Mene su ubijale da nisam smjela taknut,pa nista i sad opet bombeeeee,osjetljive..oni sportski grudnjaci i trudnicki za mene spas,nista ne steže i manje boli
Jesi kupovala te trudnicke? Mozes mi rec di i cijenu ako se sjecas?
Meni je ginekolog na prvom pregledu rekao nemoj samo kopat po internetu i vjerovat svemu na sta ces naici,rade nazovi ili dodi..makar sve mi prvo proguglamo,ali ne treba se striktno toga drzat e to je to
Lakše je odmah kada sumnju možeš podijeliti s nekim tko prolazi isto što i ti.
Mene je izludio google i istraživanje simptoma ... dok nisam naletila na klokane 😂.
P.S. meni je bilo još sumnjivije kada me ništa nije bolilo jer kao normalno je zatezanje i bol 😱🤔😎.. Loko trudnica 😌
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Meni je ginekolog na prvom pregledu rekao nemoj samo kopat po internetu i vjerovat svemu na sta ces naici,rade nazovi ili dodi..makar sve mi prvo proguglamo,ali ne treba se striktno toga drzat e to je to
Tako sam i ja svasta procitala. Jednom sam cak naisla na to da ako grudi prestanu biti osjetljive da je to prvi znak pobacaja. I opet se ja prepala. I onda sam rekla ma nema sanse vise. Usadim se 100 stvari u glavu
U mulleru po 80kn su..sad mi je lakse,a kasnije se nadam za dojenje i u h&m-u su ti kao topici na naramenice tanje
Potpisujem!
Nije google toliko zlo, samo treba filtrirati izvore 😉
Ja imam te lagane bolove od pocetka trudnoce, vec sam navikla pa ih i manje registriram. Danas me malo jace presjeklo kad sam mijenjala posteljinu, ne znam jesam se protegnula previse ili sto je bilo 🤔 Odmorila sam nakon toga i nije se ponovilo.
Apetit mi je danas nenormalan, pojela sam valjda duplo vise nego inace 🙈🙈
Bojana druzi se s nama i probaj smanjiti crne misli, vjerujem da nije lako. S babywatcherom nemam iskustva.
17.7. 💝💝
Meni je stvarno žao što ste neke trudnice toliko preplašene i dozvoljavate se toliko brinuti. Toliko žena je u prošlosti rodilo bez ijedne trunke pojma o tome što se događa. I meni je prva trudnoća i nimalo se ne brinem, na internetu čitam svaki dan o svemu i držim se pozitivnih stvari jer ipak ne želim se stresirati jer bebica sve to osjeti. Sve je individualno od žene do žene i najbolje je samo pustiti da vidimo kako će nama biti. Biti trudan je po meni najveći blagoslov na ovom svijetu i ne želim provesti cijelu trudnoću u sekiranciji i misliti samo obo najgore!!!Samo pozitiva žene!
Roko💙 2.8.2018. 💙
Meni je stvarno žao što ste neke trudnice toliko preplašene i dozvoljavate se toliko brinuti. Toliko žena je u prošlosti rodilo bez ijedne trunke pojma o tome što se događa. I meni je prva trudnoća i nimalo se ne brinem, na internetu čitam svaki dan o svemu i držim se pozitivnih stvari jer ipak ne želim se stresirati jer bebica sve to osjeti. Sve je individualno od žene do žene i najbolje je samo pustiti da vidimo kako će nama biti. Biti trudan je po meni najveći blagoslov na ovom svijetu i ne želim provesti cijelu trudnoću u sekiranciji i misliti samo obo najgore!!!Samo pozitiva žene!
I sta je najbolje od svega, svim zenama u proslosti koje nisu ni imale mogucnosti koje danas mi imamo trudnoce su protekle uredno.. ja sam isto sa svime razbijala glavu, onda sam odlucila jednostavno pustit. U ovom razdoblju bi trebale uzivat u svakom trenutku, a ne citat po internetu i razmisljat hoce meni bit tako
Sortiraj odgovore
Najstariji