Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Veljača 2018. 10:25

Ena31

ProudMomy

Jutro svima!
    Ja evo jedva ustala, prepone me rasturaju.
    Mali u trbuhu divlja, a ovi veci divlja oko mene 😁
    Ne znam kaj bi za rucak danas, htjela bi kao prek vikenda pazit malo kaj jedem zbog tog nesretnog ogtta u pon.
    Ena, drzimo se kreveta do daljnjeg i druskamo setu, boli nas dupe, nek nas tetose.

Tako je draga😁…i moj bebo divlja po buši.i nezz kak ak je tak nisko i glavom dole, a on mene lupa gore iznad pupka? Jel to može bit da se on slučajno tj trenutno uglavio jučer u ušće?
    Najradije bi opet na uzv išla😑…idem si po sendvič, glaadna sam😀. Ma bit će ti oggt ok, ja nisam niš pazila prije, prvoi bilo 4.1 , nakon sat vremena 6.0 i nakon 2 sata 5.3

Ma znas kaj ti je meni problem s tim ogttom,  kaj je meni onaj secer u krvnoj slici bio los ovaj puta. 5.55,  sto je onak podosta vise od 5.1. Istina najela sam se ko prasica vecer prije tog vadjenja krvi,  nisam uioce razmisljala,  pa mi je mozda to utjecalo. Zato bi sad malo prpazila ipak,  jer ne bi htjela da me zbog tog hospitaluziraju i induciraju ako nema potrebe.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    10. Veljača 2018. 10:30

dan cure 
    mene moja sad nije gledala vaginalno i rekla je ak su kontrakcije izazvane mojih pokretom ili bebinim onda su normalne kao sljedeci puta ce i dolje pogledati...a pijem magnezij od pocetka jer on bih trebao omeksati maternicu da smanji kontrakcije...a prestaje se piti oko 35tt jer moze uzrokovati teze otvaranje..a sto se lupkanja tice ja svog znam osjetiti bas nisko kod stidne kosti al tak mi je i sa sinom bilo valjda dok se maternica ne podigne...

za rucak ne  znam sta cemo evo tek sam sendvic pojela... 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

10. Veljača 2018. 10:31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Jutro svima!
    Ne znam kaj bi za rucak danas, htjela bi kao prek vikenda pazit malo kaj jedem zbog tog nesretnog ogtta u pon.
    Ena, drzimo se kreveta do daljnjeg i druskamo setu, boli nas dupe, nek nas tetose.

Tako je draga😁…i moj bebo divlja po buši.i nezz kak ak je tak nisko i glavom dole, a on mene lupa gore iznad pupka? Jel to može bit da se on slučajno tj trenutno uglavio jučer u ušće?
    Najradije bi opet na uzv išla😑…idem si po sendvič, glaadna sam😀. Ma bit će ti oggt ok, ja nisam niš pazila prije, prvoi bilo 4.1 , nakon sat vremena 6.0 i nakon 2 sata 5.3

Ma znas kaj ti je meni problem s tim ogttom, kaj je meni onaj secer u krvnoj slici bio los ovaj puta. 5.55, sto je onak podosta vise od 5.1. Istina najela sam se ko prasica vecer prije tog vadjenja krvi, nisam uioce razmisljala, pa mi je mozda to utjecalo. Zato bi sad malo prpazila ipak, jer ne bi htjela da me zbog tog hospitaluziraju i induciraju ako nema potrebe.

Istina, a pripazi onda danas i sutra malo, sl noj baš ni da ne jedeš niš, meni je nakon prvog vađenja slabo bilo, ai ne čudi me kad mi je 4.1 bil šećer i bila sam gladna ko vuk. 

10. Veljača 2018. 10:35

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Jutro svima!

Ma znas kaj ti je meni problem s tim ogttom, kaj je meni onaj secer u krvnoj slici bio los ovaj puta. 5.55, sto je onak podosta vise od 5.1. Istina najela sam se ko prasica vecer prije tog vadjenja krvi, nisam uioce razmisljala, pa mi je mozda to utjecalo. Zato bi sad malo prpazila ipak, jer ne bi htjela da me zbog tog hospitaluziraju i induciraju ako nema potrebe.

