProudMomy

Hej ljetnice moje!
    Znaci ljuta sam ko pas! Isla jutros u dom zdravlja u lab na ogtt. Stavim knjizicu, za 2 min zove me zena. A za ogtt se gospodjo morate naruciti. Wtf!?!? Nikad se nisam narucivala. Vidim u onoj teci pise svaki dan 5 trudnica. Ne kuzim! 5!?!? Kaj glukozu dobijaju na kapaljku ili sta?
    Ok nisam nesto pazila sto jedem ovih dana, al sam jucer od 6 gladna.
    Confused divna busica 😍
    Ena ja se vec zezam da se kauc oblikovao po meni i mojoj guzici od lezanja. 😉 Bit ce to sve dobro. 😘

Joj i ja sam se morala naručiti,ali meni je rekla sestra kod ginekologice da se moram naručiti. Neznam zašto tebi nisu rekli.

Ma meni ti je ginic na krugama,  a ja sam doma u Sesvetama i tamo u lab mi idu uputnice,  tak da ti oni to nisu mogli znati,  kao ni ja dok ne dodjem. Jbg!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.