Kako se sve veselimo trbuscicima,a jedva čekam pred kraj..ja cu biti ogromnog trbuha,svaka kila mi se nigdje ne vidi,sve u trbuh odlazi..nadam se da ce mi beba htjeti pokazat u četvrtak
Blackie ❤❤❤❤
I ja mislim da cu osjetit pravu emociju kad saznam spol. Onda ima i ime i sve, nekako je visi nivo! Prekrasno. Ne mogu docekati ponedjeljak.
I ja idem u ponedjeljak, ujutro, čekamo zajedno 😀😊
M.lady divna buša! A vidim i grudi rastu da sve ostane u ravnini Ja baš uživam sad u trbuhu, samo nek raste.
Šta jedu ljetne bebe sada nakon ovog blagdanskog prejedanja? Valjda su ostaci riješeni ili se još podgrijava?
M.lady divna buša! A vidim i grudi rastu da sve ostane u ravniniJa baš uživam sad u trbuhu, samo nek raste.
Šta jedu ljetne bebe sada nakon ovog blagdanskog prejedanja? Valjda su ostaci riješeni ili se još podgrijava?
Juhica s porilukom i rižom, šnicle... I to sam pojela al još sam gladna.. Počeo mali sve više tražit,😁
Hvaaala cure ❤️❤️
U oblacima sam 😍😂
Honey mozda kod vas onda drugi krug bude dupli! 😍
Mi smo htjeli curicu isto, barem jednu. Nekako se jedino nisam vidjela s dva deckica, a nije ni muz. Da jesu decki, navikli bi se i sigurna sam da bi bili presretni isto. Ali bas sam sretna zbog dvije ribice 😍
M.lady lijepo ste se zaokruzili 😍
I ja ocekujem veliki trbuh 😁 Sad se maalo konkretnije vidi ali i dalje minimalno.
17.7. 💝💝
Honey draga meni je mesa dosta,vidjet ga ne mogu..ja sam danas kuhala paradajz juhu,pire,spinat i pohala oslic,riba mi se jede
Mi smo pocistili zaostatke i hvala Bogu da jesmo, dosta je bilo 😂
Danas cemo varivo od porikula i riceta 😊
17.7. 💝💝
M.lady divna buša! A vidim i grudi rastu da sve ostane u ravniniJa baš uživam sad u trbuhu, samo nek raste.
Inace sam imala vece grudi a sad ufff. Ja mislim do kraja nece bit grudnjaka za mene 😛
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
E dobro je tako treba, sve se fino papa. Mi smo jučer bili na ribljoj juhi i morskom rižotu, danas sekeli gulaš sa malo pirea, i meni dosta pečenja teleće, svinjsko, janjeće, ne želim vidjet do Uskrsa a bogme ni kolače. njih najviše ne želim vidjet. Nisam od slatkog tako da je ovo meni bio šok. Stolica ko kamen, evo danas već normalno, pravo olakšanje. Sutra ćemo opet ribu.
Blackie javi obavezno kako je mužić reagirao!
Kolace,slatko ni pod razno ne gledam,srecom ni prije trudnoce..sad za orasima ludim
Sortiraj odgovore
Najstariji