Pozdrav svima!
Dugo me nije bilo na forumu Klokanice, pa da se predstavim ukratko.
Druga trudnoca, 10.tt, visokorizicna, imam sina od 3,6 g, Aspie, sa bebicom je za sad sve ok samo da tako i ostane. Prate me na tjednoj bazi, sto pregledi sto hospitalizacije i nadam se da ce bez obzira na nalaze biti sve ok. :)
14.06.2014. L ♥
Dobrodošla Luki5 ! Želim ti što je više moguće normalnu trudnoću i da sve bude u redu! 😊
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Pozdrav svima!
Dugo me nije bilo na forumu Klokanice, pa da se predstavim ukratko.
Druga trudnoca, 10.tt, visokorizicna, imam sina od 3,6 g, Aspie, sa bebicom je za sad sve ok samo da tako i ostane. Prate me na tjednoj bazi, sto pregledi sto hospitalizacije i nadam se da ce bez obzira na nalaze biti sve ok. :)
Dobrodošla nam, želim ti puno sreće i zdravlja i čim bezbrižniju trudnoću i dobre nalaze bez problema za tebe i bebicu.
pozz cure
sve najljepse vama i vasim obiteljima zelim ❤
nije me bilo danima jer mi je u četvrtak umrla teta koja mi je bila oduvijek poput mame pa mi iskreno nije bilo do nicega 💔
barbara nadam se da ce biti sve ok nemogu ti reci da se ne brines jer je nemoguce
luki5 dobrodosla, a zbog cega ti se trudnoca vodi pod visokorizicnu?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Barbara,Marta i Luki drzite se i mislite na andele u sebi,vjerujem u najbolji ishod za sve vas
Franovamamita žao mi je zbog tvoje tete i tvojeg gubitka bliske osobe,i ti također moraš biti jaka i koliko god je moguće pozitivna zbog bebice u trbuhu. Drži se.😘
Franovamamita moja sucut, drzi se 😘
Barbara mislim na vas, drzi se. Nadam se da ce oboje bit bolje uskoro 😘
Marta jel znaju od cega je krvarenje? Miruj samo, bit ce sve dobro.
Luki dobrodosla! I mene zanima zbog cega ti je trudnoca visokorizicna? I moja je ali jer su blizanci pa su moguci problemi kasnije, zasad je sve tip top 😊
Na kraju smo otkrili podstanare danas 😍😁 Super su reakcije, vec su nam sve isplanirali i organizirali, barem do skole 😂😂 Sestra mi je obecala proslijediti tonu robice ako budu decki ili ijedan decko 😍
17.7. 💝💝
Blackie ti cekas blizance, bas lijepo! Cim ulovim malo vremena vracam se na temu od prve stranice da se upoznam s vasim pricama :)
A za krvarenje mi je rekla da moze biti prijeteci pobacaj ali za tako malu trudnocu tesko je reci i da narednih dana priroda mora odraditi svoje, medicina tu ne moze puno napraviti osim tog duphastona koji moze malo pripomoci. Moram priznati da sam se zadnjih dana malo preforsirala oko bozicnih priprema, ne znam jel to imalo utjecaja.
Hvala cure na dobrodoslici :) :)
Imam poduzu listu dijagnoza van trudnoce zbog koje mi je visokorizicna.
PCOS,anovulacijski ciklusi, 2 operacije dobrocudnih tumora na jajniku, odstranjeno mi je pola jajnika, hashimoto, dijabetes, sad u trudnoci i gestacijski, hipertenzija, tahikardije/aritmije, ceka me nakon poroda operacija srca posto mi je u trudnoci ne smiju raditi, a bez obzira na tablete za tlak i srce luduje, povisen mi je kortizol,trenutno mi je ft4 na gornjoj granici, a TSH povisen i ne smiju mi snizavat TSH radi srca i ft4.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji