Blackie odlično! Čestitam 👭❤️❤️
Drago mi je da je sve ok 😊
Ja ovih dana razmišljam o Niftyu i vjerojatno cu ici, sutra sam točno 10tt
Par pitanja,gdje si išla? Koliko si tad bila trudna? I za koliko dana su ti došli nalazi?
Tnx😘
m lady baš lijepa bušica
kod mene danas za rucak rizoto s gljivama bez mesa
išla sam malo prošetati s klincem i baš sam se nekako umorila uzas
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Cure nije me bilo ovih dana ovdje,želim vam svima sve najbolje! Evo ja se baš nekako nisam ubijala u hrani ove dane jer još uvjek nemam apetita i povremeno povraćam. Kolače nisam ni okusila,sad mi je žao što sam ih uopće pekla
Danas sam skuhala rižu i saft sa svinjetinom,mrkvom i graškom. Baš mi je godilo nešto laganije. Također muku mučim sa stolicom. Nadam se da će se to stabilizirat.Jučer sam bila na transfuziji i cijeli dan kao da me vlak pregazio,ali danas sam dobro. Jedva čekam da mi se počne trbuščić vidjet i nekako imam osjećaj da će možda biti curica
💖 Nikol -12.08.2018💖
Mateya čuvaj nam se.
Meni se recimo uopće ne jede ništa osim piletine i puretine. I sve mi smrdi, sama sebi najviše. Luda sam već od toga. Pobacala sam dasku za rezanje, MM-ove hlačice za vježbanje, hrpu čarapa - sve na što sam zabrijala da smrdi. A najgore mi je što mogu sama sebe namirišat nakon tuširanja. I to ne na dobar način. Pomahnitao njuh skroz.
27.6. 💙
Cure, vidim da spominjete taj Nifty test, sto je to tocno? Kako se radi? Sto se sve moze s njim saznati...U bolnici su mi spomenuli da bi bilo dobro em zbog visokorizicne trudnoce, a i ponajvise jer mi je prvo dijete s poteskocama u razvoju da napravim neki od tih testova.
14.06.2014. L ♥
Test za otkrivanje određenih kromosomskih poremecaja,down i ako se ne varam jos dva sindroma.uzimaju ti epruvetu krvi za analizu i u roku tjedan dana nalaz da li postoji mogućnost
I spol mogu vidjeti..ako sam šta krivo neka me cure koje su ga radile isprave
Luki Nifty je test koji se plaća. Preporuča se kod rizičnih trudnoća, blizanačke trudnoće, starijih trudnica i sl.
Postoje dva testa, Nifty i Harmony, koliko ja znam koštaju oko 3000kn. Vadi se krv i nalazi budu od 6 do 10 dana.
Ja nisam radila ni kombinirani probir, a o ovim testovima me informirao moj privatni ginekolog, i rekao da ako ne mislim prekinut trudnoću da ne vidi smisao testa, i tako se i ja složila s njim. Ima cura koje idu jer žele znati, nebi prekinule ali žele znati ako nešto nije ok. Znači ti testovi otkrivaju većinu mogućih anomalija, ne samo down i možeš otkriti i spol.
Mislim da sam osjetila bebu,vec dvije noci me nesto sa lijeve strane lupkalo,sutim i pratim samo,kad sad dosla iz vana,iz setnje,opet i jace
Sortiraj odgovore
Najstariji