Moj dr. je Jean Chedid i jako sam zadovolja s njim.
Jordanac koji godinama zivi i radi ovdje, jako simpatican i uvijek nasmijan. Strpljivo odgovara na sva pitanja, imam i privatni mob od njega i od sestre, koja je isto dusa, za hitne slucajeve. Eto stvarno sam zadovoljna. Vodio mi je i prvu trudnocu.
Privatnik ili socijalni doktor? 😊
Ja sam kod dr.Višnje Latin žena je odlična svaka preporuka za nju..jako divna i susretljiva zena koja tocno zna kako utjesiti trudnice kad dode do problema 😊
Ona je vodila trudnocu i porod kad se mm rodio eto sad i njegovog sina 😉
Socijalni dr.
I sad mu vise ordinacija nije u domu zdravlja, nego je u svom prostoru, sve novo, milina.
Onaj dom zdravlja Kruge mi je bio boze mili kao iz 1.svjetskog rata, sad mi je puno ugodnije ici k njemu.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jordanac koji godinama zivi i radi ovdje, jako simpatican i uvijek nasmijan. Strpljivo odgovara na sva pitanja, imam i privatni mob od njega i od sestre, koja je isto dusa, za hitne slucajeve. Eto stvarno sam zadovoljna. Vodio mi je i prvu trudnocu.
Ja sam kod dr.Višnje Latin žena je odlična svaka preporuka za nju..jako divna i susretljiva zena koja tocno zna kako utjesiti trudnice kad dode do problema 😊
Socijalni dr.
I sad mu vise ordinacija nije u domu zdravlja, nego je u svom prostoru, sve novo, milina.
Onaj dom zdravlja Kruge mi je bio boze mili kao iz 1.svjetskog rata, sad mi je puno ugodnije ici k njemu.
Pa super ...dobro da si rekla mi se selimo na kruge sad do kraja mjesecaa 😂 da znam da mi ne padne na pamet tamo ic 😊😊
Socijalni dr.
Pa super …dobro da si rekla mi se selimo na kruge sad do kraja mjesecaa 😂 da znam da mi ne padne na pamet tamo ic 😊😊
A nije bas reprezentativan, fakat. Mislim dr.opce prakse mi je u dz sesvete i sve super izgleda, al ovo tamo je stvarno tiha jeza.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hvala cure <3 <3 Bit ce ovo beban tvrdoglavko kao i brat mu ;) :*
Mene peru s vremena na vrijeme kontrakcije, nisu bas ugodne...I dalje sam na Duphastonu 3x1 ali mi je poceo bas smetati, inace ga i prijd trudnoce nisam podnosila bas....
Netko me pitao za nalaz:
Cerviks 1 cl., uloziv za 1 prst, DUS napet, F=x/3
14.06.2014. L ♥
Ja sam sa 16 tj bila na +4 , sad cemo vidit kolko sam u plusu 😒😒 samo sta se ja stvarno ogranicavam u hrani a opet ide ko blesavo al baaas imate lijepe trbuscice ja svog ko da ustrucavam da skoci 😅😅
Ja sam sa 16 tj bila na +4 , sad cemo vidit kolko sam u plusu 😒😒 samo sta se ja stvarno ogranicavam u hrani a opet ide ko blesavo al baaas imate lijepe trbuscice ja svog ko da ustrucavam da skoci 😅😅
Ma nemoj se toliko sekirat oko kila. Bitno je da paziš sa unosom ali opet se ne možeš izgladnjivat. Svako je individualan. Bitno da ne dobiješ 30 kg ali je skroz normalno u trudnoći dobiti između 10 i 12 kg 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
ja sam bome sa sinom dobila 24kg a moja sestra u oba dvije trudnoce po 30kg 😆😆😆😆
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja s malom 23 i dobila tlak i hitan carski i skoro umrle 😔
uzas 😔 a cekaj tlak si dobila zbog kila? jer znam zene kojima je u trudnoci skocio a s kilama bile na normali
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sta ste danas aktivne,zbilja je vrijeme ruzno☺puno lijepih i velikih busica,bebaci rastu..ja sam sta se tice kila na +6,gin.oduševljen,sami ne tlakom..u ponedjeljak idem stavit holter pa cemo u utotak znati jel zbilja visok ili sindrom 'bijele kute'
Sortiraj odgovore
Najstariji