Blackie super duper da je sve ok!!! Čestitam na princezicama (divno sekice ❤️)
M Lady buša raste i divno se zaokružila.
Mateya uskoro će biti lakše pa će apetit proraditi.. Odmaraj i drži se.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mislim da sam osjetila bebu,vec dvije noci me nesto sa lijeve strane lupkalo,sutim i pratim samo,kad sad dosla iz vana,iz setnje,opet i jace
Hi hi hi... Jeeeeiiii divano 😍😍😍
Mene ti isto navečer u krevetu najviše lupa, osjetim ih već i na ruci.
Preko dana slabije jer sam u pokretu i više osjetim kao da se isteže 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pozdrav drage moje,
Blackie bas me raznjezila ova tvoja vijest o dvije curiceeee,to je jedna preeekrasna vijest ;)
Čitam da i vi imate problema s hranom,ja inače se ne mogu natjerati jest ništa što je jako čudno za mene, slabo mi je od svega gadi mi se hrana,jedem juhice, variva i voća me uzasno puno pita, čak ni ručak ne mogu kuhat odmah mi se povraća sta god radim.
Doktor mi je je jučer otvorio privremeno bolovanje tj nesposobnost za rad u trajanju od 60 dana da mirujem,a naknadno da ćemo vidjet iako sam pričala s frendicom i kaze mi da poslije mi nema smisla ići na posao jer ću si samo smanjiti prosjek plaće i da je bolje da budem doma do porodiljnog. Nisam bas nadala se takvom scenariju posto sam počela raditi u novoj firmi prije 6 mj i bas sam se nadala da cu odradit bar još 3-4 mjeseca ali ako je zaista tako onda mi se stvarno ne isplati vraćati na posao. Je li koja od vas već na bolovanju i mirovanju do porodiljnog? Puse vam šaljem
💙Bartol💙
Mislim da sam osjetila bebu,vec dvije noci me nesto sa lijeve strane lupkalo,sutim i pratim samo,kad sad dosla iz vana,iz setnje,opet i jace
Hi hi hi… Jeeeeiiii divano 😍😍😍
Mene ti isto navečer u krevetu najviše lupa, osjetim ih već i na ruci.
Preko dana slabije jer sam u pokretu i više osjetim kao da se isteže 😂
Nadam se da ce sad poceti,pratim i dalje
Jeeeiii.. Baš super😁😍😍😘😘💗💗... Divan je to osjećaj. Sad će ti sve češće i jače pa neće bit zabune da je to to. Mene sad već kroz cijeli dan lupka, živahan je😍😍
Sophie bila sam u Ginekosu (kod njih i pratim trudnocu) na 11+2 i nalazi su dosli za 7 dana (ne radnih).
Luki, postoje dvije varijante niftyja a o tome ovisi koje sve sindrome pokrivaju. Nifty vulgaris obuhvaca down, edwards i patau sindrom a nifty plus jos uz ta tri i dodatne mikrodelecije. Moze se i ne mora u testiranje ukljuciti i spol bebe. Radi se od 10. tjedna trudnoce a pouzdanost rezultata je 99%. Sam test je samo vadenje krvi i klasican uzv pregled.
Harmony je nesto jeftiniji ali je pouzdanost manja. Nifty je oko 5000, ovisno o tim dodacima.
Hvala svima na cestitkama 😘❤️
Muz je odusevljen curkama, s vrata je odmah pitao kako su njegove tri cure 😂😍 Kaze da je bio lucky guess 😁
17.7. 💝💝
Pozdrav drage moje,
Blackie bas me raznjezila ova tvoja vijest o dvije curiceeee,to je jedna preeekrasna vijest ;)
Čitam da i vi imate problema s hranom,ja inače se ne mogu natjerati jest ništa što je jako čudno za mene, slabo mi je od svega gadi mi se hrana,jedem juhice, variva i voća me uzasno puno pita, čak ni ručak ne mogu kuhat odmah mi se povraća sta god radim.
Doktor mi je je jučer otvorio privremeno bolovanje tj nesposobnost za rad u trajanju od 60 dana da mirujem,a naknadno da ćemo vidjet iako sam pričala s frendicom i kaze mi da poslije mi nema smisla ići na posao jer ću si samo smanjiti prosjek plaće i da je bolje da budem doma do porodiljnog. Nisam bas nadala se takvom scenariju posto sam počela raditi u novoj firmi prije 6 mj i bas sam se nadala da cu odradit bar još 3-4 mjeseca ali ako je zaista tako onda mi se stvarno ne isplati vraćati na posao. Je li koja od vas već na bolovanju i mirovanju do porodiljnog? Puse vam šaljem
Ja sam od 27.12 na bolovanju i naravno ostat ću do porodiljnog. Samo se ti odmaraj i pazi na sebe.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Mateya super, uzivaj ti ;) kad ti je termin, tebi isto u osmom mj?
