Ena predivna je slicica 💓 I bome velika beba a ima i na koga bit 😄💪 Lezi i neka te muz hrani kao neku vecer 😉 Velik je malac a i vec ste 24 tjedna, proletit ce jos par mjeseci a mozda se i pomakne prema gore.
Jedva cekam pregled da vidim kakvo je stanje kod mene…
Hvala draga😘😘
ena bitno da je beban dobro i lijepo raste a ti malo vise miruj i bit ce sve dobro nemoj se sekirati...
koliko magnezija trebas piti?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ena bitno da je beban dobro i lijepo rastea ti malo vise miruj i bit ce sve dobro nemoj se sekirati…
koliko magnezija trebas piti?
Hvala😘, a rekla je uzeti magnezij 375mg, 1 šumeću dnevno
Citam upute tih cepica, ako u nedostatku istrazivanja nije sigurno jel steti trudnoci i bebi 🤤
Sta kazete? Ja to sad ne bi koristila, strah me
Mina slobodno koristi čepiće, mene su spasili, rekla mi po potrebi i dva dnevno slobodno al meni je bio dovoljan 1 ujutro čim sam se probudila.
Mislis? To me muci, a opet ne bi valjda propisali da mi nastete. Vidit cu..ako ne budem mogla izdrzati uzet cu ih. Hvala vam 😘
Cuvaj se draga 💜
All of God’s grace in one tiny face 💟
Citam upute tih cepica, ako u nedostatku istrazivanja nije sigurno jel steti trudnoci i bebi 🤤
Sta kazete? Ja to sad ne bi koristila, strah me
Mina slobodno koristi čepiće, mene su spasili, rekla mi po potrebi i dva dnevno slobodno al meni je bio dovoljan 1 ujutro čim sam se probudila.
Mislis? To me muci, a opet ne bi valjda propisali da mi nastete. Vidit cu..ako ne budem mogla izdrzati uzet cu ih. Hvala vam 😘
Cuvaj se draga 💜
Nebi ti ih dali da šteti, ja sam ih koristila i pomogli su mi puno. Eto došla kući, uzela sendvič i u krevet, tu ostajem do daljnjeg😘
Ena lijepa velika bebica! :)
Miruj pij magnezij i bit ce sve dobro !♥️
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Bebica je stigla u 35t, hitan carski, zbog visokog tlaka. Ali dobro su obje! 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
To je najbitnije da su beba i mama dobro! Beba će brzo napredovati, to je onda mjesec dana prije termina negdje.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ena draga..nek je bebili dobro, pa cak i super, a ti se mama sad odmaraj. Iskoristi to moranje lezanja za dobru knjigu, za nadoknadit epizode neke serije, za navuc se na novu, za 14.put pogledat PS I love you..😉, za igranje igrica..
Ma znam da ti nije skroz svejedno, lakse pricat dok ne dodjes u tu situaciju, dosadit ce sve te lezace aktivnosti, ali znas da je za, kako kazu, visi cilj 😊 A i nitko ne kaze da vec na sljedecem pregledu nece sve bit u savrsenoj normali! 😙
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ola zenice...
Luki cestitam na deckicu❤
Ena bebolini i ti ste preslatki, pazi nam se i odmaraj💋
Proud ti si preslatka mala trudnicica 😍
Mina lijekovi se ne testiraju na trudnicima iz etickih pitanja...doktori nisu neuki pa da ti pripisu nesto sto bi tebi ili ne daj Boze bebici nastetilo...i moram ti rec da u situaciji kakvoj jesi ne bi trebala na svoju ruku odlucivat sto i kako, potrebno ti je ozdraviti izmoreni organizam radi bebe, ali i radi sebe. Ne zelim te povrijediti, ovako bi rekla bilo kome...nemoj se bojat nego poslusaj doktore, isla si tamo jer sunti trebali i oni su ti dali sto misle da ti je potrebno. Eto, morala sam ti reci jer unatoc tome sto ima traljavih doktora, ljudi su 12 godina obucavani da bi nas pazili i cijeli zivot uce i zato ne volim kad netko propituje njihovu odluku, pogotovo ovako banalnu kao sto je pripisivanje cepica 😂😂
Ne znam kako dozivljavas ovu poruku, ali zamisli da ti govorim ovo na nekoj kavi, prijateljski nastrojena hahaha ❤
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Sortiraj odgovore
Najstariji