Ena, a za sto tocno ti je dala magnezij? Mislim pije ga vecina trudnica, neki zbog probave, neki zbog grceva. Imas li kontrakcije? Pa ti mozda one skracuju cerviks. Pijes li Duphaston ili Utrogestan? Ako se cerviks skracuje svakako bi ti trebala dat terapiju progesterona, prije nego mg. Nisam doktor, ali zbam da samo mg nije dovoljna terapija za skracivanje cerviksa. Ugl... Bitno da ste vi dobro, kaj da ti velim, u istom smo dreku, i moj je kratak 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobro jutro ljepotice moje, hvala vam na lijepim riječima i podršči, ma bit će sve ok, vjerujem u to, a ja ću ak treba i nepomično ležat do kraja, samo da moja sreća najveća bude dobro.
Proudy ni sama neznam, ja kontrakcije ne osjetim, neznam...
Ljep dan vam želim😘😘
Ena, a za sto tocno ti je dala magnezij? Mislim pije ga vecina trudnica, neki zbog probave, neki zbog grceva. Imas li kontrakcije? Pa ti mozda one skracuju cerviks. Pijes li Duphaston ili Utrogestan? Ako se cerviks skracuje svakako bi ti trebala dat terapiju progesterona, prije nego mg. Nisam doktor, ali zbam da samo mg nije dovoljna terapija za skracivanje cerviksa. Ugl… Bitno da ste vi dobro, kaj da ti velim, u istom smo dreku, i moj je kratak 😉
Nije mi dala niš osim tog magnezija...
Jutro!!!
ENA I PROUDY kakvi krasni trbušćići a i vi same ,lijepo vam pristaju trudnoće !!!
BARBARA svaka čast na popisu super je!!!
mina
Jucer nisam stigla, ali evo..
Za sada je10 :
8. I nije tako velika razlika kako se cini. S tim da su kod jedne mame dvije cure!
Ak se ne vidi bas pretipkat cu..
i da draga ,ja sam ti termin 20.06.!!
Jutro svima!
Ja evo jedva ustala, prepone me rasturaju.
Mali u trbuhu divlja, a ovi veci divlja oko mene 😁
Ne znam kaj bi za rucak danas, htjela bi kao prek vikenda pazit malo kaj jedem zbog tog nesretnog ogtta u pon.
Ena, drzimo se kreveta do daljnjeg i druskamo setu, boli nas dupe, nek nas tetose.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro svima!
Ja evo jedva ustala, prepone me rasturaju.
Mali u trbuhu divlja, a ovi veci divlja oko mene 😁
Ne znam kaj bi za rucak danas, htjela bi kao prek vikenda pazit malo kaj jedem zbog tog nesretnog ogtta u pon.
Ena, drzimo se kreveta do daljnjeg i druskamo setu, boli nas dupe, nek nas tetose.
Tako je draga😁...i moj bebo divlja po buši.i nezz kak ak je tak nisko i glavom dole, a on mene lupa gore iznad pupka? Jel to može bit da se on slučajno tj trenutno uglavio jučer u ušće?
Najradije bi opet na uzv išla😑...idem si po sendvič, glaadna sam😀. Ma bit će ti oggt ok, ja nisam niš pazila prije, prvoi bilo 4.1 , nakon sat vremena 6.0 i nakon 2 sata 5.3
Jutro!!!
ENA I PROUDY kakvi krasni trbušćići a i vi same ,lijepo vam pristaju trudnoće !!!
BARBARA svaka čast na popisu super je!!!
Hvala draga😘
mina
Za sada je10 :
8. I nije tako velika razlika kako se cini. S tim da su kod jedne mame dvije cure!
Ooo onda pičis na vrh! 😉
Jutro djevojcice! Uzivajte u vikendu, radnicama sto brzi prolazak radnog vremena, bubanima sto laksu subotu, zdrave nemojte pretjerat u ciscenju, spremanju, nakuhavanju.. Otprilike smo sve na pola i nemamo jos tako puno vremena izvlacit se za sve 😆
Kad dodje beba bit ce - pa od ceg si umorna samo si cijeli dan kod kuce s bebom!
Rece ona i ide se hvatat posla! (malo 😆)
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
mina
Za sada je10 :
Ooo onda pičis na vrh! 😉
Jutro djevojcice! Uzivajte u vikendu, radnicama sto brzi prolazak radnog vremena, bubanima sto laksu subotu, zdrave nemojte pretjerat u ciscenju, spremanju, nakuhavanju.. Otprilike smo sve na pola i nemamo jos tako puno vremena izvlacit se za sve 😆
Kad dodje beba bit ce - pa od ceg si umorna samo si cijeli dan kod kuce s bebom!
Rece ona i ide se hvatat posla! (malo 😆)
Mozes i mene stavit, brijem na pocasno prvo mjesto 😂😂😂😂 31.5.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji