Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    K6789
    06. Siječanj 2018. 23:49

J@m@

Mene su ubijale da nisam smjela taknut,pa nista i sad opet bombeeeee,osjetljive..oni sportski grudnjaci i trudnicki za mene spas,nista ne steže i manje boli

Jesi kupovala te trudnicke? Mozes mi rec di i cijenu ako se sjecas?

Mya
    06. Siječanj 2018. 23:51

Meni je ginekolog na prvom pregledu rekao nemoj samo kopat po internetu i vjerovat svemu na sta ces naici,rade nazovi ili dodi..makar sve mi prvo proguglamo,ali ne treba se striktno toga drzat e to je to

06. Siječanj 2018. 23:53

Mene cike ne bole više😀

ivymicek

Lakše je odmah kada sumnju možeš podijeliti s nekim tko prolazi isto što i ti.
    Mene je izludio google i istraživanje simptoma ... dok nisam naletila na klokane 😂.
    P.S. meni je bilo još sumnjivije kada me ništa nije bolilo jer kao normalno je zatezanje i bol 😱🤔😎.. Loko trudnica 😌

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

K6789

J@m@

Meni je ginekolog na prvom pregledu rekao nemoj samo kopat po internetu i vjerovat svemu na sta ces naici,rade nazovi ili dodi..makar sve mi prvo proguglamo,ali ne treba se striktno toga drzat e to je to

Tako sam i ja svasta procitala. Jednom sam cak naisla na to da ako grudi prestanu biti osjetljive da je to prvi znak pobacaja. I opet se ja prepala. I onda sam rekla ma nema sanse vise. Usadim se 100 stvari u glavu

Mya
    06. Siječanj 2018. 23:54

U mulleru po 80kn su..sad mi je lakse,a kasnije se nadam za dojenje i u h&m-u su ti kao topici na naramenice tanje

Honey
    06. Siječanj 2018. 23:59

J@m@

Potpisujem! 

Blackíe
    07. Siječanj 2018. 00:05

Nije google toliko zlo, samo treba filtrirati izvore 😉
    Ja imam te lagane bolove od pocetka trudnoce, vec sam navikla pa ih i manje registriram. Danas me malo jace presjeklo kad sam mijenjala posteljinu, ne znam jesam se protegnula previse ili sto je bilo 🤔 Odmorila sam nakon toga i nije se ponovilo.
    Apetit mi je danas nenormalan, pojela sam valjda duplo vise nego inace 🙈🙈
    Bojana druzi se s nama i probaj smanjiti crne misli, vjerujem da nije lako. S babywatcherom nemam iskustva. 

17.7. 💝💝

Helga1905
    07. Siječanj 2018. 00:07

Meni je stvarno žao što ste neke trudnice toliko preplašene i dozvoljavate se toliko brinuti. Toliko žena je u prošlosti rodilo bez ijedne trunke pojma o tome što se događa. I meni je prva trudnoća i nimalo se ne brinem, na internetu čitam svaki dan o svemu i držim se pozitivnih stvari jer ipak ne želim se stresirati jer bebica sve to osjeti. Sve je individualno od žene do žene i najbolje je samo pustiti da vidimo kako će nama biti. Biti trudan je po meni najveći blagoslov na ovom svijetu i ne želim provesti cijelu trudnoću u sekiranciji i misliti samo obo najgore!!!Samo pozitiva žene!

Roko💙 2.8.2018. 💙

K6789
    07. Siječanj 2018. 00:09

Helga1905

Meni je stvarno žao što ste neke trudnice toliko preplašene i dozvoljavate se toliko brinuti. Toliko žena je u prošlosti rodilo bez ijedne trunke pojma o tome što se događa. I meni je prva trudnoća i nimalo se ne brinem, na internetu čitam svaki dan o svemu i držim se pozitivnih stvari jer ipak ne želim se stresirati jer bebica sve to osjeti. Sve je individualno od žene do žene i najbolje je samo pustiti da vidimo kako će nama biti. Biti trudan je po meni najveći blagoslov na ovom svijetu i ne želim provesti cijelu trudnoću u sekiranciji i misliti samo obo najgore!!!Samo pozitiva žene!

I sta je najbolje od svega, svim zenama u proslosti koje nisu ni imale mogucnosti koje danas mi imamo trudnoce su protekle uredno.. ja sam isto sa svime razbijala glavu, onda sam odlucila jednostavno pustit. U ovom razdoblju bi trebale uzivat u svakom trenutku, a ne citat po internetu i razmisljat hoce meni bit tako

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.