Kuzim paniku happy, mene je ulovila na pocetku trudnoce kad smo saznali da su blizanci. Sad to apsorbirala pa mi je najveca briga da sve prode uredno i da nam curke stignu zdrave i debele 😍
Kasnije cemo se nekako organizirati. Muz ce biti na godisnjem prvih par tjedana sigurno. Mama mi je 400km udaljena, sestra je u Zg ali ima svoje malisane. Svekrva je u Zagrebu pa je najvjerojatnije da cu ju zvati za povremenu ispomoc, nadam se da se nece gurati bez poziva, inace smo u dobrom odnosu. 😁
Sto se tice godina, imam dojam da ljudi uvijek imaju nesto za prokomentirati. Ja imam 28 i cula sam vec da je nekima to vec kasno, nekima taman, neke do 30. nisu ni razmisljale o djeci. Svakome njegovo, da nam je drustvo drugacije uredeno i da nisam imala jos x stvari za posloziti u zivotu prije trudnoce, vjerojatno bi s 25 radila na trudnoci. Ovako smo cekali i imali druge prioritete i evo vec 28.
17.7. 💝💝
Kuzim paniku happy, mene je ulovila na pocetku trudnoce kad smo saznali da su blizanci. Sad to apsorbirala pa mi je najveca briga da sve prode uredno i da nam curke stignu zdrave i debele 😍
Kasnije cemo se nekako organizirati. Muz ce biti na godisnjem prvih par tjedana sigurno. Mama mi je 400km udaljena, sestra je u Zg ali ima svoje malisane. Svekrva je u Zagrebu pa je najvjerojatnije da cu ju zvati za povremenu ispomoc, nadam se da se nece gurati bez poziva, inace smo u dobrom odnosu. 😁
Sto se tice godina, imam dojam da ljudi uvijek imaju nesto za prokomentirati. Ja imam 28 i cula sam vec da je nekima to vec kasno, nekima taman, neke do 30. nisu ni razmisljale o djeci. Svakome njegovo, da nam je drustvo drugacije uredeno i da nisam imala jos x stvari za posloziti u zivotu prije trudnoce, vjerojatno bi s 25 radila na trudnoci. Ovako smo cekali i imali druge prioritete i evo vec 28.
Bas to sto kazes, uvijek postoje komentatori 😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Da sam slušala svoju mamu sad bi imala dijete koje ide u prvo osnovne. Ali imala sam dovoljno pameti da je ne slušam.
Ja sam točno osjetila kada sam postala spremna na majčinstvo i nitko me ne može uvjeriti da sam trebala ostati trudna ranije. I znam da će mnogi reći da nikad nisi spreman, ali ja se sad osjećam spremnom, pa pravo mu budi.
I svekrva mi ima više razumijevanja od mame koja je puna savjeta o tome kako ne smijem vježbati, što smijem jesti, kad trebam na komplikacije, blah... ne bi da se spremam na Himalaju, a ja vježbam jogu doma i dižem malo utega.
Neki dan smo bili na doručku, svi zajedno, i ona meni (dok razgovaram s drugom osobom o desetoj temi): "Happy pogledaj nećakinju, vidi kako se igra, vidi je, vidi...", "Mama pričam s nekim", "Sad si trudna i djeca ti trebaju biti zanimljiva"
Vidim nećakinju redovito, slatka je ko i sva djeca, ali stvarno nemam potrebu za buljenjem u tuđu djecu, čak i ako mi je nećakinja. Trudna sam, nisam maloumna.
Što se tiče robe, ne kupujem trudničko. Imam par širih vesti iz C&A koje sam ciljano uzela i jednu onu kao košulju/haljinu, ali sve je s regularnog odjela. Planiram uzeti jedne trapke kad ove više ne budem mogla zakopčati, a dalje ćemo vidjeti. Zasad sam u civilu.
27.6. 💙
Pa ja cu biti dosta mlada mama, sa samo 20 godina. Mnogi mw cak osuđuju zbog toga, ali nema veze bezobzira na moje godine ja i moj zarucnik, volimo nasu bebicu najvise vec sad.