💙Bartol💙
Jutro!!! Ja nikako doć sebi, evo me drugi dan nervozna trudnica! Ja inače rano idem u krevet 10-10:30, i volim isto rano ustati i tada se najbolje osjećam i što kažeš Blackie, iskoristim dan maksimalno. A sad mi se sve poremetilo, što od nove godine, što od puta i boravka u Njemačkoj ma sveeeeee…. Danas idem do 10:30 u krevet i popodne spavanje u 5 obavezno. Svima lijep dan i da vas ništa ne muči!
Neznam kako nam je Barbara? Nadam se da je sve ok, tj. da ide na bolje…..
Ej draga..dobro sam. Trudila sam se bit hrabra, al me 2 puta slomilo do jecanja i to u bolnici.
Nedaju mi unutra zbog trudnoce pa ga i ne vidim.
Tek kad sam dosla kuci sam saznala da mu doktori nisu davali nikakvu sansu. Mama je bila u dosluhu s muzem i kako mi je sve ispricala jos ga vise volim!
Svega je bilo, post bi bio jako dug..susjed ga je slikao i pokazao. Kao u filmu! Puuuun cijevi i aparata!
Ali sam prekjucer saznala da su se moje molitve (i molitve puuno ljudi) uslisale i dok.je mami rekao 'cuda se dogadjaju". Probudio se, dise sam pozna mamu i zna sve nas, spominje nas, ali svaaasta prica.
Pisamo se kad mama prepricava. Kazu da je to nakon tako duge kome normalno.
Ne znam jesam pisala za amputaciju, ali ce obje noge rezat. Pitanje koliko. Strah je jos prisutan jer jos ne garantiraju 100% da se ne moze vratit na staro..i kako ce ta op.proci, ali dan po dan.
Eto opet dug post! 🙂
Blackie cestitke na princezama!
Ostalima koje osjete ples svojih bebica isto cestitke!
Honey hvala sto si me se sjetila! Puno to znaci bez obzira sto se ne znamo 💝
Ovih 2 tjedna su bila grozna. Nadam se da je najgorje iza nas!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jutro!!! Ja nikako doć sebi, evo me drugi dan nervozna trudnica! Ja inače rano idem u krevet 10-10:30, i volim isto rano ustati i tada se najbolje osjećam i što kažeš Blackie, iskoristim dan maksimalno. A sad mi se sve poremetilo, što od nove godine, što od puta i boravka u Njemačkoj ma sveeeeee…. Danas idem do 10:30 u krevet i popodne spavanje u 5 obavezno. Svima lijep dan i da vas ništa ne muči!
Neznam kako nam je Barbara? Nadam se da je sve ok, tj. da ide na bolje…..
Ej draga..dobro sam. Trudila sam se bit hrabra, al me 2 puta slomilo do jecanja i to u bolnici.
Nedaju mi unutra zbog trudnoce pa ga i ne vidim.
Tek kad sam dosla kuci sam saznala da mu doktori nisu davali nikakvu sansu. Mama je bila u dosluhu s muzem i kako mi je sve ispricala jos ga vise volim!
Svega je bilo, post bi bio jako dug..susjed ga je slikao i pokazao. Kao u filmu! Puuuun cijevi i aparata!
Ali sam prekjucer saznala da su se moje molitve (i molitve puuno ljudi) uslisale i dok.je mami rekao 'cuda se dogadjaju". Probudio se, dise sam pozna mamu i zna sve nas, spominje nas, ali svaaasta prica.
Pisamo se kad mama prepricava. Kazu da je to nakon tako duge kome normalno.
Ne znam jesam pisala za amputaciju, ali ce obje noge rezat. Pitanje koliko. Strah je jos prisutan jer jos ne garantiraju 100% da se ne moze vratit na staro..i kako ce ta op.proci, ali dan po dan.
Eto opet dug post! 🙂
Blackie cestitke na princezama!
Ostalima koje osjete ples svojih bebica isto cestitke!
Honey hvala sto si me se sjetila! Puno to znaci bez obzira sto se ne znamo 💝
Ovih 2 tjedna su bila grozna. Nadam se da je najgorje iza nas!
Bas kako si rekla,nadam se da je najgore ostalo iza vas i vjeruj u oporavak
Sortiraj odgovore
Najstariji