Citam upute tih cepica, ako u nedostatku istrazivanja nije sigurno jel steti trudnoci i bebi 🤤
Sta kazete? Ja to sad ne bi koristila, strah me
All of God’s grace in one tiny face 💟
mina
Jucer nisam stigla, ali evo..
Za sada je10 :
8. I nije tako velika razlika kako se cini. S tim da su kod jedne mame dvije cure!
Ak se ne vidi bas pretipkat cu..
Meni je termin 17.6.pa mozes upisat ;)
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Citam upute tih cepica, ako u nedostatku istrazivanja nije sigurno jel steti trudnoci i bebi 🤤
Mislim da je ena koristila ih i znam par cura koje su ih koristile i spasile ih
Meni je moj dr opće medicine rekao kako to piše jer se ne provode testiranja na trudnicama (naravno) i zato tako piše jer se ograđuju. I što je već netko rekao da ti nebi prepisali da ne smiješ.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
potpisujem jamu
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
B
mina
Jucer nisam stigla, ali evo..
Za sada je10 :
8. I nije tako velika razlika kako se cini. S tim da su kod jedne mame dvije cure!
Ak se ne vidi bas pretipkat cu..
Meni je termin 8.7.,a zasad su dvaput rekli da više liči na dečka 😁 idući tjedan imam kontrolu pa nam možda potvrde spol
Cure, rodila se prva proljetna bebica! 😁😁😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
evo nas s pregleda, s bebicom je hvala Bogu sve ok, 879grama, ali mi je cerviks skraćen i maleni je okrenut glavom dole, jaako nisko ju je ugurao tako da imam strogo mirovanje, nisam otvorena...propisala mi magnezij i po potrebi voltaren čepiće protiv onih bolova u preponama, al za sad ih nebudem koristila, čim manje hodati i sjediti, kaže da ne sjedim djetetu na glavi...hvala curke na komentarima za sličicu od ranije😘
Sortiraj odgovore
Najstariji