Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blackíe
    09. Veljača 2018. 18:02

Ena predivna je slicica 💓 I bome velika beba a ima i na koga bit 😄💪 Lezi i neka te muz hrani kao neku vecer 😉 Velik je malac a i vec ste 24 tjedna, proletit ce jos par mjeseci a mozda se i pomakne prema gore.
    Jedva cekam pregled da vidim kakvo je stanje kod mene... 

17.7. 💝💝

09. Veljača 2018. 18:06

Blackíe

Ena predivna je slicica 💓 I bome velika beba a ima i na koga bit 😄💪 Lezi i neka te muz hrani kao neku vecer 😉 Velik je malac a i vec ste 24 tjedna, proletit ce jos par mjeseci a mozda se i pomakne prema gore.
    Jedva cekam pregled da vidim kakvo je stanje kod mene…

Hvala draga😘😘

franovamamita
    09. Veljača 2018. 18:11

ena bitno da je beban dobro i lijepo raste a ti malo vise miruj i bit ce sve dobro nemoj se sekirati... koliko magnezija trebas piti? 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

09. Veljača 2018. 18:21

franovamamita

ena bitno da je beban dobro i lijepo rastea ti malo vise miruj i bit ce sve dobro nemoj se sekirati…koliko magnezija trebas piti?

Hvala😘, a rekla je uzeti magnezij 375mg, 1 šumeću dnevno

mina04
    09. Veljača 2018. 19:35

Ena31

mina04

Citam upute tih cepica, ako u nedostatku istrazivanja nije sigurno jel steti trudnoci i bebi 🤤
    Sta kazete? Ja to sad ne bi koristila, strah me

Mina slobodno koristi čepiće, mene su spasili, rekla mi po potrebi i dva dnevno slobodno al meni je bio dovoljan 1 ujutro čim sam se probudila.

Mislis? To me muci, a opet ne bi valjda propisali da mi nastete. Vidit cu..ako ne budem mogla izdrzati uzet cu ih. Hvala vam 😘
    Cuvaj se draga 💜

All of God’s grace in one tiny face 💟

09. Veljača 2018. 20:07

mina04

Ena31

mina04

Citam upute tih cepica, ako u nedostatku istrazivanja nije sigurno jel steti trudnoci i bebi 🤤
    Sta kazete? Ja to sad ne bi koristila, strah me

Mina slobodno koristi čepiće, mene su spasili, rekla mi po potrebi i dva dnevno slobodno al meni je bio dovoljan 1 ujutro čim sam se probudila.

Mislis? To me muci, a opet ne bi valjda propisali da mi nastete. Vidit cu..ako ne budem mogla izdrzati uzet cu ih. Hvala vam 😘
    Cuvaj se draga 💜

Nebi ti ih dali da šteti, ja sam ih koristila i pomogli su mi puno. Eto došla kući, uzela sendvič i u krevet, tu ostajem do daljnjeg😘

Tinchyca
    09. Veljača 2018. 20:16

Ena lijepa velika bebica! :)
    Miruj pij magnezij i bit ce sve dobro !♥️

💙30.06.2018 💙 Noa💙

09. Veljača 2018. 20:17

Bebica je stigla u 35t,  hitan carski,  zbog visokog tlaka. Ali dobro su obje! 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tinchyca
    09. Veljača 2018. 20:20

To je najbitnije da su beba i mama dobro! Beba će brzo napredovati, to je onda mjesec dana prije termina negdje.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

baarbaraa29
    09. Veljača 2018. 21:16

Ena draga..nek je bebili dobro, pa cak i super, a ti se mama sad odmaraj. Iskoristi to moranje lezanja za dobru knjigu, za nadoknadit epizode neke serije, za navuc se na novu, za 14.put pogledat PS I love you..😉, za igranje igrica..
    Ma znam da ti nije skroz svejedno, lakse pricat dok ne dodjes u tu situaciju, dosadit ce sve te lezace aktivnosti, ali znas da je za, kako kazu, visi cilj 😊 A i nitko ne kaze da vec na sljedecem pregledu nece sve bit u savrsenoj normali! 😙

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI