Curke da javim kak je prošo današnji pregled. Veliki smo 57 mm. Mučili smo se da izmjerimo Nuhalni nabor jer je bebica kako dr. kaže stalno mijenjala položaj. Ispao je 0,8 i vidljiva je nosna kost. Znači sve je super, čekamo još nalaze krvi koji dolaze za 2 tjedna. Sad se dvoumim dal da idem slj tjedan na nifty koji sam planirala od pocetka trudnoće ili da ne idem 🙈
Super draga da je sve ok
ej cure samo sam vas na brzinu proletila bas sam danas zabrinuta...
nocas me poveo boljeti stomak,leda,crijeva neki grcevi pa tupa bol pa ostra i to samo s lijeve strane me boli i nije prestalo pa sam otisla kod dr.dok sam cekala pretrnula sam od straha...beba je hvala bogu dobro ona kaze da mi je to zbog neredovite stolice da je probava problem i da probam to rijesti i za dan dva da ce proci....a meni je cudno da toliko moze smetati i boljeti zbog toga uzas nadam se da je u pravu i da je samo to u pitanju...
nadam se da ste vi sve dobro,saljem vam 😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
tea brzo ozdravi
tinchyca super za bebaca ☺ ja ne bih isla ali ti moras sama odluciti
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franovamamita dobro da je samo probava i da je bebica super, vjerujem da si se prepala 😘
Tinchyca super da je dobro, bravo za bebu 😊
Ja sam isla na nifty jer sam htjela najpouzdaniju metodu a u mom slucaju je to nifty. I ako nesto nije ok hocu znati a ako (nadam se) dode uredan nalaz onda mogu biti skoro skroz sigurna da je sve super 😊 Kombinirani probir je statistika i zato mi ne ulijeva dovoljno povjerenja pa se nisam htjela na to osloniti.
17.7. 💝💝
Evo da prijavim da moj sin ima boksački meč u trbuhu...nije to neko jako lupanje ali dovoljno da osjetiš da je netko unutra😄..onak,jedno desetak puta,preslatko
Evo da prijavim da moj sin ima boksački meč u trbuhu…nije to neko jako lupanje ali dovoljno da osjetiš da je netko unutra😄..onak,jedno desetak puta,preslatko
A danas sam pomislila na tebe jel osjetis sta..joj blagi tebiiiiiii
Evo da prijavim da moj sin ima boksački meč u trbuhu…nije to neko jako lupanje ali dovoljno da osjetiš da je netko unutra😄..onak,jedno desetak puta,preslatko
Nisam već par dana ništa,tjedan samo kao treperenje neko slika nikad neznam dal' su crijeva ili ne..slika ovo je vaš bilo lupkanje 😁😍😘...bez brige,i vi ćete ubrzo😁
Nisam već par dana ništa,tjedan samo kao treperenje neko slika nikad neznam dal' su crijeva ili ne..ali ovo je baš bilo lupkanje 😁😍😘…bez brige,i vi ćete ubrzo😁
Sorry zbog ludog teksta bez smisla,mob mi sam ispravlja riječi,moram to isključiti
franovamamamita, ooo da, probava moze itekako boliti..Meni su od poroda dosli unutarnji hemoroidi, to je bio pakao, stolica 7 put u danu i svaki put bolovi kao da netko nozem para crijeva....Sad imam takve bolove kad pojedem nesto mlijecno ili masnije posto ne podnosim mlijeko i vecinu mlijecnih preradevina.
Drzim fige da prođe sto prije, drago mi je da je s bebom sve ok. :)
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji