Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PlavaBorovnica
    10. Veljača 2018. 20:48

Bog svim mamama ljetnih beba. 😁
    Ja sam novakinja sa granično jesenskim terminom, na temi sam Jesenske bebe 2018, a htjela sam savjet od vas koje ste otprilike sad ako se ne varam, negdje na pola puta. 
    Udajem se kad bih trebala biti između 19-21 tjedna trudnoće pa me logično zanima koliki mogu otprilike trbuh očekivati. Inače sam visoka, nisam mršava imam kilica ali se to rastegne na tu visinu. Poklopilo se da ste vi baš objavile fotografije vaših trbuha pa vidim da su već krasni i bez dvojbe trudnički 😁
    Svaka je osoba za sebe, i svaki trbuh za sebe ali me zanima što mislite, što mogu približno očekivati?

Mya
    10. Veljača 2018. 21:01

Baci pogled na slike cura,to je sve individualno,ali nije to neki problem u tim tjednima,mozda ces ga imati,a možda ce se samo malo nazirati,znat ces tek kad uhodas u te tjedne

Tea👶
    10. Veljača 2018. 21:04

PlavaBorovnica

Ja sam novakinja sa granično jesenskim terminom, na temi sam Jesenske bebe 2018, a htjela sam savjet od vas koje ste otprilike sad ako se ne varam, negdje na pola puta.
    Udajem se kad bih trebala biti između 19-21 tjedna trudnoće pa me logično zanima koliki mogu otprilike trbuh očekivati. Inače sam visoka, nisam mršava imam kilica ali se to rastegne na tu visinu. Poklopilo se da ste vi baš objavile fotografije vaših trbuha pa vidim da su već krasni i bez dvojbe trudnički 😁
    Svaka je osoba za sebe, i svaki trbuh za sebe ali me zanima što mislite, što mogu približno očekivati?

Ovisi, neke su okruglice od 8. tjedna,druge su jedva dobile stomak u 20. tjednu 
    .
    Curke bude su divneee, meni se cini da smo pocele naglo rast ovih dana hahah

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tea👶
    10. Veljača 2018. 21:05

Buse* 🤣

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

ivymicek
    10. Veljača 2018. 21:20

Tea👶

PlavaBorovnica

Ovisi, neke su okruglice od 8. tjedna,druge su jedva dobile stomak u 20. tjednu
    .
    Curke bude su divneee, meni se cini da smo pocele naglo rast ovih dana hahah

Ooo da! I meni se čini da smo narasle odnosno naše bebe 😊.
    Uživajte i Laku noć 😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bejb23
    10. Veljača 2018. 23:39

Nisam bila aktivna zadnja 2 dana, malo u guzvi bila pa vas sutra pohvatam. Laku noc 😘

💗Baby E💗

• tinanema00
    11. Veljača 2018. 08:53

Jutro...kako ste mi danas? Što se finog kuha? 😁😘😘

💕💕💜💜👶😍

bojana27
    11. Veljača 2018. 09:12

Jutro curice :) Plava Borovnica ja sam u tim tjednima se udavala , nisam imala prevelik trbuh zato je u 24 tom naglo onda skocio :D ja danas odmaram na najjace :) nit kuham nit pospremam ..muz ima od jucer od kotlovine maloj cu ribice jedino spec ☺️☺️ 

• ivanolora
    11. Veljača 2018. 09:21

Jutro 😉 Nadam se da ste sve dobro. Kod nas se nazire sunceko i mora da bude lijepi dan. Kuha se juhica, peceno pile i mlinci 

pharmamma
    11. Veljača 2018. 09:48

Jutro ☺️ Evo i kod mene sunce iako već sutra najavljuju snijeg opet..sad polako kuhanje..juhica,piletina,riža,povrce,salata uz to...i onda lagano ostatak dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.