Confused cestitke na lijepim vijestima,a honey cim sam vidjela tvoj tanjur beba lupa,ocito je moj poriluk bio slab
Hej curke, ja jucer otisla na hitno jer vise nisam imala snage ni dici se. Prvo su me izribali sto sam dosla, da to idem svojoj dr, a moja mi rekla ako mi bude lose da se javim na hitnu (tko tu pije a tko placa nemam pojma). A onda su me napali sto nisam dosla prije jer to kao traje vec 3-4 tjedna. Cekala sam 2 sata samo da me pregledaju, toliko sam bila jadna da sam im rekla ako mi nece pomoci ja odo doma jer nemam snage sjediti u cekaoni. Napravili nalaze, sve dobro, moja mrvica veselo mase rukicama i nogicama 😍. Htjeli su da mozda ostanem jer sam puno kg izgubila, al mogu i doma pa ce mi dati terapiju. Ja sam ipak odlucila otici doma, dobila sam pikicu sinoc, i nece cepice koji bi navodno trebali pomoci s mucninama. Nadam se da hoce..oprostite na dugom postu, al moram vam se malo izjadati 😥
Ajoj,srecom najgore s njima si prošla,koji uzas..trebali bi ti cepici pomoc i odmaknut mucnine,vjerujem da hoce
Hvala curke!
Ena jako si zgodna 😉
Mi smo dobro, beba je super, ja sam ok, cerviks se jos mrvu skratio, 29mm je sada, ali i dalje unutra zatvoren, vani ulozivo.
Terapiju do daljnjeg stavljam vaginalno zbog povracanja. U plusu jos 2kg. Znaci ukupno 4 i sad sam na 60kg.
U pon na ogtt, nadam se da cu uspjet to odradit i to je to.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav curke.
Ajme koje divne trudničice ovdje na forumu. Divni trbusi i mame 💕.
Blackie nadam se da si bolje, sve nas kad tad opere koji hormon viška.
Proud neka si nešto i dobila obzirom na poteškoće. Žao mi kaj se cerviks smanjio ali bitno da je zatvoreno i da bebolino raste.
Ostale curke sretno na pregledima.
Mi smo cijelo jutro na sljemenu sanjkanje (bez mame ali zato trčanje gore dolje) i grudanje.
Mina04 neka di ti otišla bez obzira na njihov bezobrazluk i rekla bih neprofesionalnost jer nema se nitko pravo derat na tebe. Beba je dobro to je najbitnije a i ti si dobila terapiju 😁.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo moj izvjestaj s pregleda-sve super,bebica uredno napreduje,teska oko 480 gr.Okrenula se glavicom prema dole.Izuzetno je aktivna i snazna,za vrijeme pregleda je par puta podigla sondu koliko je udarala.
Mene gin.pohvalila za kile 🙂 Dobila vaginalete radi iscjetka.Za 2 tjedna moram radit Ogtt i kompletnu krvnu sliku.Eto to je to 🙂
Kad si se potrudila i neka te pohvalila. Super da je bebo već glavom prema dole 😂.
Honey ja jela ali ovo tvoje izgleda njam. Dobar tek.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ma znas kaj si ja kontam? Da mi je ziher ostao isti cerviks, jer ne vjerujem da se to tak tocno moze izmjeriti, a samo jedan mm je razlika. Pa si ja to tumacim kao nepromijenjeno stanje.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
😘😘 svim tjesilicama
Confused bravo za zivahnu bebu 😍
Proudy ako je samo mm u mjesec dana, nije to nista. Mozda je i isti sto kazes. Nadam se da ce popustit mucnine sad kad promijenis terapiju.
Mina nek si otisla a njihove komentare bolje da ne komentiram. Nadam se da ce i tebi bit bolje od terapije.
17.7. 💝💝
Hej curke, ja jucer otisla na hitno jer vise nisam imala snage ni dici se. Prvo su me izribali sto sam dosla, da to idem svojoj dr, a moja mi rekla ako mi bude lose da se javim na hitnu (tko tu pije a tko placa nemam pojma). A onda su me napali sto nisam dosla prije jer to kao traje vec 3-4 tjedna. Cekala sam 2 sata samo da me pregledaju, toliko sam bila jadna da sam im rekla ako mi nece pomoci ja odo doma jer nemam snage sjediti u cekaoni. Napravili nalaze, sve dobro, moja mrvica veselo mase rukicama i nogicama 😍. Htjeli su da mozda ostanem jer sam puno kg izgubila, al mogu i doma pa ce mi dati terapiju. Ja sam ipak odlucila otici doma, dobila sam pikicu sinoc, i nece cepice koji bi navodno trebali pomoci s mucninama. Nadam se da hoce..oprostite na dugom postu, al moram vam se malo izjadati 😥
A bas su te namucili! Komentari su im vrh, kao trudni ste sve je to normalno, e onda malo nije normalno, idioti!
Nadam se da ce ti sada biti boje 😘
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
confused bravo za bebaca samo neka je zivahan
proud i ja bih si to tako protumacila kao i ti...i vjerujem da ce ti tak i ostati do kraja..samo polako i opusteno
honey vjerujem da ti je klopa dobro sjela nakon smrzavanja a djeluje mljac
mina draga vjerujem da ce ti sada biti bolje...a jos malo i prestati ce i mucnine onda dodu nove tegobe,nije bas neka utjeha jel
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
mina
Jucer nisam stigla, ali evo..
Za sada je 10 :
8. I nije tako velika razlika kako se cini. S tim da su kod jedne mame dvije cure!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji