Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    04. Siječanj 2018. 09:01

Jutro!!! Ja nikako doć sebi, evo me drugi dan nervozna trudnica! Ja inače rano idem u krevet 10-10:30, i volim isto rano ustati i tada se najbolje osjećam i što kažeš Blackie, iskoristim dan maksimalno. A sad mi se sve poremetilo, što od nove godine, što od puta i boravka u Njemačkoj ma sveeeeee.... Danas idem do 10:30 u krevet i popodne spavanje u 5 obavezno. Svima lijep dan i da vas ništa ne muči! 
    Neznam kako nam je Barbara? Nadam se da je sve ok, tj. da ide na bolje.....

HappySeal
    04. Siječanj 2018. 09:04

Jutro cure! Znate onu bapsku priču kako ženske bebe kradu majci ljepotu? E pa da vas utješim (i odamh zakaparim neku zgodnu malu s foruma za svog Tysona), moj pišulinac je odlučio meni uzeti svu ljepotu jer mi je lice puno sitnih prištića. Osula sam se kao nikad u životu! Osim par kapitalnih prišteva, sva sam puna onih sitnih crvenih kao osip :(

Plus, mislim da imam problem. Krenula sam malo kupovati robu po sniženjima i nemam snage stati kad je sve tako preslatko i buci-buci...  Bankovni račun pati zbog mene. 

27.6. 💙

Tinchyca
    04. Siječanj 2018. 09:14

Jutro curke!
    I ja u životu nisam imala prištiće sad mi ih je puno lice, kosa se masti puno brže. 
    Mene počeli izgleda hormoni prat. Jučer na National Geographicu gledam emisiju o nekoj lavici koju je neki istraživač pratio od rođenja do smrti, jadna umrla u pustinji i ja briznula u plač i nisam mogla stat 🙈 s obzirom da  mi se nikad nije ništa slično dogodilo prepisujem to hormonima.
    A muž me gleda i ništ mu jasno 😂

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Honey
    04. Siječanj 2018. 09:17

hahahaha HappySeal ja se od robice i tetrica ne usudim ništa početi kupovati jer isto mislim da neću znati stati. Nek to čeka još, moj bankovni račun je već dosta propatio, kupili smo i krevetić i komodu i ormar.... muž je naručio i autosjedalicu.
    Što se tiče prištića, i ja sam imala u tim tjednima isti problem. Mislim da je sada BHCG na maksimumu i da će se sad pomalo stabilizirati. Meni se sve očistilo, onako preko noći, a te sitne sam imala baš posvuda, i po leđima i prsima, užas....

Mya
    04. Siječanj 2018. 09:17

Dobit ce se racun kad sve kupis haha..ja talozim pa kad krenem,nece me moci zaustavit,malo,slatko,a nema cega nema..i ti sama,da me ne bi tko kočio

Blackíe
    04. Siječanj 2018. 09:23

Honey odmori se i dodi k sebi od puta pa ces se vratiti na stari tempo 😉
    Happy vjerojatno ce pristici nestati kako su i nastali. Svasta hormoni rade i nije cudno da nam sad utjecu na svasta. 
    Tinchyca 😂 Hormoni su cudo, i mene je tako lako ucviliti sad a nisam takva inace. 
    Ja nisam jos pocela taloziti nista, ali vec vidim da isto necu znat stati kad krenem 😍

17.7. 💝💝

Mya
    04. Siječanj 2018. 09:25

Meni tu i tamo koji iskoci,kao da sad prozivljavam pubertet jer tad ih nisam imalal.kosa sjaji,nokti ful jaki,to mi je ono sta nisam nikad imala

Blackíe
    04. Siječanj 2018. 10:04

Stigao je rezultat niftyja!!!
    Uredna su oba nalaza, i imamo dvije male curke ❤️❤️ 
    Lijem suze vec 10 min, imat cu dvije kceri 😍 Ne znam jel zvuci cudno ali vec mi je toliko stvarnije sad kad znam spol. Lakse zamislim nas cetvero 😍 Mrvice mamine, male sestrice 😍
    Peru i mene hormoni izgleda 😁 Idem u shopping odmah popodne! 😂

17.7. 💝💝

HappySeal
    04. Siječanj 2018. 10:06

Blackie, odlične vijesti! 

Drago mi je da je sve super ispalo s rezultatima. Kad smo hormona, cmoljim na tvoju objavu. 

27.6. 💙

Mya
    04. Siječanj 2018. 10:12

Ajmeeee,dvije seke,čestitam draga

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.