Luki pozdrav ...cestitam na drugoj trudnoci i samo nek sve bude u redu i sa srecom zelim od srca .sjecam te se od 2014 godine sa foruma imamo malce od 3 godine obje
Luki pozdrav …cestitam na drugoj trudnoci i samo nek sve bude u redu i sa srecom zelim od srca .sjecam te se od 2014 godine sa foruma imamo malce od 3 godine obje
Sjecam se :) Hvala! :) Vidim da su tu na klokanici svasta izmjenjali. :)
14.06.2014. L ♥
Luki5 želim ti svu sreću da ti trudnoća prođe dobro, zbilja si svašta prošla. :(
Kako ste danas cure, jel koju muči glavobolja od južine?
Luki5želim ti svu sreću da ti trudnoća prođe dobro, zbilja si svašta prošla. :(
Hvala Bogu danas me niš ne boli osim kaj već danima i noćima umirem od žgaravice i strašno sam živčana, neznam jel to do vremena ili mi od hormona svi idu na živce😮
Hvala Bogu danas me niš ne boli osim kaj već danima i noćima umirem od žgaravice i strašno sam živčana, neznam jel to do vremena ili mi od hormona svi idu na živce😮
I ja sam danima nabrijana, cendrava, živčana i ne znam što mi smeta a ni što želim... Aaarrgghhh
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mene za cudo ne,inace me glava od te juzine odmah krene,a i zivcanost me prosla
Ajde dobro,sad mi je malo lakše kad vidim da nisam jedina ljuta ko chili 😌..povukla sam se u sobu jer bi se mogla posvađat sa svekrvom a sirota nije niša kriva🤐
I mene muci valjda ova juzina. Na Badnjak mi bilo bas dobro. A sad dalje isto ko i prije. Muka u zelucu, bez apetita. Sve smrdi i gadi mi se.. jedva cekam da ovo prode.. bez volje i umor.. a smedeg iscjetka se nikako rijesiti...uz 3 tablete dnevno on je jos prisutan. A sutra mi 9 tj. Jojj, samo da sve prode ok. Prosla mi zavrsila s 10+3. Jos 3 tj.da izdrzim, onda bu valjda dalje lakse. Makar nema to vise pravila...
I mene muci valjda ova juzina. Na Badnjak mi bilo bas dobro. A sad dalje isto ko i prije. Muka u zelucu, bez apetita. Sve smrdi i gadi mi se.. jedva cekam da ovo prode.. bez volje i umor.. a smedeg iscjetka se nikako rijesiti…uz 3 tablete dnevno on je jos prisutan. A sutra mi 9 tj. Jojj, samo da sve prode ok. Prosla mi zavrsila s 10+3. Jos 3 tj.da izdrzim, onda bu valjda dalje lakse. Makar nema to vise pravila…
Meni je isto konstantno taj smeđi iscjedak, malo se pojaca na momente pa smanji. Upale nemas?
14.06.2014. L ♥
Hvala ti. Iskreno se nadam da hoce, samo pozitivno :)
Ja sam kao tempirana bomba od kad sam trudna, dobro jos nisam krenula rezat i gristi, a tek po juzini.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji