Akjme što ste sve slatke i što ste se raspisale.
Mladamamica 😍😍😍 ti i tvoja bebica bobon.
Nadam se da će vas sa mirovanjem uskoro zaobići problemi i da ćete uskoro moći hopsati okolo 😊.
Proud moj šećer je isto na prvoj kontroli bio povišen ali samo zato što baš nisam pazila dan prije (kfc i to a to i ne papam svaki dan pa nije baš relevantno) onda smo ponavljali i nakon što sap "pazila" dan prije šećer je bio 4.8 tako da držim fige da će OgTt pokazati pravo stanje stvari.
Franova ti što trudnija to ljepša 😊.
Ja sam dužna slikicu na puni tj pa evo vam na 23+1 😂
Js se slikam a bebo lupa pa mislim da vas pozdravlja 😂. Ja sam na +5.5 ali jako pazim što jedem pa bi mi vjerojatno bio + puno veći da to ne radim.
Za ručak smo papali rebrica, gljive, pire i pohane tikvice.. njam
😍😍😍😍😍jeeeeyyyy, vejikaa okrugla bušicaaa😀😀😀, pusa bebi😘
Akjme što ste sve slatke i što ste se raspisale.
Mladamamica 😍😍😍 ti i tvoja bebica bobon.
Nadam se da će vas sa mirovanjem uskoro zaobići problemi i da ćete uskoro moći hopsati okolo 😊.
Proud moj šećer je isto na prvoj kontroli bio povišen ali samo zato što baš nisam pazila dan prije (kfc i to a to i ne papam svaki dan pa nije baš relevantno) onda smo ponavljali i nakon što sap "pazila" dan prije šećer je bio 4.8 tako da držim fige da će OgTt pokazati pravo stanje stvari.
Franova ti što trudnija to ljepša 😊.
Ja sam dužna slikicu na puni tj pa evo vam na 23+1 😂
Js se slikam a bebo lupa pa mislim da vas pozdravlja 😂. Ja sam na +5.5 ali jako pazim što jedem pa bi mi vjerojatno bio + puno veći da to ne radim.
Za ručak smo papali rebrica, gljive, pire i pohane tikvice.. njam
Krasan trbuscic 😍😍
Ja se trudim pazit sto jedem al kad ne uhvati napad gladi imam osjecaj da cu umrijet ako ne pojedem i ne mogu ili jos nisam otkrila kako da iskontroliram 🤤
Sve same lijepe mamice i busice! 😍😍😍
I meni je cure dijagnoza prijeteci pobacaj od uvijek, takva ce i ostat, odnosno samo ce mi ju preimenovat sad nakon 25.tj, onda ce bit prijeteci prijevremeni porod. To je tak. Nije ugodno to gledat na svakoj uputnici i papiru, ali gura se dalje i to je to. 😉
Samo pozitiva!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Za nekih 3 i po mjeseca a neke i ranije malo cemo se ovdje jadat kako smo ogromne i kako ova djecica nikako da izadu 😊😊 tako da bit ce sve uredu samo lezati i mirovatii 😴
E da i jedno pitanjce kod koga vodite trudnocu i kako ste zadovoljne doktorima? 😊
mladamamica slatki i ti i busica 😘 i lijepo si to rekla i jedva cekam da dodemo sve do termina i ostavimo ove strahove za nama ❤
ivy ajmeeeeee sto ste narasli,divni 😍😍😍😍
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Moj dr. je Jean Chedid i jako sam zadovolja s njim.
Jordanac koji godinama zivi i radi ovdje, jako simpatican i uvijek nasmijan. Strpljivo odgovara na sva pitanja, imam i privatni mob od njega i od sestre, koja je isto dusa, za hitne slucajeve. Eto stvarno sam zadovoljna. Vodio mi je i prvu trudnocu.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozz žene 🤰kako ste... Ja bas nisam aktivna jer radim pa ne stignem. Danas mi je punih 16 tj❤️
Pao je i prvi shoping. Kupili smo krevetic i madrac....
Nadam se da ste sve dobro i da uzvate u trudnoci 😘❤️
❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀
Ja danas ko mutava, nista s nicim. Napravila jednu konstruktivnu stvar citav dan, iz kreveta 😂😂😂😂.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Moj dr. je Jean Chedid i jako sam zadovolja s njim.
Jordanac koji godinama zivi i radi ovdje, jako simpatican i uvijek nasmijan. Strpljivo odgovara na sva pitanja, imam i privatni mob od njega i od sestre, koja je isto dusa, za hitne slucajeve. Eto stvarno sam zadovoljna. Vodio mi je i prvu trudnocu.
Privatnik ili socijalni doktor? 😊
Ja sam kod dr.Višnje Latin žena je odlična svaka preporuka za nju..jako divna i susretljiva zena koja tocno zna kako utjesiti trudnice kad dode do problema 😊
Ona je vodila trudnocu i porod kad se mm rodio eto sad i njegovog sina 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji