dan curice
luki drzi se uputa i miruj koliko mozes i ja vjerujem da ce biti sve u redu,cestitam na pisonji
blackie drago mi je da ti je danas bolje
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
proud i ena bas ste mi ljepotice ma divne
sretno svima koje danas imaju pregled....
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Kinezi opet napadaju 😂😂😂😂
Ena prekrasna si 😍
Blackie drago mi je da si bolje danas 😘
Barbara 😘❤
💗Baby E💗
Sretno svima na pregledima danas :D
Radite li Kegelove vježbe? Ja imam hematom (ispod bebe), pa nisam sigurna ima li nekih kontraefekata od kegelovih vježbi u tom slučaju. :(
Evo moj izvjestaj s pregleda-sve super,bebica uredno napreduje,teska oko 480 gr.Okrenula se glavicom prema dole.Izuzetno je aktivna i snazna,za vrijeme pregleda je par puta podigla sondu koliko je udarala.
Mene gin.pohvalila za kile 🙂 Dobila vaginalete radi iscjetka.Za 2 tjedna moram radit Ogtt i kompletnu krvnu sliku.Eto to je to 🙂
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Bok cure! Ja se smrzla na gradilistu i napokon se docepala toplog i hrane! Ena ja ne vjerujem da smo ti i ja 1tj.razlike! 😀 Busa je predivna kao i ti cijela 😘
Sretno sbim curama na pregledu, cestitke Confused da je sve ok i na kilicama i malom snagatoru 💪
Bok cure! Ja se smrzla na gradilistu i napokon se docepala toplog i hrane! Ena ja ne vjerujem da smo ti i ja 1tj.razlike! 😀 Busa je predivna kao i ti cijela 😘
Sretno sbim curama na pregledu, cestitke Confused da je sve ok i na kilicama i malom snagatoru 💪
Hvala draga,dobar tek 🍴
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Hej curke, ja jucer otisla na hitno jer vise nisam imala snage ni dici se. Prvo su me izribali sto sam dosla, da to idem svojoj dr, a moja mi rekla ako mi bude lose da se javim na hitnu (tko tu pije a tko placa nemam pojma). A onda su me napali sto nisam dosla prije jer to kao traje vec 3-4 tjedna. Cekala sam 2 sata samo da me pregledaju, toliko sam bila jadna da sam im rekla ako mi nece pomoci ja odo doma jer nemam snage sjediti u cekaoni. Napravili nalaze, sve dobro, moja mrvica veselo mase rukicama i nogicama 😍. Htjeli su da mozda ostanem jer sam puno kg izgubila, al mogu i doma pa ce mi dati terapiju. Ja sam ipak odlucila otici doma, dobila sam pikicu sinoc, i nece cepice koji bi navodno trebali pomoci s mucninama. Nadam se da hoce..oprostite na dugom postu, al moram vam se malo izjadati 😥
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji