Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blackíe
    27. Prosinac 2017. 20:13

Luki nadam se da ces imati najuredniju mogucu trudnocu 😘
    Tea divan trbuh 😍
    I meni je bolje da se ne vazem ovih dana 😂😂 Glava mi zacudo nije reagirala na juzinu ali nije mi normalno da je ovako toplo.
    Sutra nifty. Štres, štres do plafona. 😬🙈

17.7. 💝💝

Tea👶
    27. Prosinac 2017. 20:29

Hvala Blackie 💜

Osjetite li i vi sirenje kukova?

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

LuKi5
    27. Prosinac 2017. 20:31

My life

LuKi5

My life

LuKi5

My life

LuKi5

My life

LuKi5

My life

I mene muci valjda ova juzina. Na Badnjak mi bilo bas dobro. A sad dalje isto ko i prije. Muka u zelucu, bez apetita. Sve smrdi i gadi mi se.. jedva cekam da ovo prode.. bez volje i umor.. a smedeg iscjetka se nikako rijesiti…uz 3 tablete dnevno on je jos prisutan. A sutra mi 9 tj. Jojj, samo da sve prode ok. Prosla mi zavrsila s 10+3. Jos 3 tj.da izdrzim, onda bu valjda dalje lakse. Makar nema to vise pravila…

Meni je isto konstantno taj smeđi iscjedak, malo se pojaca na momente pa smanji. Upale nemas?

Cekam nalaze papa testa. Ovako preko mokrace je sve ok. I mikrobioloski je nalaz sterilan. Papa bude valjda za tjedan dana. A ti imas upalu pa zato smedi iscjedak?

Konkretan odgovor nisam dobila, nalazi pokazuju krv u urinu, povisene leukocite, masu bakterija, papu isto tako jos cekam…Sad kad sam bila na hospitalizaciji nisu mi nis posebno rekli ako je od upale ili nije, zbrda zdola je otpust napravljen tako da ni nalazi urinokulture nisu dosli ili su dosli, a nisu zabiljezeni. Cekam sad svoju gin. da se vrati sa GO da vidim sto ce reci, meni je inace i prije trudnoce taj smeđi iscjedak konstanta zbog progesterona niskog.

I ja sam taj problem imala s tim smedim prije svake menge i po 10 dana. Konstantno. I sad u trudnoci se nastavlja. Povremeno me zaboli ko pred mengu i onda ga nsjvise primjetim. No ti bolovi su kao normalni. Sva sam pod stesom zbog toga

Isto tako.Zbog tih menstrualnih bolova sam mislila da cu dobit mengu kad je pocela kasniti…Bas neugodna bol.

Ja ju i dalje pivremeno osjecam.. Dva puta sam bila trudna i nista se ne sjecam da bi imala takve probleme i smetnje. A sad od pocetka to srackanje koje po meni uopce nije normalno . Ok onda dok se odvija implatacija. Ali ona ne traje duze od tjedan dana. A mene vec 3 tjedna prati.

Onda smo u istom sosu, skuzila sam jedino da je intenzivnije kod malo vise napora ali i nevezano za to krene i nije bas ugodno.

Koliko si sad ti trudna i od kad ti pocelo to srackanje da tako nazovem☹?

11 tjedana sam trudna i od samog pocetka je prisutno, u prvoj trudnoci mi nije bilo tako. Imala sam one bolove sirenja,ali potpuno su drugaciji od ovih, u globalu su mi neusporedive trudnoce, nebo i zemlja razlika. Koliko tebi dugo traju?

14.06.2014. L ♥

Tea👶
    27. Prosinac 2017. 20:32

Btw ne sekiraj se 😊
    Sve ce bit dobro 😇

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

LuKi5
    27. Prosinac 2017. 20:32

Blackíe

Luki nadam se da ces imati najuredniju mogucu trudnocu 😘
    Tea divan trbuh 😍
    I meni je bolje da se ne vazem ovih dana 😂😂 Glava mi zacudo nije reagirala na juzinu ali nije mi normalno da je ovako toplo.
    Sutra nifty. Štres, štres do plafona. 😬🙈

Hvala ti :) :* 
    Sretno sutra :)

14.06.2014. L ♥

Mya
    27. Prosinac 2017. 20:50

TeaC

Uzasna sam, nikako da se javim 😂
    Svi smo se sjatili doma, pa sam zanemarila klokanice. Preskocili smo jedan tjedan, pa evo slika 15.tjedna stara jedan dan. Na +4,5kg sam po vagi, iako mislim da je stvarna kilaza manja. Papam ko svinjica ovih dana, pa mislim da ce se to regulirat kad produ blagdani. Super se osjecam, jedino mislim da mi nekad fali zraka, ono zakunula bi se da mi je zeludac ispod rebara 😂😂

Kako ste vi zenice, jeste pune?
    Zao mi je barbara zbog grozne situacije, zelim da ti sve krene na bolje.

Konacno nasa tea i neka pozitiva nakon zadnjih par stranica..e bas to,ja pricam i hvatam zrak,uspuhana i da na +4kg 

• Kolačić
    27. Prosinac 2017. 20:58

Hej drage, i meni fali zraka puno, ne mogu normalno zijevati. 
    TeaC ti i ja imamo isti termin a ja sam na -3kg i mršam. Baš me strah toga. Ali trbuh nam je isto veliki. Kao da gledam svoj ❤️

• Kolačić
    27. Prosinac 2017. 21:39

Joj cure i zaboravila sam vam reć: jako ali jako mi paše kad mazim muža kroz kosu ili po pupku gdje ima dlačica. Znači prekrasno nešto. Ne znam jel i vama tako i jel imate te neke osjećaje. 

Mya
    27. Prosinac 2017. 21:49

Ne,kod nas je obrnuto on mene češka i tako nas uspava

27. Prosinac 2017. 21:50

Kolačić

Joj cure i zaboravila sam vam reć: jako ali jako mi paše kad mazim muža kroz kosu ili po pupku gdje ima dlačica. Znači prekrasno nešto. Ne znam jel i vama tako i jel imate te neke osjećaje.

Ha ha..onda bi ti pasalo da je ko moj m ,on je cijeli dlakav i ima gustu kosu😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.