Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    03. Siječanj 2018. 19:53

Ja sam vec obavila registr.na nekim str.i dobila pakete,a na neke cu navaliti

ivymicek
    03. Siječanj 2018. 19:54

Ajme divnih li bušica!!! Zaokružujemo se!
    Hvala Tea na linkovima. Neke sam već isprobala te sutra idem po svoj Hipp paket koji se čeka mjesec dana 😆.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

03. Siječanj 2018. 20:11

J@m@

Za moj kazete da ga ima,ena definitivno vodi

To je zbog tjedana a i zbog blagdana😂😂, al mislim da ću do 6mj biti ko kit😂😂

Blackíe
    03. Siječanj 2018. 20:39

Predivni trbusi cure 😍😍😍😍
    Jama, ena te sisa ipak 😂😍
    Tea hvala na linkovima 😘

Honey

Hej cure, danas bio naporan dan, bar meni… prvi radni i jos sam zakasnila. Cijeli dan me neka nervoza pere, onak ugrizla bi! Mi smo kupili od noona krevetic komplet. Ima kotacice al ce biti preko noci uz nas krevet na mojoj strani a po danu odguramo u sobicu. Blakie iz moje obitelji blizanci du spavali zajedno u jednom kreveticu duuugooo. Ajme kad to vidis rastopis se 😍 tocno vidis kako komuniciraju medusobno od prvog dana, sto je logicno kad su i u busi skupa ❤

Jooj jedva cekam gledati to svaki dan 😍❤️
    Provjeravam mail sto puta da nije dosao rezultat niftyja mada su rekli da ce prvo zvati pa slati mail...

17.7. 💝💝

HappySeal
    03. Siječanj 2018. 20:41

Jao sta ste divneeeeeee... 

Ja sam na +3 trenutno. Zezam se s dragim da imam dva trbuha -fatty i baby belly

27.6. 💙

Mya
    03. Siječanj 2018. 20:44

Ena31

J@m@

Za moj kazete da ga ima,ena definitivno vodi

To je zbog tjedana a i zbog blagdana😂😂, al mislim da ću do 6mj biti ko kit😂😂

A da,ti 18,ja se tjesila kao

Mya
    03. Siječanj 2018. 20:46

I od pampersa se ceka mjesec dana

Tea👶
    03. Siječanj 2018. 20:52

Knjiga radosnica mi je najmilija nekako. Kad sam vidjela da ima za upisat kad je narasao prvi zubic, zaljubila sam se 😍 to je od bebimila

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Blackíe
    04. Siječanj 2018. 07:37

Jutro!
    Od 5 sam na nogama 😅
    Vec sam obavila Vuk Vrhovac, susilica vrti drugu rundu robe a ja pijem kavu i dovrsavam posao od jucer. 
    Super su mi rana jutra, imam osjecaj da stignem cudo napravit u danu 😁 Pogotovo otkad nisam vise umorna vec u podne, preporodila sam se. 

17.7. 💝💝

Mya
    04. Siječanj 2018. 08:31

Jutro..danas ti aktivna,a ja cu laganini,jucer sam malo pretjerala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.