Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    03. Siječanj 2018. 10:39

Predobra je ova kutija iz Finske. S druge strane i mi dobijemo od države i grada  novac za dijete pa dođe na isto. 

Ja sam jedna od onih koja voli imat sve unaprijed isplanirano. Vjenčanje sam planirala 2 godine unaprijed i sve je ispalo baš kako sam htjela muž je skoro pa isti pa smo se tu našli po tom pitanju. Nekad bi voljela biti ležernija i ne brinuti oko svega jer nemreš sve u životu isplanirati i ne ide sve uvijek po planu, ali nemrem si pomoć. 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

ivymicek
    03. Siječanj 2018. 12:54

Bok curke. Jako ste se raspisale 😂. 
    Nadam džse da će krvarenja a i mučnine svima brzo proći i da ćete uživati gladeći svoje rastuče buše.
    Mi isto gledamo kolica jer su ova dala svoje i neće izdržati još jednu bebu.
    Prva smo imali Mutsy ali su mi dosadila pa sada gledam Jane rider ili Joolz ali ponuda rabljenih je jako slaba a nova su mi full preskupa.
    Ja imam i kolijevku i krevetić a klinci su samnom proveli u krevetu do negdje godinu i pol onda sam ih prebacila u krevetić (dojenje i maženje i budenje a mama bi ajala 😂). Oboje su otišli (svojom voljom) u svoju sobu prije no što su navršili 3 godine tako da se s tim više ne zamaram.
    Od odjeće moram izabrati od starijeg ali je moj stariji bio jesensko/zimska beba a sad smo ljetni.
    Eto to je to.. nama su ove godine u Zaprešiću povečali naknade za novu bebu pa smo happy 🎉

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    03. Siječanj 2018. 12:58

I nama u karlovcu na tri strane daju pa ce se skupiti nesto

ivymicek
    03. Siječanj 2018. 13:13

J@m@

I nama u karlovcuna tri strane daju pa ce se skupiti nesto

😂😂😂😂 I bolje im je. Treba kupiti svu opremu koja ti je potrebna 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Blackíe
    03. Siječanj 2018. 14:11

Mislim da mi dobijemo gradsku (Zagreb) i hzzo. Ne znam samo zasto gradska nije jednokratna nego ju rascjepkaju na proste faktore. 

Gledam snjeznu kraljicu, jedem i radim 💪😂

17.7. 💝💝

franovamamita
    03. Siječanj 2018. 15:06

dan cure
    sto se tice kolica znam samo da cemo uzeti 3u1 a koja tocno jos ne znam ima vremena 
    krevetic imam od prvog tako da to ne moram kupovati samo cu novi madrac i posteljinu...a iskreno nadam se da ce ova beba barem malo vise spavati jer prvi me je satrao  budio se svakih sat dva dok je sisao pa mada sam govorila nece s nama u krevet brzo sam pokleknula jer fizicki vise nisam mogla stalno ustajati bilo mi je lakse da je kraj mene samo dam sisu i mir 😂 prvu noc je prespavao tek s 18mjeseci s tim da se do 5te godine budio...prvo dudu da mu vratim a kad smo to izbacili s 2,5god onda me zvao da ga pokrijem ili mu namjestim jastuk...bilo je veselo...tko ce gdje i kako spavati jos ne znam tocno jer moramo cijeli kat na kuci urediti dok ne dode beba ali plan je da bude krevetic kod nas u sobi...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Tea👶
    03. Siječanj 2018. 18:00

Zene moje, uhvatila me danas neka dilema oko proizvoda koje cu koristiti kad beba dode (bila sam kod 3 prijateljice u 3 dana i sve koriste razlicite proizvode), pa sam odlucila trazit uzorke i otkrila svijet pokloncica 😂

https://lipstickmom.wixsite.com/website/single-post/2017/09/15/Loyalty-programi-za-trudnice-i-bebe

Znaci, nema di ne mozes nesto dobit, ili uzorak ili paketic ili ruksak. Evo vam hobbya, ja sam se svugdje prijavila 😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Honey
    03. Siječanj 2018. 18:02

Hej cure, danas bio naporan dan, bar meni... prvi radni i jos sam zakasnila. Cijeli dan me neka nervoza pere, onak ugrizla bi! Mi smo kupili od noona krevetic komplet. Ima kotacice al ce biti preko noci uz nas krevet na mojoj strani a po danu odguramo u sobicu. Blakie iz moje obitelji blizanci du spavali zajedno u jednom kreveticu duuugooo. Ajme kad to vidis rastopis se 😍 tocno vidis kako komuniciraju medusobno od prvog dana, sto je logicno kad su i u busi skupa ❤

Honey
    03. Siječanj 2018. 18:06

Tea puno ti hvala na linku znala sam za puno toga ali i za dosta toga pojma nisam imala. Ljubim 💋💋💋

Tea👶
    03. Siječanj 2018. 18:19

Honey 💜 tko bi znao da mozes svasta trazit. Cak sam Musteli poslala upit za uzorke proizvoda za trudnice. Cim krene stizat, saljem slikice 😍

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.