Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kolačić
    28. Prosinac 2017. 09:20

J@m@

Jedna za ulazak u 15.-i tjedan

Aaaaaa 😍 prekrasno prekrasno

Mya
    28. Prosinac 2017. 09:27

Sad sam u ravnini,kako trbuh tako cike rastu

Blackíe
    28. Prosinac 2017. 09:48

Jama 😍😍😍 To je vec pravi trbuh 😍
    Ena drzi se 😘 Evo i muz mi povraca od sinoc i pod temperaturom je, negdje je ocito skupio virozu. Micem se i nadam da necu i ja nastavit niz 😓
    Bila sam na niftyju, uzv super, koprcaju se sve u 16 😍 Nalazi ce biti za tjedan dana otprilike.

17.7. 💝💝

28. Prosinac 2017. 10:23

Hvala cure na dobrim željama ...noć prošla s nespavanjem ali samo 2 povraćanja ,danas samo trčanje na WC i temperatura 37.5 ,samo da ne ide dalje od tog...Jama pa to je već bušica i pol 😆😍😍😘😘...mene m sad stalno draga i ljubi po trbuhu,odkad mi se vidi.

• M.lady
    28. Prosinac 2017. 12:19

J@m@

Ja sam jutros isla predat sve na hzzo za komplikacije

Oces mi reci sto se sve mora predati? Ja cu ic iza nove 

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

Mya
    28. Prosinac 2017. 12:33

Mislila sam i ja kako kazu nakon 1.do 5.ali sam zvala pa su mi rekle da za prvi put sve do kraja mjeseca tako da si provjeri.predala sam kopiju osobne,kartice tekuceg racuna,prosjek sest platnih lista,doznake od ginekologa za ovaj mjesec i ispunjen papir koji sam na salteru od hzzoa digla prije par dana kad sam išla pitat

Mya
    28. Prosinac 2017. 12:34

Novci sjedaju oko 20.-og i opet svaki kraj mjeseca nosit im doznake samo

• M.lady
    28. Prosinac 2017. 12:36

J@m@

Mislila sam i ja kako kazu nakon 1.do 5.ali sam zvala pa su mi rekle da za prvi put sve do kraja mjeseca tako da si provjeri.predala sam kopiju osobne,kartice tekuceg racuna,prosjek sest platnih lista,doznake od ginekologa za ovaj mjesec i ispunjen papir koji sam na salteru od hzzoa digla prije par dana kad sam išla pitat

Ok hvala ti

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

Tea👶
    28. Prosinac 2017. 13:20

Kolacic ja ti nisam imala uopce mucnina, pa sam odmah pocela dobivat kile, ako ti doktor nije nis reko, nemoj se sekirat. Neke ne dobiju do 20 i nekog tjedna nista, pa je sve uredu 😊
    Jama ljepotice okrugla! Veselim se tolikoj busici 😍

Mene jutros uhvatila grlobolja, ali ono ful jaka. Desna strana upaljena, jedva pricam...iz nicega, a cak imam i ovlazivac zraka kako bi sprijecila susenje grla, ali evo desilo se. Zagrebacki zrak 😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

LuKi5
    28. Prosinac 2017. 13:21

My life valjda ce nam stati uskoro.
    Ne bi me cudilo da je to i do naprezanja. Samo da stane vec jednom, moram stalno gacice mijenjat, uloske ne trpim, alergicna sam i ne mogu ih dugo nositi jer me odmah sve krene peci i svrbiti.

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.