Blackie, odlične vijesti!
Drago mi je da je sve super ispalo s rezultatima. Kad smo hormona, cmoljim na tvoju objavu.
Lakse mi je kad cujem da sve cmoljimo zbog kojecega 😂❤️
Ja se jos nisam zaustavila 😂
Jama hvala draga ❤️
Rekla sam muzu da je nalaz uredan, za spol je rekao da ce se strpiti do popodne da mu kazem uzivo 😊 Tako da sad ne smijem nikome u meduvremenu reci da ne bi doslo do njega okolnim putevima. 😁
17.7. 💝💝
Stigao je rezultat niftyja!!!
Uredna su oba nalaza, i imamo dvije male curke ❤️❤️
Lijem suze vec 10 min, imat cu dvije kceri 😍 Ne znam jel zvuci cudno ali vec mi je toliko stvarnije sad kad znam spol. Lakse zamislim nas cetvero 😍 Mrvice mamine, male sestrice 😍
Peru i mene hormoni izgleda 😁 Idem u shopping odmah popodne! 😂
Ajmeee... evo sad si i mene rasplakalaaaaaa!!! Sva sam se naježilaaa... Slatkice! Predivno! Čestitam i hvala Bogu da je sve dobro
Bit će muž blaženi među ženama Moj baš hoće curicu, makar naravno da nećemo bit razočarani ni sa dečkom, mislim da ne možeš bit razočaran, ali eto želja je i moja i njegova makar mislimo imati još djece pa da bude svega. Inače imamo blizance i sa njegove i sa moje strane. Pa nas veseli sutra nekad i ta mogućnost! Od njega je baka sestra blizanka po maminoj strani, a kod mene stric ima blizance po tatinoj strani a po maminoj strani ima moja sestrična blizance.
dan cure
blackie predivno draga cestitam
sto se tice hormona i mene pucaju redovno pokazes mi mali prst ja cvilim
nego mene zivcira spavanje...navecer se sva razbudim i nocima vec ne idem prije 3 ujutro spavati samo se vrtim i kad zaspim stalno se budim hmm 😕
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
dan cure
blackie predivno draga cestitam
sto se tice hormona i mene pucaju redovno pokazes mi mali prst ja cvilim
nego mene zivcira spavanje…navecer se sva razbudim i nocima vec ne idem prije 3 ujutro spavati samo se vrtim i kad zaspim stalno se budim hmm 😕
Proci ce te,jos malo..ja sam znala po par sati spavat,pa u pola tri,pet i sedam dizanje,ne da lezat..vec dva tjedna spavam u komadu i do pola devet,devet,bez dizanja na wc
nadam se jer ovak sad preko dana budem bas polomljena i za nista i onda dode noc a ja ko nova hahahahaah
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Stigao je rezultat niftyja!!!
Uredna su oba nalaza, i imamo dvije male curke ❤️❤️
Lijem suze vec 10 min, imat cu dvije kceri 😍 Ne znam jel zvuci cudno ali vec mi je toliko stvarnije sad kad znam spol. Lakse zamislim nas cetvero 😍 Mrvice mamine, male sestrice 😍
Peru i mene hormoni izgleda 😁 Idem u shopping odmah popodne! 😂
Čestitam draga, baš super da je sve dobro... Jeeyyy curkiceee😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘, malene mamine princeze💗💗
Curke moje nisam se javljala par dana, sve vam najbolje zelim 😘 evo mene s mojom busom, poceli smo se zaokruzivat ❤kako ste mi vi? Blackie cestitam na curama
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Curke moje nisam se javljala par dana, sve vam najbolje zelim 😘 evo mene s mojom busom, poceli smo se zaokruzivat ❤kako ste mi vi? Blackie cestitam na curama
Slatka bušica M.lady..e sad kad je krenulo da vidiš, svaki dan će biti sve veća😀😀😍😍😘😘
Blackie ❤❤❤❤
I ja mislim da cu osjetit pravu emociju kad saznam spol. Onda ima i ime i sve, nekako je visi nivo! Prekrasno. Ne mogu docekati ponedjeljak.
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Sortiraj odgovore
Najstariji