Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Veljača 2018. 17:12

mina04

Citam upute tih cepica, ako u nedostatku istrazivanja nije sigurno jel steti trudnoci i bebi 🤤
    Sta kazete? Ja to sad ne bi koristila, strah me

Mina slobodno koristi čepiće, mene su spasili, rekla mi po potrebi i dva dnevno slobodno al meni je bio dovoljan 1 ujutro čim sam se probudila.

Confused
    09. Veljača 2018. 17:20

Ena31

evo nas s pregleda, s bebicom je hvala Bogu sve ok, 879grama, ali mi je cerviks skraćen i maleni je okrenut glavom dole, jaako nisko ju je ugurao tako da imam strogo mirovanje, nisam otvorena…propisala mi magnezij i po potrebi voltaren čepiće protiv onih bolova u preponama, al za sad ih nebudem koristila, čim manje hodati i sjediti, kaže da ne sjedim djetetu na glavi…hvala curke na komentarima za sličicu od ranije😘

Miruj sta vise mozes,super za bebicu,bit ce velika beba 😉

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

WinniethePooh
    09. Veljača 2018. 17:22

Evo da se i ja javim. Meni je termin 22.8., a nadam se da će nam se idući put već pokazati da znamo spol. Baš mi je žao cure koje imate problema, ja moram priznat nisam skoro uopće imala mučnine, osim ako sam pregladnila. 
    Što se tiće hitne, ja sam išla u Vinogradsku kad sam imala smeđi iscjedak i isto su mi rekli da šta sam ja došla i šta hoću. To je bilo predvečer, a moja je doktorica radila ujutro i nisam znala što trebam napraviti pa sam otišla na hitnu. Tamo se više ne vraćam. 
    Trbuščići su vam super, drago mi je da su pregledi dobro prošli. 

09. Veljača 2018. 17:24

Confused

Ena31

evo nas s pregleda, s bebicom je hvala Bogu sve ok, 879grama, ali mi je cerviks skraćen i maleni je okrenut glavom dole, jaako nisko ju je ugurao tako da imam strogo mirovanje, nisam otvorena…propisala mi magnezij i po potrebi voltaren čepiće protiv onih bolova u preponama, al za sad ih nebudem koristila, čim manje hodati i sjediti, kaže da ne sjedim djetetu na glavi…hvala curke na komentarima za sličicu od ranije😘

Da, ma prepala me, privezat ću se za krevet, prstima mu je glavicu napipala, al veli može se odgurnuti gore, nadam se da se samo tak nastavio..da, izgleda da bude velik, a ježi ga, moj tata se rodio s 5kg a i ja s par deka manje od 4 kg😀

Confused
    09. Veljača 2018. 17:26

Ena31

Confused

Ena31

Da, ma prepala me, privezat ću se za krevet, prstima mu je glavicu napipala, al veli može se odgurnuti gore, nadam se da se samo tak nastavio..da, izgleda da bude velik, a ježi ga, moj tata se rodio s 5kg a i ja s par deka manje od 4 kg😀

Masala 😁

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Mya
    09. Veljača 2018. 17:27

Ena krevet i papica da i dalje cuvas bebu

ivymicek
    09. Veljača 2018. 17:32

Ena31

Confused

Ena31

Lijepa beba nema šta. Možda te zato i toliko boli jer bebo jako pritišće. Odmaraj i pazi sebe a i bebu. Neka drugi bedinaju.
    Proud dobrodošla mala bebica, nadam se da nije puno uranila 💕. Još malo pa će polako i ostale proljetnice.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

09. Veljača 2018. 17:39

Hvala curke, a tak i bude, ležat i to je to.

pharmamma
    09. Veljača 2018. 17:55

Mina, slažem se s ivy i jamom..rijetko koji lijek je ispitan na trudnicama tako da za sve ostalo piše da nema dokaza i da liječnik procjenjuje omjer koristi i eventualnog rizika 
    Ena, sad miruj najviše što možeš i pazi na sebe i bebicu 😘

Blackíe
    09. Veljača 2018. 18:02

Ena predivna je slicica 💓 I bome velika beba a ima i na koga bit 😄💪 Lezi i neka te muz hrani kao neku vecer 😉 Velik je malac a i vec ste 24 tjedna, proletit ce jos par mjeseci a mozda se i pomakne prema gore.
    Jedva cekam pregled da vidim kakvo je stanje kod mene... 

17.7. 💝💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.