Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Prosinac 2017. 21:53

Mene neko zlo danas ulovilo,vjerojatno viroza , par puta na WC i povraćanje ,muka cijelo vrijeme😰😱,samo se bojim da ne dobijem temperaturu

ivymicek
    27. Prosinac 2017. 22:15

Tea divan trbuščić 😁. I da osjećam širenje kukova i bol u zdjelici u toj mjeri da me zaboli kad se dižem iz sjedećeg položaja. 
    Curke koje se borite sa zločestim iscjetkom držim fige da što prije nestanu i da u miru uživate u trudnoći.
    Žao mi je svih kojima su se ružne stvari dogodile oko blagdana i šaljem vam zagrljaje i pozitivne vibre.
    Dobrodošle nove trudničice i bebice (ne sjećam se više jesam li ili nisam zaželjela dobrodošlicu.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    27. Prosinac 2017. 22:17

Ena31

Mene neko zlo danas ulovilo,vjerojatno viroza , par puta na WC i povraćanje ,muka cijelo vrijeme😰😱,samo se bojim da ne dobijem temperaturu

Uh, uh držim fige da je viroza kratkog vijeka i bez temperature...
    Ajme Ena 17 tt 😍😍😍😍.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    27. Prosinac 2017. 22:17

Ena31

Crijevna viroza ide uz gripu

27. Prosinac 2017. 22:28

ivymicek

Ena31

Uh, uh držim fige da je viroza kratkog vijeka i bez temperature…
    Ajme Ena 17 tt 😍😍😍😍.

Hvala draga,i ja se nadam. Da da,27 tjedan 🤣

27. Prosinac 2017. 22:30

Htjela napisati 17 tjedan..jbm ti virozu...

Tinchyca
    28. Prosinac 2017. 08:16

Tea lijepa bušica. Ja sam još uvijek sa kilažom na -1.
    A ovih dana nisam jela nego žderala 🙈
    Ena što brži oporavak  😊
    Mi smo baš u petrovoj, vadili krv i sad čekamo na red za uzv za kombinirani. 😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Romana33
    28. Prosinac 2017. 08:36

LuKi5

My life

LuKi5

My life

LuKi5

My life

LuKi5

My life

LuKi5

My life

I mene muci valjda ova juzina. Na Badnjak mi bilo bas dobro. A sad dalje isto ko i prije. Muka u zelucu, bez apetita. Sve smrdi i gadi mi se.. jedva cekam da ovo prode.. bez volje i umor.. a smedeg iscjetka se nikako rijesiti…uz 3 tablete dnevno on je jos prisutan. A sutra mi 9 tj. Jojj, samo da sve prode ok. Prosla mi zavrsila s 10+3. Jos 3 tj.da izdrzim, onda bu valjda dalje lakse. Makar nema to vise pravila…

Meni je isto konstantno taj smeđi iscjedak, malo se pojaca na momente pa smanji. Upale nemas?

Cekam nalaze papa testa. Ovako preko mokrace je sve ok. I mikrobioloski je nalaz sterilan. Papa bude valjda za tjedan dana. A ti imas upalu pa zato smedi iscjedak?

Konkretan odgovor nisam dobila, nalazi pokazuju krv u urinu, povisene leukocite, masu bakterija, papu isto tako jos cekam…Sad kad sam bila na hospitalizaciji nisu mi nis posebno rekli ako je od upale ili nije, zbrda zdola je otpust napravljen tako da ni nalazi urinokulture nisu dosli ili su dosli, a nisu zabiljezeni. Cekam sad svoju gin. da se vrati sa GO da vidim sto ce reci, meni je inace i prije trudnoce taj smeđi iscjedak konstanta zbog progesterona niskog.

I ja sam taj problem imala s tim smedim prije svake menge i po 10 dana. Konstantno. I sad u trudnoci se nastavlja. Povremeno me zaboli ko pred mengu i onda ga nsjvise primjetim. No ti bolovi su kao normalni. Sva sam pod stesom zbog toga

Isto tako.Zbog tih menstrualnih bolova sam mislila da cu dobit mengu kad je pocela kasniti…Bas neugodna bol.

Ja ju i dalje pivremeno osjecam.. Dva puta sam bila trudna i nista se ne sjecam da bi imala takve probleme i smetnje. A sad od pocetka to srackanje koje po meni uopce nije normalno . Ok onda dok se odvija implatacija. Ali ona ne traje duze od tjedan dana. A mene vec 3 tjedna prati.

Onda smo u istom sosu, skuzila sam jedino da je intenzivnije kod malo vise napora ali i nevezano za to krene i nije bas ugodno.

Koliko si sad ti trudna i od kad ti pocelo to srackanje da tako nazovem☹?

11 tjedana sam trudna i od samog pocetka je prisutno, u prvoj trudnoci mi nije bilo tako. Imala sam one bolove sirenja,ali potpuno su drugaciji od ovih, u globalu su mi neusporedive trudnoce, nebo i zemlja razlika. Koliko tebi dugo traju?

Od 5 -tog tj. Pa sve do sad.. 

Mya
    28. Prosinac 2017. 09:12

Ja sam jutros isla predat sve na hzzo za komplikacije

Mya
    28. Prosinac 2017. 09:18

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.