Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Veljača 2018. 10:02

Jutro dragičke moje. I kod mene se sunčeko pokazalo. Digla sam se na wc i skuhat instanticu pa opet u krevet. Beba se rita pa me to smiri da je ok...uživajte u lijepom danu😘😘

pharmamma
    11. Veljača 2018. 10:52

Da ne zaboravim, bušica za okruglih 19 u usporedni s onom od prije točno 3 mjeseca 😁 polako rastemo 😉iako uživo imam dojam da je trbuh veći nego na slikama 😂😂

bejb23
    11. Veljača 2018. 11:00

Dobro jutro curee. 
    Mi smo dobro. Tajo nam se vratio pa smo i mi osli kuci. Danas nam je rucak kod sveki, nemam pojma sto.
    Zelim vam svima lijepu nedjelju. 😘

💗Baby E💗

franovamamita
    11. Veljača 2018. 11:04

dan cure
    kuha se juhica bit ce peceni svinjski vrat i punjene snicle od buta,uz to krumpiri i zelena salata...gletamo kat pa moram nakuhavati 😤😤
    pharmamma bas zgodna trudnica 😍 e tako sam i ja u prvoj trudnoci do 20tt i onda buuuuuum ogroooomna da su svi pitali jesu li blizanci 😃 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

11. Veljača 2018. 11:14

pharmamma

Da ne zaboravim, bušica za okruglih 19 u usporedni s onom od prije točno 3 mjeseca 😁 polako rastemo 😉iako uživo imam dojam da je trbuh veći nego na slikama 😂😂

11. Veljača 2018. 11:14

Ena31

pharmamma

😍😍😍😍😍😍😍😍

mina04
    11. Veljača 2018. 12:20

Franova, jesam danas sam probala. Samo za nekih pol sata sam morala na wc nisam mogla izdrzati i imam osjecaj da je sve iscurilo. Budem vidila kroz dan jel sta pomoglo. Joj samo citam sta imate za rucak i cure mi sline. Ja jedem dvopek, zasad 😆

All of God’s grace in one tiny face 💟

11. Veljača 2018. 12:30

mina04

Franova, jesam danas sam probala. Samo za nekih pol sata sam morala na wc nisam mogla izdrzati i imam osjecaj da je sve iscurilo. Budem vidila kroz dan jel sta pomoglo. Joj samo citam sta imate za rucak i cure mi sline. Ja jedem dvopek, zasad 😆

Ako ti bude i dalje mučno, slobodno stavi drugi, meni je dr rekla da kroz dan po potrebi mogu i 2

Mladamamica1911
    11. Veljača 2018. 13:36

Dan curkee
    Moj mali crvic se vec 2 dana nije posteno izritao kako on to inace.i ja sam sad vec polako luda od brige i muke 😭
    Zanima me dal neka od vas ima ili je imala 9naj baby watcher i ako znate di to kupiti ☺ 

11. Veljača 2018. 13:48

Mladamamica1911

Dan curkee
    Moj mali crvic se vec 2 dana nije posteno izritao kako on to inace.i ja sam sad vec polako luda od brige i muke 😭
    Zanima me dal neka od vas ima ili je imala 9naj baby watcher i ako znate di to kupiti ☺

A jel si ga osjetila da se lupka imalo? Pojedi nešto slatko, popi sok i lezi, umiri se i javit će se. Možda si bila više u pokretu pa nisi osjetila kad je lupkao, nije ni njima ko ni nama svaki dan isti i za akciju, ne brini😘..nemam baby watcher...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.