Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    10. Veljača 2018. 13:56

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    10. Veljača 2018. 13:58

a gdje nam je happy ??? jel mi promaklo ili par dana ne tipka😞😞

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

10. Veljača 2018. 14:01

Uuuu Mamita😍😍😍😘😘😘😘, slatka bušica i slatka mammitica😍😍😘😘, ljepi okrugli 😍😘

pharmamma
    10. Veljača 2018. 14:02

Bojana27

Dan trudnice ;) predivne ste i imate predivne trbuscice ? Kolko ete dobile kg za sada drage moje ? Mene strah vaganja u utorak 🤔🤔 , na mene samo kg idu cini mi se bar mi tako rit izgleda 😆😆 sta imate danas za rucak ? Moj muz priprema kotlovinu a ja to ne jedem pa sam sebi piletinu u umaku od vrhnja sa sampinjonima i njoke :) ujutro dvije krafnice i jos cu pojest tanjur juhe i oko 5 malo jagoda i to je to za danas ☺️☺️

Onda imamo kontrolu isti dan ☺️ na +3-3,5 sam zasad...

pharmamma
    10. Veljača 2018. 14:04

Franova baš je lijepa okrugla bušica 😍😍

bojana27
    10. Veljača 2018. 14:07

Bas lijepe okrugle trbice :) ajmeee blagoo tebi , ja se nisam vagala od 17.1 i sve me strah 😆😆

10. Veljača 2018. 14:09

preeeefiiine iz Lidla,  na akciji 18kn i par lipa😋😋😋.360g

franovamamita
    10. Veljača 2018. 14:14

hvala curke 😚😚
    a ti ena si bezobrazna 😂😂😂😂 taman razmisljam o slatkom i pojela jedan red cokolade i reko stop i pricam sama sa sobom kako trebam malo usporiti jer daleko je ljeto 😆😆😆

10. Veljača 2018. 14:16

franovamamita

hvala curke 😚😚
    a ti ena si bezobrazna 😂😂😂😂 taman razmisljam o slatkom i pojela jedan red cokolade i reko stop i pricam sama sa sobom kako trebam malo usporiti jer daleko je ljeto 😆😆😆

ahahaaa...nemoj mi uzeti za zlo, ležim, gledam telku i žderem, kaj mi drugo preostaje...malo smoki, malo praline..pa reko da i vas ponudim😂😂😂😍😍😍😘😘😘😘😘

franovamamita
    10. Veljača 2018. 14:17

bojana ja sam za sada na +4kg a ti? ja sad gledam tu sliku i vidim da sam apsolutno svugdje se popunila cak i ruke su vec ajme 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.