❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
a gdje nam je happy ??? jel mi promaklo ili par dana ne tipka😞😞
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Uuuu Mamita😍😍😍😘😘😘😘, slatka bušica i slatka mammitica😍😍😘😘, ljepi okrugli 😍😘
Dan trudnice ;) predivne ste i imate predivne trbuscice ? Kolko ete dobile kg za sada drage moje ? Mene strah vaganja u utorak 🤔🤔 , na mene samo kg idu cini mi se bar mi tako rit izgleda 😆😆 sta imate danas za rucak ? Moj muz priprema kotlovinu a ja to ne jedem pa sam sebi piletinu u umaku od vrhnja sa sampinjonima i njoke :) ujutro dvije krafnice i jos cu pojest tanjur juhe i oko 5 malo jagoda i to je to za danas ☺️☺️
Onda imamo kontrolu isti dan ☺️ na +3-3,5 sam zasad...
Bas lijepe okrugle trbice :) ajmeee blagoo tebi , ja se nisam vagala od 17.1 i sve me strah 😆😆
hvala curke 😚😚
a ti ena si bezobrazna 😂😂😂😂 taman razmisljam o slatkom i pojela jedan red cokolade i reko stop i pricam sama sa sobom kako trebam malo usporiti jer daleko je ljeto 😆😆😆
hvala curke 😚😚
a ti ena si bezobrazna 😂😂😂😂 taman razmisljam o slatkom i pojela jedan red cokolade i reko stop i pricam sama sa sobom kako trebam malo usporiti jer daleko je ljeto 😆😆😆
ahahaaa...nemoj mi uzeti za zlo, ležim, gledam telku i žderem, kaj mi drugo preostaje...malo smoki, malo praline..pa reko da i vas ponudim😂😂😂😍😍😍😘😘😘😘😘
bojana ja sam za sada na +4kg a ti? ja sad gledam tu sliku i vidim da sam apsolutno svugdje se popunila cak i ruke su vec ajme
Sortiraj odgovore
Najstariji