Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blackíe
    04. Siječanj 2018. 10:19

HappySeal

Blackie, odlične vijesti!

Drago mi je da je sve super ispalo s rezultatima. Kad smo hormona, cmoljim na tvoju objavu.

Lakse mi je kad cujem da sve cmoljimo zbog kojecega 😂❤️
    Ja se jos nisam zaustavila 😂
    Jama hvala draga ❤️
    Rekla sam muzu da je nalaz uredan, za spol je rekao da ce se strpiti do popodne da mu kazem uzivo 😊 Tako da sad ne smijem nikome u meduvremenu reci da ne bi doslo do njega okolnim putevima. 😁

17.7. 💝💝

Honey
    04. Siječanj 2018. 10:31

Blackíe

Stigao je rezultat niftyja!!!
    Uredna su oba nalaza, i imamo dvije male curke ❤️❤️
    Lijem suze vec 10 min, imat cu dvije kceri 😍 Ne znam jel zvuci cudno ali vec mi je toliko stvarnije sad kad znam spol. Lakse zamislim nas cetvero 😍 Mrvice mamine, male sestrice 😍
    Peru i mene hormoni izgleda 😁 Idem u shopping odmah popodne! 😂

Ajmeee... evo sad si i mene rasplakalaaaaaa!!! Sva sam se naježilaaa... Slatkice! Predivno! Čestitam i hvala Bogu da je sve dobro

Honey
    04. Siječanj 2018. 10:35

Bit će muž blaženi među ženama  Moj baš hoće curicu, makar naravno da nećemo bit razočarani ni sa dečkom, mislim da ne možeš bit razočaran, ali eto želja je i moja i njegova makar mislimo imati još djece pa da bude svega. Inače imamo blizance i sa njegove i sa moje strane. Pa nas veseli sutra nekad i ta mogućnost! Od njega je baka sestra blizanka po maminoj strani, a kod mene stric ima blizance po tatinoj strani a po maminoj strani ima moja sestrična blizance.

franovamamita
    04. Siječanj 2018. 10:39

dan cure
    blackie predivno draga cestitam 
    sto se tice hormona i mene pucaju redovno pokazes mi mali prst ja cvilim 
    nego mene zivcira spavanje...navecer se sva razbudim i nocima vec ne idem prije 3 ujutro spavati samo se vrtim i kad zaspim stalno se budim hmm 😕

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    04. Siječanj 2018. 10:50

franovamamita

dan cure
    blackie predivno draga cestitam
    sto se tice hormona i mene pucaju redovno pokazes mi mali prst ja cvilim
    nego mene zivcira spavanje…navecer se sva razbudim i nocima vec ne idem prije 3 ujutro spavati samo se vrtim i kad zaspim stalno se budim hmm 😕

Proci ce te,jos malo..ja sam znala po par sati spavat,pa u pola tri,pet i sedam dizanje,ne da lezat..vec dva tjedna spavam u komadu i do pola devet,devet,bez dizanja na wc

franovamamita
    04. Siječanj 2018. 11:03

nadam se jer ovak sad preko dana budem bas polomljena i za nista i onda dode noc a ja ko nova hahahahaah

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

04. Siječanj 2018. 11:36

Blackíe

Stigao je rezultat niftyja!!!
    Uredna su oba nalaza, i imamo dvije male curke ❤️❤️
    Lijem suze vec 10 min, imat cu dvije kceri 😍 Ne znam jel zvuci cudno ali vec mi je toliko stvarnije sad kad znam spol. Lakse zamislim nas cetvero 😍 Mrvice mamine, male sestrice 😍
    Peru i mene hormoni izgleda 😁 Idem u shopping odmah popodne! 😂

Čestitam draga, baš super da je sve dobro... Jeeyyy curkiceee😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘, malene mamine princeze💗💗

• M.lady
    04. Siječanj 2018. 11:41

Curke moje nisam se javljala par dana, sve vam najbolje zelim 😘 evo mene s mojom busom, poceli smo se zaokruzivat ❤kako ste mi vi? Blackie cestitam na curama 

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

04. Siječanj 2018. 12:02

M.lady

Curke moje nisam se javljala par dana, sve vam najbolje zelim 😘 evo mene s mojom busom, poceli smo se zaokruzivat ❤kako ste mi vi? Blackie cestitam na curama

Slatka bušica M.lady..e sad kad je krenulo da vidiš, svaki dan će biti sve veća😀😀😍😍😘😘

Tea👶
    04. Siječanj 2018. 12:07

Blackie ❤❤❤❤
    I ja mislim da cu osjetit pravu emociju kad saznam spol. Onda ima i ime i sve, nekako je visi nivo! Prekrasno. Ne mogu docekati ponedjeljak.

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.