Tek sam se sad probudila evo, otkad sam na bolovanju vecinu vremena provedem spavajuci. Jakoo sam umorna😣
Honey sto se tice tablete pijem centravit prenatal te folacin(prepisao doktor)
Kako vi mame koje ste doma provodite dane?😊
Ma pusti to šta drugi misle. Bitno da ste vi sretni. Uvijek se nađe pojedinaca koji pametuju i osuđuju. Evo ti moj primjer. Imam 24 godine i kad sam objavila veselu vijest rodbini slušala sam predavanje o tome da bi se morali ja i moj dečko vjenčati, da dijete odrasta u normalnoj familiji i bla bla bla. Ja sam na to popi.... i naravno rekla da se to njih ne tiče da je to naša stvar. Tako da napravite si sami kak želite i to je to. Što manje druge slušati Provodim dane tako da prijepodne sam pred laptopom,slušalice na ušima i baš mi je dobro tako, a onda popodne kad moj dođe s posla onda se s njim družim. Odemo do grada ako treba ili kod njegove sestre. Ima dana kad mi je i dosadno hehe.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Pa ja cu biti dosta mlada mama, sa samo 20 godina. Mnogi mw cak osuđuju zbog toga, ali nema veze bezobzira na moje godine ja i moj zarucnik, volimo nasu bebicu najvise vec sad.
Tek sam se sad probudila evo, otkad sam na bolovanju vecinu vremena provedem spavajuci. Jakoo sam umorna😣
Honey sto se tice tablete pijem centravit prenatal te folacin(prepisao doktor)
Kako vi mame koje ste doma provodite dane?😊
Ma pusti to šta drugi misle. Bitno da ste vi sretni. Uvijek se nađe pojedinaca koji pametuju i osuđuju. Evo ti moj primjer. Imam 24 godine i kad sam objavila veselu vijest rodbini slušala sam predavanje o tome da bi se morali ja i moj dečko vjenčati, da dijete odrasta u normalnoj familiji i bla bla bla. Ja sam na to popi…. i naravno rekla da se to njih ne tiče da je to naša stvar. Tako da napravite si sami kak želite i to je to. Što manje druge slušatiProvodim dane tako da prijepodne sam pred laptopom,slušalice na ušima i baš mi je dobro tako, a onda popodne kad moj dođe s posla onda se s njim družim. Odemo do grada ako treba ili kod njegove sestre. Ima dana kad mi je i dosadno hehe.
Hahah ista prica ko i ja. Svi su govorili vanbracno dijete bla bla. Kao velecansi ga nece htjet krstit ako niste u braku i slicno. Zarucnik i ja jos ne zelimo brak. Zarucili smo se u 6 mj 2017.g. svadbu ne planiramo barem jos 2 godine. Dok bebica malo ne poraste.
Ja sam na takve komentare ljudima rekla da tko ce bit uz mene nek bude a tko nece nece. Svakom po volji
K6789
Mi ne planiramo vjenčanje - nikada. U vezi smo 10, živimo zajedno 5. Svima je šokantno, ali baš me briga. Posebno sad s bebom na putu.
Vjerojatno ni dijete nećemo krstiti, jer MM je ateist, a ja naginjem prema agnosticizmu, ali još se dvoumim.
27.6. 💙
Mi se planiramo vjenčati samo kod matičara ali nakon rođenja i to bi bilo vjenčanje i krštenje i gotovo. Samo roditelji,kumovi i braća. Obavili bi to s večerom i gotovo. Ostatak rodbine nek se duri kaj me briga
💖 Nikol -12.08.2018💖
Tako i mi mateya1993..maticar za dva mjeseca pa kraj ljeta ostatak i sve kako mi zelimo,svi su da prihvate i kuze..najveća zelja nam je bila nasa beba pa sve ostalo,ja sam navrsila 29 i ne brinu me godine,to su samo brojevi jer prije nisam htjela niti sam se mogla zamisliti
Bitno je osjećat se spremnom i to je to,a kada to je manje bitno..osim ako se ne dogodi slucajno
J@m@- slažem se u postunosti.Nama je isto bio prioritet bebica, a onda sve ostalo
💖 Nikol -12.08.2018💖
Sortiraj odgovore
Najstariji