Ja sam mislila krevet odmah nama u sobu,lakse je i ucit odmah na njega,vidim po necacima kako su ih tako naucili.od starta i nema uspavljivanja ta djeca dan danas kad im kažeš idemi spavat sami legnu i gledas i ne vjerujes.happy moji su na osmom,kako bi.meni tek bilo veselo kad rade servis na liftu ili se pokvari,to mi uopće nije palo na pamet
Da, zbog ucenja sam i ja mislila da je samo soba uvijek za spavanje. A i lakse je jer onda ne moram hodat na prstima da me ne cuju, mogu obavljat nesto po kuci dok oni spavaju.
Mislim da bi meni muz bas falio da spavamo u drugim sobama. Kuzim prakticnost toga u jednu ruku ali mislim da nijedno od nas ne bi tako moglo dugo, volimo spavat ko sijamski blizanci 😂
Mozda u buducnosti stavimo kauc u djecju sobu kad i njih tamo preselimo pa da imamo za slucaj kad su bolesni da se moze dezurati tamo povremeno. Otom potom.
17.7. 💝💝
Sve cete to u hodu napravit i odlucit kako cete mislit da je najbolje samo ne treba razbijati glavu kako bi meni dragi rekao..ako se nauce na svoj krevet nije kasnije problem ni njihova soba,znat ce,to su mali genijalci
Ma dobro, nije kinderbet toliki da ga je problem prebaciti u bilo kojem trenu.
Ali za blizance... uffff... teško je kada je sve duplo. Šteta šta nema kinderbeta na kat.
Najgore je što zapravone možemo znati što nam treba dok sami ne isprobamo. Ljetne bebe, zimske bebe, stilovi života... sve to utječe i na ono što nam treba.
Imam prijatelje koji se kunu u 2u1 kolica, one koji preporučuju samo 3u1 kolica, bebe spavaju na bračnim krevetima, između roditelja, samo s mamom, dok je tata u dnevnom i obrnuto. Jedan par se kune u klokanicu kao najbolji izum u svemiru, drugi ne žele ni čuti za to. A to je osnovna oprema, gdje su još izdajalice, bočice i tko zna što sve ne!!!!
Pametni su oni Finci, lijepo kad rodiš dobiješ kutiju i staviš bebu unutra dok se ne snađeš.
http://www.bbc.com/news/magazine-22751415
27.6. 💙
Ja sad kopam po zlatarnama i trazim prstene,ne volim sve u zadnji cas i brinem gdje cu sta naci jer dat po 10,12000 ne pada mi na pamet za prstene i onda me on umiri sve cemo polako kad krenemo obilazit,na kraju neces znati koji bi i kad stanes zbilja ima pravo,jedina briga nam je da beba bude ok a sve cemo ostalo tokom
E to mi je frend pricao kako su im djeca u finskoj u kutiju u kojoj sve osnovno.se nalazi,ja.njumu kaj,vrh
Hahah i ja kazem steta 😂😂
Finci su zakon, mozda to bude rjesenje za prvu ruku 😂
Da, nazalost nema univerzalnog recepta. Puno ovisi i o bebi mislim, neke se hoce voziti/nositi, neke nece. Neke spavaju, neke ne spavaju. A onda tek i nase sklonosti pa dok to dvoje pomiris.... uvijek je neka prilagodba.
Mislim da cemo mi ici s 2u1 kolicima jer postoje bolje autosjedalice od onih koje sam vidjela da idu uz kolica (bar ova koja sam ja proucavala) a bitnija mi je sigurnost as i od samih kolica pa na tome necemo stedit. A stvarno se cesto vozimo pa nece ni bebosi imati izbora. Nadam se da nece siziti u voznji, necak i dan danas sizi a ima 2 godine 😁
17.7. 💝💝
Pozz curke.. A jeste se raspisale danas😁🤣... Ja još nemam ništa za bebu, tj već par godina imam slatke male tenesice za dečkića za koje sam već tad rekla da će bit za mog sina😀... I dva tri slinčeka dobivena davno iz fore😆... Za kolica gledamo.. To će kod nas vjerojatno sve odjednom, i uređenje stana brzinsko i stvari za bebu😁
Blackie jesi znala da postoji mogućnost za blizance ili te iznenadilo?
Nisam ih ocekivala 😁
Bavila sam se tom idejom nekad prije jer tata ima brata i sestru koji su blizanci. Ali koliko znam obicno kazu da se blizanci naslijeduju po zenskoj strani a mama nema blizanaca u obitelji tako da nisam mislila da imamo sanse. Naknadno mi je baba pricala da je ipak bilo blizanaca i s njihove (mamine) strane ali prije par generacija.
Obzirom da su bebosi dvojajcani kaze gin da je vjerojatnije da je moja genetika ipak utjecala nego muzeva. Ali mozda je i skroz slucajno 😊
17.7. 💝💝
Zenska strana jaca ja se odjavljujem,imam pospremanje i koliki ce broj masina danas se oprati 
Sortiraj odgovore
Najstariji