Istina, a pripazi onda danas i sutra malo, sl noj baš ni da ne jedeš niš, meni je nakon prvog vađenja slabo bilo, ai ne čudi me kad mi je 4.1 bil šećer i bila sam gladna ko vuk.

Ma svakako cu jesti,  samo ne znam kaj da ne jedem,  jer slatko ne jedem inace,  znaci samo ugljkohidrate zapravo bi trebala izbaciti. Ili?

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

10. Veljača 2018. 10:36

franovamamita

dan cure
    mene moja sad nije gledala vaginalno i rekla je ak su kontrakcije izazvane mojih pokretom ili bebinim onda su normalne kao sljedeci puta ce i dolje pogledati…a pijem magnezij od pocetka jer on bih trebao omeksati maternicu da smanji kontrakcije…a prestaje se piti oko 35tt jer moze uzrokovati teze otvaranje..a sto se lupkanja tice ja svog znam osjetiti bas nisko kod stidne kosti al tak mi je i sa sinom bilo valjda dok se maternica ne podigne…

za rucak ne znam sta cemo evo tek sam sendvic pojela…

Da,  meni je ginic rekao da ce me do 35tt drzat na magneziju,  utricima i normabelu,  a onda sve ukidamo,  da ne bi na kraju jos prenjela 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    10. Veljača 2018. 10:39

Jutro svima..nadam se da koristite vikend za odmor..evo ja gladna opet pa idem na mini gablec No.2 😂 za ručak ćemo vjerojatno nešto naručiti jer kome se da kuhati subotom popodne nakon posla 🙈

Blackíe
    10. Veljača 2018. 10:43

Jutro! 
    Proudy ne bi ti preporucila pretjerano pazenje na prehranu, jedi kao i inace. Nemoj se bas najest krafni vecer prije 😂 Ali nemoj ni izbacit nesto sto redovito jedes. Pogotovo ako ti prvo mjerenje nije bilo toliko blizu granice nego iznad, poanta te pretrage i je da se vidi pravo stanje stvari a ne da pazis par dana, nalaz dode ok i onda jedes po starom. 
    Kuzim da je tlaka s nepotrebnom hospitalizacijom i indukcijom (i slazem se da cesto puta pretjeraju u ogranicenjima a vrijednosti su na granici) ali veci problem moze nastati ako imas visok secer a nalazi to ne pokazu i nemaju te pod kontrolom. 

17.7. 💝💝

10. Veljača 2018. 11:31

Ma jasno je to meni,  krafne navecer mi se sigurno nece dogodit,  kad nista slatko ne jedem. Ma skuhat cemo danas varivo od kelja,  stavljam krupir inace u njega,  stavit cu i danas,  ko ga je... Samo fakat ne bi htjela da mi podivlja bez veze,  jer nikad u zivotu nisam imala problem sa secerom. 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

10. Veljača 2018. 11:33

ProudMomy

Ma jasno je to meni, krafne navecer mi se sigurno nece dogodit, kad nista slatko ne jedem. Ma skuhat cemo danas varivo od kelja, stavljam krupir inace u njega, stavit cu i danas, ko ga je… Samo fakat ne bi htjela da mi podivlja bez veze, jer nikad u zivotu nisam imala problem sa secerom. 😉

Ne sikiraj se, bit će to ok😘

10. Veljača 2018. 11:39

Ena31

ProudMomy

Ma jasno je to meni, krafne navecer mi se sigurno nece dogodit, kad nista slatko ne jedem. Ma skuhat cemo danas varivo od kelja, stavljam krupir inace u njega, stavit cu i danas, ko ga je… Samo fakat ne bi htjela da mi podivlja bez veze, jer nikad u zivotu nisam imala problem sa secerom. 😉

Ne sikiraj se, bit će to ok😘

Hvala ti draga 😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.