Mateya super, uzivaj ti ;) kad ti je termin, tebi isto u osmom mj?
Termin mi je 4.8 ali mi je rekla ginekologica da bi moglo biti i kasnije,čak sredina kolovoza. Vidjet ćemo još ;) Samo nek bude sve u redu, bebica živa i zdrava. :D
💖 Nikol -12.08.2018💖
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
😍😍Confused baš ste slatki vas dvoje😍😍💗💗, slatka bušica, već se lijepo vidi😍❣️
😍😍Confused baš ste slatki vas dvoje😍😍💗💗, slatka bušica, već se lijepo vidi😍❣️
Hvala ti 😘 A busica se bas bas vidi,svi se cude kad im kazem da sam tek u 4.mjesec usla.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
Lijepi okrugli trbuscic,divno se nazire,broj jedan..meni vec idu na zivce,da je previše za cetiri mjeseca..bitno da bebe rastu,napreduju
Kakav sam ja film gledala,ne da sam plakala nego gusila se pa samu sebe smirujem,kao da mi treba to
Kakav sam ja film gledala,ne da sam plakala nego gusila se pa samu sebe smirujem,kao da mi treba to
Uff,ti trudnicki hormoni...
Inace cure kad su pregledi,meni 12.1.nikako docekat...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
Uh, puno poruka za procitati 😁
Prekrasne su vam busice, samo neka je sve u redu.
Ja sam doma, toliko mi je muka da ne mogu nikuda. Napinje me malo malo al ne povracam. Imam zatvor bas me muci. Imate kakav savjet, al samo da nisu suhe sljive il kompot jer cim pomislim na to muka mi je 🤢
Za tjedan dana imam pregled, i nekako sam ok po pitanju njega. Al sam vas htjela pitati jel mozda koja zna jel mozes osjetiti jel dali je vanmaternicna? To me jedino strah 😓
All of God’s grace in one tiny face 💟
Ni meni 11.1,nikako doci..znala bi,ali odmakni crne misli..meni magnezij i mineralna pomazu da imam redovitu stolicu
Nekako sam se ulovila da na puno fimova cmoljim. Neki dan je jedan takav ostavio na mene dubok trag zove se Prvi trenutak engl "About time". Uh baš sam plakala ali je i pozitivno utjecao na mene. Malo sam smirila svoje trudničke nervoze.
Confused trbuščić ti je divan i tko god kaže da je prevelik nema pojma. Svaka trudnoća, svaka beba, svaka mama i svaki trbuh različiti. Trebali bi se diviti ljepoti dolaska novog života na svijet.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji