Jutro dragičke moje. I kod mene se sunčeko pokazalo. Digla sam se na wc i skuhat instanticu pa opet u krevet. Beba se rita pa me to smiri da je ok...uživajte u lijepom danu😘😘
Da ne zaboravim, bušica za okruglih 19 u usporedni s onom od prije točno 3 mjeseca 😁 polako rastemo 😉iako uživo imam dojam da je trbuh veći nego na slikama 😂😂
Dobro jutro curee.
Mi smo dobro. Tajo nam se vratio pa smo i mi osli kuci. Danas nam je rucak kod sveki, nemam pojma sto.
Zelim vam svima lijepu nedjelju. 😘
💗Baby E💗
dan cure
kuha se juhica bit ce peceni svinjski vrat i punjene snicle od buta,uz to krumpiri i zelena salata...gletamo kat pa moram nakuhavati 😤😤
pharmamma bas zgodna trudnica 😍 e tako sam i ja u prvoj trudnoci do 20tt i onda buuuuuum ogroooomna da su svi pitali jesu li blizanci 😃
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Da ne zaboravim, bušica za okruglih 19 u usporedni s onom od prije točno 3 mjeseca 😁 polako rastemo 😉iako uživo imam dojam da je trbuh veći nego na slikama 😂😂
😍😍😍😍😍😍😍😍
Franova, jesam danas sam probala. Samo za nekih pol sata sam morala na wc nisam mogla izdrzati i imam osjecaj da je sve iscurilo. Budem vidila kroz dan jel sta pomoglo. Joj samo citam sta imate za rucak i cure mi sline. Ja jedem dvopek, zasad 😆
All of God’s grace in one tiny face 💟
Franova, jesam danas sam probala. Samo za nekih pol sata sam morala na wc nisam mogla izdrzati i imam osjecaj da je sve iscurilo. Budem vidila kroz dan jel sta pomoglo. Joj samo citam sta imate za rucak i cure mi sline. Ja jedem dvopek, zasad 😆
Ako ti bude i dalje mučno, slobodno stavi drugi, meni je dr rekla da kroz dan po potrebi mogu i 2
Dan curkee
Moj mali crvic se vec 2 dana nije posteno izritao kako on to inace.i ja sam sad vec polako luda od brige i muke 😭
Zanima me dal neka od vas ima ili je imala 9naj baby watcher i ako znate di to kupiti ☺
Dan curkee
Moj mali crvic se vec 2 dana nije posteno izritao kako on to inace.i ja sam sad vec polako luda od brige i muke 😭
Zanima me dal neka od vas ima ili je imala 9naj baby watcher i ako znate di to kupiti ☺
A jel si ga osjetila da se lupka imalo? Pojedi nešto slatko, popi sok i lezi, umiri se i javit će se. Možda si bila više u pokretu pa nisi osjetila kad je lupkao, nije ni njima ko ni nama svaki dan isti i za akciju, ne brini😘..nemam baby watcher...
Sortiraj odgovore
Najstariji