Jama 😍😍😍 To je vec pravi trbuh 😍
Ena drzi se 😘 Evo i muz mi povraca od sinoc i pod temperaturom je, negdje je ocito skupio virozu. Micem se i nadam da necu i ja nastavit niz 😓
Bila sam na niftyju, uzv super, koprcaju se sve u 16 😍 Nalazi ce biti za tjedan dana otprilike.
Bas mi je drago da je na UZV sve u redu, samo neka divljaju u trbuhu :) :) Drzim fige za dobre nalaze, javi.
14.06.2014. L ♥
Kolacicja ti nisam imala uopce mucnina, pa sam odmah pocela dobivat kile, ako ti doktor nije nis reko, nemoj se sekirat. Neke ne dobiju do 20 i nekog tjedna nista, pa je sve uredu 😊
Jamaljepotice okrugla! Veselim se tolikoj busici 😍
Mene jutros uhvatila grlobolja, ali ono ful jaka. Desna strana upaljena, jedva pricam…iz nicega, a cak imam i ovlazivac zraka kako bi sprijecila susenje grla, ali evo desilo se. Zagrebacki zrak 😂
Tea med po par zlica tokom dana i topli caj,cak ga ispiri slanom vodom
Bok cure,nije me duugooo bilo mada škicnem vase postove kad stignem.
Dobrodosle nove trudnice i nek vam je sretno!Vidim da ima prekrasnih trbuscica i radujem se skupa s vama
Za drugi pregled narucena sam tek 17.1 i docekat taj datum mi je cijela vjecnost.Inace jos uvijek nemam nikakvih mucnina osim onih budenja u kasne jutarnje sate (zbog pi pi) i nespavanja.Obavila sam vecinu pretraga i sve je super osim TSH,malo mi je povisen.Pisale ste nedavno o vitaminima pa me zanima dali ih pijete na svoju ruku po preporuci ili vam ih gin.daje na recept?
Bok cure,nije me duugooo bilo mada škicnem vase postove kad stignem.
Dobrodosle nove trudnice i nek vam je sretno!Vidim da ima prekrasnih trbuscica i radujem se skupa s vama
Za drugi pregled narucena sam tek 17.1 i docekat taj datum mi je cijela vjecnost.Inace jos uvijek nemam nikakvih mucnina osim onih budenja u kasne jutarnje sate (zbog pi pi) i nespavanja.Obavila sam vecinu pretraga i sve je super osim TSH,malo mi je povisen.Pisale ste nedavno o vitaminima pa me zanima dali ih pijete na svoju ruku po preporuci ili vam ih gin.daje na recept?
Kupujem sama po njegovoj preporuci i posto mi odgovaraju nisam mijenjala,ne idu na recept
Kolacicja ti nisam imala uopce mucnina, pa sam odmah pocela dobivat kile, ako ti doktor nije nis reko, nemoj se sekirat. Neke ne dobiju do 20 i nekog tjedna nista, pa je sve uredu 😊
Jamaljepotice okrugla! Veselim se tolikoj busici 😍
Mene jutros uhvatila grlobolja, ali ono ful jaka. Desna strana upaljena, jedva pricam…iz nicega, a cak imam i ovlazivac zraka kako bi sprijecila susenje grla, ali evo desilo se. Zagrebacki zrak 😂
Tea med po par zlica tokom dana i topli caj,cak ga ispiri slanom vodom
Pijem med i caj, pojela sam sladoled da smanji upalu, kasnije cu grgljat slanu vodu. Ne pricam, stedim glasnice, nadam se da ce proc brzo 😊
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Drage moje mamice vidim slikice trbuscixa divne ste jedva cekam da i moj se malo zaokruzi:) dosla sam i s jednim pitanjem ako je koja od vas upoznata. Naime nisam kao osoba panicar i preplasena od svega pogotovo kad sam saznala za t nastavila sam sa zivotom normalnim tempom kao i do sad pa tako i s hranom. Oko mene su svi prestraseni cuvaj se pazi ovo ne smijes ono al ono sta me zabrinulo je napomena od frendice koja bi trebala ubrzo roditi a to je da ne bi smjela u trudnoci jest nareske i majonezu :/isla sam malo trazit po netu i zaista se spominje da se ne preporucuje a ja se bome fino najela za praznike i jos mislila nastavit za novu godinu. Ima koja od vas da joj je doktor rekao sta o tome?
💙Bartol💙
Ja osobno nikada cula,i da,jedem majonezu i ubijala se u francuskoj,a sta se tice narezaka otkad sam ostala trudna smrde mi..sta god da je konzervans trebale bi smanjit sigurno,ali sta je danas oko nas zdravo
Hvala Luki ❤️
Tea ozdravi brzo. I mene jutros grlo bolilo, sad je bolje.
S narescima treba paziti ako su domaci a ne znate kako su obradeni jer uvijek postoji opasnost da nisu dovoljno osuseni i da je meso upitno ili nedovoljno osuseno ili nije cuvano u dobrim uvjetima i takve stvari. Kod kupovnih koliko znam nema opasnosti jer nije problem narezaka kao takvih nego eto, nacina proizvodnje.
Za majonezu nisam ni cula da zabranjuju, ne znam zasto bi. 🤔
17.7. 💝💝
Upitno ili nedovoljno obradeno sam mislila
Trudnicki mozak 🙈
Inace, mucnine me polako ali sigurno napustaju 🎉
Puuno su slabijeg intenziteta a i sve rjeđe, napokon spavam bez problema 😊😊
17.7. 💝💝
Curke da javim kak je prošo današnji pregled. Veliki smo 57 mm. Mučili smo se da izmjerimo Nuhalni nabor jer je bebica kako dr. kaže stalno mijenjala položaj. Ispao je 0,8 i vidljiva je nosna kost. Znači sve je super, čekamo još nalaze krvi koji dolaze za 2 tjedna. Sad se dvoumim dal da idem slj tjedan na nifty koji sam planirala od pocetka trudnoće ili da ne idem 🙈
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sortiraj odgovore
Najstariji