Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    12. Veljača 2018. 12:22

Vidis da je sve moguce,vec bi sama sebi izvadila krv i gas ginekologu,43dana

12. Veljača 2018. 12:22

J@m@

Haha,skoro da😁tebi svasta padne na pamet

Jbg kad imam vremena😂😂😂

12. Veljača 2018. 12:23

Ena31

ProudMomy

Znaci
    Tema trudnoca da ili ne
    Jesam ja glupa ili kaj? Odbijam vjerovati da osoba koja je seksualno aktivna i potencijalno trudna moze vjerovati u to da ce joj aplikacija na mogu reci jel trudna ako prisloni prst! Strasno!

😂😂😂😂😂da, hahaha, riknula sam od smijeha i čuda…43 dana joj kasni i ona skine aplikaciju😂😂😂

Ja gledam jesam ja luda ili sta?

Rekoh ajde mozda je mislila 3-4 dana pa je masila. Al svuda pise 43 dana. Pa daj doktoru odi,  trudna ili ne majku mu!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    12. Veljača 2018. 12:24

Proud ostavi me na miru

12. Veljača 2018. 12:25

Hahahahahhaha 
    Vrijedjam ju veli hahahahahah
    Pa zivota ti ak se sprdas,  onda fakat ne znam kaj da kazem 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

12. Veljača 2018. 12:26

ProudMomy

Hahahahahhaha
    Pa zivota ti ak se sprdas, onda fakat ne znam kaj da kazem 😂😂😂

Ako se ne sprdas,  to sam htjela rec 😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

12. Veljača 2018. 12:26

riri5

Bok cure ja sam nova ovdje,evo peti tjedan trudnoće,bila vec na pregledu,za 8 dana opet,pa je rekao da Ce se bolje vidjeti,jeli normalno da se u tom periodu ima grčeve kao menstrualni,čitam da dosta cura je tako imalo.Non stop se nešto brinem boce li biti sve u redu,nikako se opustiti,nedozvoljavam sebi preveliku sreću od straha da mi se ne desi nesto negativno ,jeste se vi tako osjećala😘🤗

Pozdrav, čestitke na + 😀😍, normalno je da imaš grčeve ko menstrualne, normalno je i da brineš ali nemoj se opterećivati kojekakvim mislima, bit će kak mora biti ti tu nemožeš ništa, budi sretna i uživaj.

12. Veljača 2018. 12:28

ProudMomy

Hahahahahhaha
    Pa zivota ti ak se sprdas, onda fakat ne znam kaj da kazem 😂😂😂

😂😂😂😂😂

• riri5
    12. Veljača 2018. 12:30

Hvala ena,da moram biti opuštena i sretna i nadati se svemu dobrome,evo baš će mi biti drago družiti se sa vama🤗

Tinchyca
    12. Veljača 2018. 12:33

A jadna žena, pa ne zna.. Ne treba ju odmah napadati 🙈 ja imam aplikaciju za mjerenje otkucaja srca i kisika u krvi. Možda je mislila da i za to postoji aplikacija. 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.