Jutro!!! Ja nikako doć sebi, evo me drugi dan nervozna trudnica! Ja inače rano idem u krevet 10-10:30, i volim isto rano ustati i tada se najbolje osjećam i što kažeš Blackie, iskoristim dan maksimalno. A sad mi se sve poremetilo, što od nove godine, što od puta i boravka u Njemačkoj ma sveeeeee.... Danas idem do 10:30 u krevet i popodne spavanje u 5 obavezno. Svima lijep dan i da vas ništa ne muči!
Neznam kako nam je Barbara? Nadam se da je sve ok, tj. da ide na bolje.....
Jutro cure! Znate onu bapsku priču kako ženske bebe kradu majci ljepotu? E pa da vas utješim (i odamh zakaparim neku zgodnu malu s foruma za svog Tysona), moj pišulinac je odlučio meni uzeti svu ljepotu jer mi je lice puno sitnih prištića. Osula sam se kao nikad u životu! Osim par kapitalnih prišteva, sva sam puna onih sitnih crvenih kao osip :(
Plus, mislim da imam problem. Krenula sam malo kupovati robu po sniženjima i nemam snage stati kad je sve tako preslatko i buci-buci... Bankovni račun pati zbog mene.
27.6. 💙
Jutro curke!
I ja u životu nisam imala prištiće sad mi ih je puno lice, kosa se masti puno brže.
Mene počeli izgleda hormoni prat. Jučer na National Geographicu gledam emisiju o nekoj lavici koju je neki istraživač pratio od rođenja do smrti, jadna umrla u pustinji i ja briznula u plač i nisam mogla stat 🙈 s obzirom da mi se nikad nije ništa slično dogodilo prepisujem to hormonima.
A muž me gleda i ništ mu jasno 😂
💙30.06.2018 💙 Noa💙
hahahaha HappySeal ja se od robice i tetrica ne usudim ništa početi kupovati jer isto mislim da neću znati stati. Nek to čeka još, moj bankovni račun je već dosta propatio, kupili smo i krevetić i komodu i ormar.... muž je naručio i autosjedalicu.
Što se tiče prištića, i ja sam imala u tim tjednima isti problem. Mislim da je sada BHCG na maksimumu i da će se sad pomalo stabilizirati. Meni se sve očistilo, onako preko noći, a te sitne sam imala baš posvuda, i po leđima i prsima, užas....
Dobit ce se racun kad sve kupis haha..ja talozim pa kad krenem,nece me moci zaustavit,malo,slatko,a nema cega nema..i ti sama,da me ne bi tko kočio
Honey odmori se i dodi k sebi od puta pa ces se vratiti na stari tempo 😉
Happy vjerojatno ce pristici nestati kako su i nastali. Svasta hormoni rade i nije cudno da nam sad utjecu na svasta.
Tinchyca 😂 Hormoni su cudo, i mene je tako lako ucviliti sad a nisam takva inace.
Ja nisam jos pocela taloziti nista, ali vec vidim da isto necu znat stati kad krenem 😍
17.7. 💝💝
Meni tu i tamo koji iskoci,kao da sad prozivljavam pubertet jer tad ih nisam imalal.kosa sjaji,nokti ful jaki,to mi je ono sta nisam nikad imala
Stigao je rezultat niftyja!!!
Uredna su oba nalaza, i imamo dvije male curke ❤️❤️
Lijem suze vec 10 min, imat cu dvije kceri 😍 Ne znam jel zvuci cudno ali vec mi je toliko stvarnije sad kad znam spol. Lakse zamislim nas cetvero 😍 Mrvice mamine, male sestrice 😍
Peru i mene hormoni izgleda 😁 Idem u shopping odmah popodne! 😂
17.7. 💝💝
Blackie, odlične vijesti!
Drago mi je da je sve super ispalo s rezultatima. Kad smo hormona, cmoljim na tvoju objavu.
27.6. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji