Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    09. Veljača 2018. 13:56

Confused cestitke na lijepim vijestima,a honey cim sam vidjela tvoj tanjur beba lupa,ocito je moj poriluk bio slab 

Mya
    09. Veljača 2018. 13:58

mina04

Hej curke, ja jucer otisla na hitno jer vise nisam imala snage ni dici se. Prvo su me izribali sto sam dosla, da to idem svojoj dr, a moja mi rekla ako mi bude lose da se javim na hitnu (tko tu pije a tko placa nemam pojma). A onda su me napali sto nisam dosla prije jer to kao traje vec 3-4 tjedna. Cekala sam 2 sata samo da me pregledaju, toliko sam bila jadna da sam im rekla ako mi nece pomoci ja odo doma jer nemam snage sjediti u cekaoni. Napravili nalaze, sve dobro, moja mrvica veselo mase rukicama i nogicama 😍. Htjeli su da mozda ostanem jer sam puno kg izgubila, al mogu i doma pa ce mi dati terapiju. Ja sam ipak odlucila otici doma, dobila sam pikicu sinoc, i nece cepice koji bi navodno trebali pomoci s mucninama. Nadam se da hoce..oprostite na dugom postu, al moram vam se malo izjadati 😥

Ajoj,srecom najgore s njima si prošla,koji uzas..trebali bi ti cepici pomoc i odmaknut mucnine,vjerujem da hoce

09. Veljača 2018. 14:08

Hvala curke!
    Ena jako si zgodna 😉
    Mi smo dobro,  beba je super,  ja sam ok,  cerviks se jos mrvu skratio,  29mm je sada,  ali i dalje unutra zatvoren,  vani ulozivo.
    Terapiju do daljnjeg stavljam vaginalno zbog povracanja. U plusu jos 2kg. Znaci ukupno 4 i sad sam na 60kg.
    U pon na ogtt,  nadam se da cu uspjet to odradit i to je to.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    09. Veljača 2018. 14:40

Pozdrav curke.
    Ajme koje divne trudničice ovdje na forumu. Divni trbusi i mame 💕.
    Blackie nadam se da si bolje, sve nas kad tad opere koji hormon viška.
    Proud neka si nešto i dobila obzirom na poteškoće. Žao mi kaj se cerviks smanjio ali bitno da je zatvoreno i da bebolino raste.
    Ostale curke sretno na pregledima.
    Mi smo cijelo jutro na sljemenu sanjkanje (bez mame ali zato trčanje gore dolje) i grudanje.

Mina04 neka di ti otišla bez obzira na njihov bezobrazluk i rekla bih neprofesionalnost jer nema se nitko pravo derat na tebe. Beba je dobro to je najbitnije a i ti si dobila terapiju 😁.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    09. Veljača 2018. 14:42

Confused

Evo moj izvjestaj s pregleda-sve super,bebica uredno napreduje,teska oko 480 gr.Okrenula se glavicom prema dole.Izuzetno je aktivna i snazna,za vrijeme pregleda je par puta podigla sondu koliko je udarala.
    Mene gin.pohvalila za kile 🙂 Dobila vaginalete radi iscjetka.Za 2 tjedna moram radit Ogtt i kompletnu krvnu sliku.Eto to je to 🙂

Kad si se potrudila i neka te pohvalila. Super da je bebo već glavom prema dole 😂.
    Honey ja jela ali ovo tvoje izgleda njam. Dobar tek.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

09. Veljača 2018. 14:49

Ma znas kaj si ja kontam? Da mi je ziher ostao isti cerviks,  jer ne vjerujem da se to tak tocno moze izmjeriti,  a samo jedan mm je razlika. Pa si ja to tumacim kao nepromijenjeno stanje.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Blackíe
    09. Veljača 2018. 14:56

😘😘 svim tjesilicama 
    Confused bravo za zivahnu bebu 😍
    Proudy ako je samo mm u mjesec dana, nije to nista. Mozda je i isti sto kazes. Nadam se da ce popustit mucnine sad kad promijenis terapiju.
    Mina nek si otisla a njihove komentare bolje da ne komentiram. Nadam se da ce i tebi bit bolje od terapije. 

17.7. 💝💝

09. Veljača 2018. 15:00

mina04

Hej curke, ja jucer otisla na hitno jer vise nisam imala snage ni dici se. Prvo su me izribali sto sam dosla, da to idem svojoj dr, a moja mi rekla ako mi bude lose da se javim na hitnu (tko tu pije a tko placa nemam pojma). A onda su me napali sto nisam dosla prije jer to kao traje vec 3-4 tjedna. Cekala sam 2 sata samo da me pregledaju, toliko sam bila jadna da sam im rekla ako mi nece pomoci ja odo doma jer nemam snage sjediti u cekaoni. Napravili nalaze, sve dobro, moja mrvica veselo mase rukicama i nogicama 😍. Htjeli su da mozda ostanem jer sam puno kg izgubila, al mogu i doma pa ce mi dati terapiju. Ja sam ipak odlucila otici doma, dobila sam pikicu sinoc, i nece cepice koji bi navodno trebali pomoci s mucninama. Nadam se da hoce..oprostite na dugom postu, al moram vam se malo izjadati 😥

A bas su te namucili! Komentari su im vrh,  kao trudni ste sve je to normalno,  e onda malo nije normalno,  idioti!
    Nadam se da ce ti sada biti boje 😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    09. Veljača 2018. 15:02

confused bravo za bebaca samo neka je zivahan
    proud i ja bih si to tako protumacila kao i ti...i vjerujem da ce ti tak i ostati do kraja..samo polako i opusteno 
    honey vjerujem da ti je klopa dobro sjela nakon smrzavanja a djeluje mljac
    mina draga vjerujem da ce ti sada biti bolje...a jos malo i prestati ce i mucnine onda dodu nove tegobe,nije bas neka utjeha jel

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

baarbaraa29
    09. Veljača 2018. 15:07

mina 
    Jucer nisam stigla, ali evo..
    Za sada je 10 : 8. I nije tako velika razlika kako se cini. S tim da su kod jedne mame dvije cure!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.