Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    10. Veljača 2018. 14:19

Ena31

franovamamita

hvala curke 😚😚
    a ti ena si bezobrazna 😂😂😂😂 taman razmisljam o slatkom i pojela jedan red cokolade i reko stop i pricam sama sa sobom kako trebam malo usporiti jer daleko je ljeto 😆😆😆
    ahahaaa…nemoj mi uzeti za zlo, ležim, gledam telku i žderem, kaj mi drugo preostaje…malo smoki, malo praline..pa reko da i vas ponudim😂😂😂😍😍😍😘😘😘😘😘

o boze kakav apetit imam sama sebi se cudim, zamisli nas sve zajedno za stolom 😂😂😂😂😂😂sad sam uzela šaku grožđica 😆

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mladamamica1911
    10. Veljača 2018. 14:30

Dobar dan curkee dobro ste se raspisale jutros 😂
    Izgleda da niko nikud ne ide samo tipkamoo 😊
    Ja evo pridruzujem slikz za 21 tjedan (malo kasnim) al evo ludim mali me od jucer popodne nije lupio pa me vec malo panika hvata 🤤 sto se kilica tice ja sam na +4 😏

10. Veljača 2018. 14:37

Mladamamica1911

Ja evo pridruzujem slikz za 21 tjedan (malo kasnim) al evo ludim mali me od jucer popodne nije lupio pa me vec malo panika hvata 🤤 sto se kilica tice ja sam na +4 😏
    Nije najbolja slika ali je jedina bas na 21 tjedan slikana 😊

Pa ti si stvarno mlada mamica, 😍😍😘😘, lijepa 😍

Mladamamica1911
    10. Veljača 2018. 14:43

Ena31

Mladamamica1911

Jesam u 21 sam tek 😊😊 
    Ako se ne varam tvoje objave su bile za kontrakcije koje ne osjecas ali zbog njih moras mirovati ?
    Ja isto to imam vide se na ultrazvuku a ja ih ne osjetim ali ja sam uz magnezij i mirovaje dobila i utrogestan 😏

pharmamma
    10. Veljača 2018. 14:46

franovamamita

Ena31

franovamamita

hvala curke 😚😚
    a ti ena si bezobrazna 😂😂😂😂 taman razmisljam o slatkom i pojela jedan red cokolade i reko stop i pricam sama sa sobom kako trebam malo usporiti jer daleko je ljeto 😆😆😆
    ahahaaa…nemoj mi uzeti za zlo, ležim, gledam telku i žderem, kaj mi drugo preostaje…malo smoki, malo praline..pa reko da i vas ponudim😂😂😂😍😍😍😘😘😘😘😘

o boze kakav apetit imam sama sebi se cudim, zamisli nas sve zajedno za stolom 😂😂😂😂😂😂sad sam uzela šaku grožđica 😆

Znam kak vam je..pojedem i za 10 min sam opet gladna..već me i moji i na poslu čudno gledaju 😂😂 došla k starcima neki dan ujutro,prvo u frižider i jest..za sat i pol pitam kaj ima još za jesti, tata me gleda i ne vjeruje 😂😂😂 jedina dobra stvar u svemu tome je da mi želudac ne reagira dobro na puno hrane odjednom pa se bar držim onog više malih obroka 🙈

10. Veljača 2018. 14:52

Mladamamica1911

Ena31

Mladamamica1911

Jesam u 21 sam tek 😊😊
    Ako se ne varam tvoje objave su bile za kontrakcije koje ne osjecas ali zbog njih moras mirovati ?
    Ja isto to imam vide se na ultrazvuku a ja ih ne osjetim ali ja sam uz magnezij i mirovaje dobila i utrogestan 😏

Da, a i moram mirovati jer je maleni već glavicu dole u ušće negdi jako nisko stavio😓

Mladamamica1911
    10. Veljača 2018. 14:57

Da, a i moram mirovati jer je maleni već glavicu dole u ušće negdi jako nisko stavio😓

