Jama 😍😍😍 To je vec pravi trbuh 😍
Ena drzi se 😘 Evo i muz mi povraca od sinoc i pod temperaturom je, negdje je ocito skupio virozu. Micem se i nadam da necu i ja nastavit niz 😓
Bila sam na niftyju, uzv super, koprcaju se sve u 16 😍 Nalazi ce biti za tjedan dana otprilike.
17.7. 💝💝
Hvala cure na dobrim željama ...noć prošla s nespavanjem ali samo 2 povraćanja ,danas samo trčanje na WC i temperatura 37.5 ,samo da ne ide dalje od tog...Jama pa to je već bušica i pol 😆😍😍😘😘...mene m sad stalno draga i ljubi po trbuhu,odkad mi se vidi.
Ja sam jutros isla predat sve na hzzo za komplikacije
Oces mi reci sto se sve mora predati? Ja cu ic iza nove
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Mislila sam i ja kako kazu nakon 1.do 5.ali sam zvala pa su mi rekle da za prvi put sve do kraja mjeseca tako da si provjeri.predala sam kopiju osobne,kartice tekuceg racuna,prosjek sest platnih lista,doznake od ginekologa za ovaj mjesec i ispunjen papir koji sam na salteru od hzzoa digla prije par dana kad sam išla pitat
Novci sjedaju oko 20.-og i opet svaki kraj mjeseca nosit im doznake samo
Mislila sam i ja kako kazu nakon 1.do 5.ali sam zvala pa su mi rekle da za prvi put sve do kraja mjeseca tako da si provjeri.predala sam kopiju osobne,kartice tekuceg racuna,prosjek sest platnih lista,doznake od ginekologa za ovaj mjesec i ispunjen papir koji sam na salteru od hzzoa digla prije par dana kad sam išla pitat
Ok hvala ti
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Kolacic ja ti nisam imala uopce mucnina, pa sam odmah pocela dobivat kile, ako ti doktor nije nis reko, nemoj se sekirat. Neke ne dobiju do 20 i nekog tjedna nista, pa je sve uredu 😊
Jama ljepotice okrugla! Veselim se tolikoj busici 😍
Mene jutros uhvatila grlobolja, ali ono ful jaka. Desna strana upaljena, jedva pricam...iz nicega, a cak imam i ovlazivac zraka kako bi sprijecila susenje grla, ali evo desilo se. Zagrebacki zrak 😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
My life valjda ce nam stati uskoro.
Ne bi me cudilo da je to i do naprezanja. Samo da stane vec jednom, moram stalno gacice mijenjat, uloske ne trpim, alergicna sam i ne mogu ih dugo nositi jer me odmah sve krene peci i svrbiti.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji