Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAMA X2
    26. Prosinac 2017. 21:59

Luki pozdrav  ...cestitam na drugoj trudnoci i samo nek sve bude u redu i sa srecom zelim od srca .sjecam te se od 2014 godine sa foruma imamo malce od 3 godine obje  

LuKi5
    26. Prosinac 2017. 22:04

MAMA X2

Luki pozdrav …cestitam na drugoj trudnoci i samo nek sve bude u redu i sa srecom zelim od srca .sjecam te se od 2014 godine sa foruma imamo malce od 3 godine obje

Sjecam se :) Hvala! :) Vidim da su tu na klokanici svasta izmjenjali. :)

14.06.2014. L ♥

• Kolačić
    27. Prosinac 2017. 11:46

Luki5 želim ti svu sreću da ti trudnoća prođe dobro, zbilja si svašta prošla. :( 
    Kako ste danas cure, jel koju muči glavobolja od južine? 

27. Prosinac 2017. 12:24

Kolačić

Luki5želim ti svu sreću da ti trudnoća prođe dobro, zbilja si svašta prošla. :(

Hvala Bogu danas me niš ne boli osim kaj već danima i noćima umirem od žgaravice i strašno sam živčana, neznam jel to do vremena ili mi od hormona svi idu na živce😮

ivymicek
    27. Prosinac 2017. 12:35

Ena31

Kolačić

Hvala Bogu danas me niš ne boli osim kaj već danima i noćima umirem od žgaravice i strašno sam živčana, neznam jel to do vremena ili mi od hormona svi idu na živce😮

I ja sam danima nabrijana, cendrava, živčana i ne znam što mi smeta a ni što želim... Aaarrgghhh

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    27. Prosinac 2017. 12:45

Mene za cudo ne,inace me glava od te juzine odmah krene,a i zivcanost me prosla

27. Prosinac 2017. 13:10

Ajde dobro,sad mi je malo lakše kad vidim da nisam jedina ljuta ko chili 😌..povukla sam se u sobu jer bi se mogla posvađat sa svekrvom a sirota nije niša kriva🤐

Romana33
    27. Prosinac 2017. 13:28

I mene muci valjda ova juzina. Na Badnjak mi bilo bas dobro. A sad dalje isto ko i prije. Muka u zelucu, bez apetita. Sve smrdi i gadi mi se.. jedva cekam da ovo prode.. bez volje i umor.. a smedeg iscjetka se nikako rijesiti...uz 3 tablete dnevno on je jos prisutan. A sutra mi 9 tj. Jojj, samo da sve prode ok. Prosla mi zavrsila s 10+3.  Jos 3 tj.da izdrzim, onda bu valjda dalje lakse. Makar nema to vise pravila...

LuKi5
    27. Prosinac 2017. 13:37

My life

I mene muci valjda ova juzina. Na Badnjak mi bilo bas dobro. A sad dalje isto ko i prije. Muka u zelucu, bez apetita. Sve smrdi i gadi mi se.. jedva cekam da ovo prode.. bez volje i umor.. a smedeg iscjetka se nikako rijesiti…uz 3 tablete dnevno on je jos prisutan. A sutra mi 9 tj. Jojj, samo da sve prode ok. Prosla mi zavrsila s 10+3. Jos 3 tj.da izdrzim, onda bu valjda dalje lakse. Makar nema to vise pravila…

Meni je isto konstantno taj smeđi iscjedak, malo se pojaca na momente pa smanji. Upale nemas?

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    27. Prosinac 2017. 13:39

Kolačić

Hvala ti. Iskreno se nadam da hoce, samo pozitivno :) 

Ja sam kao tempirana bomba od kad sam trudna, dobro jos nisam krenula rezat i gristi, a tek po juzini. 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.