Samo ti miruj sve ce se to popravit ja kontrakcije imam od pocetka i mirovanje naravnoo..a onda sam dobila za novu teski napad astme i kako sam tjedan dana kasljala i dolazila do zraka i napinjala trbuh jako jos sam pogorsala te kontrakcije i gratis dobila hematom od 4 cm na pregledu u 1 mj i od onda sam dobila strogo mirovanje znaci lezeci polozaj i wc i kupanje na 5 minuta ..ali u svakom zlu neko dobro u utorak je rekla doktorica da je hematom skoro otisao i kontrakcije su se smanjile tako da do 6.3. Mirujem i onda ako sve bude po planu smanjuju mi utrogestane i pustaju me malo da ja i moja skembica vidimo zivota 😂
    Malo je duzi post al to je zato jer sam ja isto bila grozno tuzna kad sam to strogo mirovanje dobila ali jako brzo krene na bolje tako da samo hepii smajlicee 😊😊😊😊😊

10. Veljača 2018. 15:02

Mladamamica1911

Samo ti miruj sve ce se to popravit ja kontrakcije imam od pocetka i mirovanje naravnoo..a onda sam dobila za novu teski napad astme i kako sam tjedan dana kasljala i dolazila do zraka i napinjala trbuh jako jos sam pogorsala te kontrakcije i gratis dobila hematom od 4 cm na pregledu u 1 mj i od onda sam dobila strogo mirovanje znaci lezeci polozaj i wc i kupanje na 5 minuta ..ali u svakom zlu neko dobro u utorak je rekla doktorica da je hematom skoro otisao i kontrakcije su se smanjile tako da do 6.3. Mirujem i onda ako sve bude po planu smanjuju mi utrogestane i pustaju me malo da ja i moja skembica vidimo zivota 😂
    Malo je duzi post al to je zato jer sam ja isto bila grozno tuzna kad sam to strogo mirovanje dobila ali jako brzo krene na bolje tako da samo hepii smajlicee 😊😊😊😊😊

😀😀😘😘, hvala ti..nadam se da će i tebi i meni na idućem pregledu reći da je sve ok...bojim se i jer mi je napisala u nalazima PPI(prijeteći prijevremeni..), al neću se time opterećivati...

Mladamamica1911
    10. Veljača 2018. 15:07

Ena31

Mladamamica1911

Samo ti miruj sve ce se to popravit ja kontrakcije imam od pocetka i mirovanje naravnoo..a onda sam dobila za novu teski napad astme i kako sam tjedan dana kasljala i dolazila do zraka i napinjala trbuh jako jos sam pogorsala te kontrakcije i gratis dobila hematom od 4 cm na pregledu u 1 mj i od onda sam dobila strogo mirovanje znaci lezeci polozaj i wc i kupanje na 5 minuta ..ali u svakom zlu neko dobro 😊

😀😀😘😘, hvala ti..nadam se da će i tebi i meni na idućem pregledu reći da je sve ok…bojim se i jer mi je napisala u nalazima PPI(prijeteći prijevremeni..), al neću se time opterećivati…

Nemoj se uopce opterecivati dan po dan i dve ce biti super 😊 meni je prijeteci pobacaj dijagnoza od pocetka bila tako mi je to ruzno zvucalo ali sve prode 😊😊

ivymicek
    10. Veljača 2018. 15:15

Akjme što ste sve slatke i što ste se raspisale.
    Mladamamica 😍😍😍 ti i tvoja bebica bobon.
    Nadam se da će vas sa mirovanjem uskoro zaobići problemi i da ćete uskoro moći hopsati okolo 😊.
    Proud moj šećer je isto na prvoj kontroli bio povišen ali samo zato što baš nisam pazila dan prije (kfc i to a to i ne papam svaki dan pa nije baš relevantno) onda smo ponavljali i nakon što sap "pazila" dan prije šećer je bio 4.8 tako da držim fige da će OgTt pokazati pravo stanje stvari.
    Franova ti što trudnija to ljepša 😊.
    Ja sam dužna slikicu na puni tj pa evo vam na 23+1 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.