Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea👶
    10. Veljača 2018. 12:24

Jutro krafnice 💜😍
    Sanjala sam da sam isla rodit i da nisam htjela nista radit dok mi ne donesu pizzu i pomfri, zamisli primadone 😂😂😂 neki dan sam sanjala da mi je svekrva ukrala bebu... Nenormalni mozak Jesus
    Mi cemo grah danas za papicu
    Kakvi su vam planovi danas, ide li se gdje ili chillamo doma na klokanici hahha

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

pharmamma
    10. Veljača 2018. 12:33

Proudy ne brini, ako i ispadne malo iznad granice,bolje da znaš na čemu si pa samo malo pripaziš na prehranu i češće iskontroliraš šećer..najbitnije je da i ti i bebica budete dobro

10. Veljača 2018. 12:43

pharmamma

Proudy ne brini, ako i ispadne malo iznad granice,bolje da znaš na čemu si pa samo malo pripaziš na prehranu i češće iskontroliraš šećer..najbitnije je da i ti i bebica budete dobro

Najmanja briga mi je kontrola secera,  tlaka mi je da me hospitaliziraju i induciraju,  to nikako ne zelim,  ako smo beba i ja dobro. 
    A niti je beba ogromna,  niti se ja debljam prekomjerno,  znas,  sve po psu.
    Al dobro kaj bude bude.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    10. Veljača 2018. 12:57

ProudMomy

pharmamma

Najmanja briga mi je kontrola secera, tlaka mi je da me hospitaliziraju i induciraju, to nikako ne zelim, ako smo beba i ja dobro.
    A niti je beba ogromna, niti se ja debljam prekomjerno, znas, sve po psu.
    Al dobro kaj bude bude.

Razumijem..držim fige da nalazi budu super i da nećeš imati razloga za brigu 😘 

Tea👶
    10. Veljača 2018. 12:58

ProudMomy

pharmamma

Najmanja briga mi je kontrola secera, tlaka mi je da me hospitaliziraju i induciraju, to nikako ne zelim, ako smo beba i ja dobro.
    A niti je beba ogromna, niti se ja debljam prekomjerno, znas, sve po psu.
    Al dobro kaj bude bude.

Meni su ti prijateljicu hispitalizitali, a ona se osjećala dobro, beba je bila isto dobro, pa je tražila da potpiše da izlazi na svoju odgovornost. Nesto joj je specijalizant krivo dijagnosticirao u vezi srca. Svakako imas pravo izaci na svoju odgovornost. 
    Bitno da ste dobro da 😁

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

mina04
    10. Veljača 2018. 13:12

Tea, ne ljutim se naravno hvala ti na savjetu. Ja sam samo malo pod strahom jer ovaj doktor koji je bio nije bas na dobrom glasu, kod njega sam bila i kad sam na kiretazu isla pa sam svasta cula o njemu. Istina opet si mislim pa ne bi valjda davali da ti nasteti. Ova u ljekarni je isto rekla ako bas moram 😕
    Probat cemo jer moram se oporaviti, jer sam trenutno 😧😩

All of God’s grace in one tiny face 💟

pharmamma
    10. Veljača 2018. 13:34

mina04

Tea, ne ljutim se naravno hvala ti na savjetu. Ja sam samo malo pod strahom jer ovaj doktor koji je bio nije bas na dobrom glasu, kod njega sam bila i kad sam na kiretazu isla pa sam svasta cula o njemu. Istina opet si mislim pa ne bi valjda davali da ti nasteti. Ova u ljekarni je isto rekla ako bas moram 😕

Mina, naravno da je preporuka uzimati čim manje lijekova tijekom trudnoće, ali nekad ih je jednostavno nemoguće izbjeći...prije tebe ih je već puno trudnica koristilo i da se pokazalo da imaju ikakve teže posljedice za bebu,više ih se ne bi propisivalo..sad je najbitnije da se oporaviš jer samo preko tebe bebica dobiva sve što treba..kad ti je u ljekarni rekla samo ako baš moraš,to je zato jer nema uvid u karton i tvoje točno stanje pa je uvijek bolje upozoriti jer stvarno postoji dio doktora koji olako propisuju lijekove..nema potrebe da se dalje patiš kad postoji način da tebi bude bolje, a to je bitno i tvojoj bebici..nadam se da ćeš ubrzo biti ko nova i uživati u ostatku trudnoće 😘😘

bojana27
    10. Veljača 2018. 13:46

Dan trudnice ;) predivne ste i imate predivne trbuscice ? Kolko ete dobile kg za sada drage moje ? Mene strah vaganja u utorak 🤔🤔 , na mene samo kg idu cini mi se bar mi tako rit izgleda 😆😆 sta imate danas za rucak ? Moj muz priprema kotlovinu a ja to ne jedem pa sam sebi piletinu u umaku od vrhnja sa sampinjonima i njoke :) ujutro dvije krafnice i jos cu pojest tanjur juhe i oko 5 malo jagoda i to je to za danas ☺️☺️

Tea👶
    10. Veljača 2018. 13:47

mina04

Razumijem strah od kak sam vec rekla, traljavih doktora. Ali probaj se opustiti i dozvoliti sebi da se oporavis za sebe i bebicu ♥️

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

franovamamita
    10. Veljača 2018. 13:50

proud draga ma bit ce sve ok 
    mina jesi li isprobala te cepice?
    tea ahahhhhhhahahah bas si me nasmijala a i ja nocas imala lude snove...obukla vjencanicu i sredila se pic pic kao udajem se a moj dragi nije dosao suza suzu gonila  
    jooooj odo se malo ispruziti sad smo rucali fis,tesko mi sjediti a igrala s klincem neku igricu na kompu kasnije nastavak 😂😂
    jucer smo napunili 19tt sad cu se uslikati 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.