Evo da prijavim da moj sin ima boksački meč u trbuhu…nije to neko jako lupanje ali dovoljno da osjetiš da je netko unutra😄..onak,jedno desetak puta,preslatko
Prekrasno! Jos kad krene lupati gdje stavis ruku...da se rastopis. :) Cestitam na prvim udarcima. :)
14.06.2014. L ♥
Luki5 hvala ti draga 😙
Ena samo uzivaj to je definitivno najljepsi osjecaj na svijetu ❤
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja cu sada biti dosadna,ali to osjetis u donjem dijelu trbuha ili?
Ma kakvi dosadna..ispod pupka ponekad točno a ponekad malo više u lijevo ali isto ispod pupka
Evo da prijavim da moj sin ima boksački meč u trbuhu…nije to neko jako lupanje ali dovoljno da osjetiš da je netko unutra😄..onak,jedno desetak puta,preslatko
Prekrasno! Jos kad krene lupati gdje stavis ruku…da se rastopis. :) Cestitam na prvim udarcima. :)
Hvala ti😁..e da,pa ćemo se igrati 😁
Evo mene lijene za pisanje 😂 Samo da se javim da bas uzivam u godisnjem i blagdanima. Hvala bogu imam siroke bokove i mene kukovi ne bole, beba ima dovoljno mjesta. Mislim da sam ju osjetila jucer prvi put ali nisam bas sigurna, i danas. Vjerujem da cu znati jel to to za jos koji dan al mislim da je 😍
Luki dobtodosla i drz se, strasno koje su te sve dijagnoze strefile ja se ne usudim ni zalit na nista! 🙁 Zelim tebi i bebi puno zdravlha i da sve prode sada i poslije kako treba ❤
Barbara draga nadam se da se drzis, roditelji su nezamjenjivi i nadam se da ce se oporaviti brzo da se druge godine mogu nauzivati u unucicu.
Franovamamita zao mi je zbog gubitka drage osobe, nekad zovot ne bira vrijeme a svakom dode njegovo.
Cure koje krvarite, malo usporite, bit ce to dobro nije svjeza krv, drzim fige i samo strpljivo i sa vjerom 😘
Curke buse su divne i ostale cestitam na dobtim vijestima sa pregleda. Neka se tako nadtavi za nase bebe 😍🍀
Hvala curke na savjetima. S obzirom da sam paničar mislim da je bolje da to obavim pa budem mirna ostalih 6 mj 🙈
Franovamamita kod mene ista stvar s probavom. Ja ti pijem Donat mg svaki dan. Uvečer 2dcl i ujutro i pomaže mi odkad pijem. Ja inače imam sindrom iritabilnog kolona i prije T sam išla na wc i po 3 puta dnevno. Znala sam ne dovršit ručak i već trčat na wc. A sad idem jednom u 2-3 dana 🙈
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Tinchyca pa sta radis u 4 ujutro? 😀 Dobro jutro trudnice! Danas dan za peglanje, muz me vodi van na rucak neku ribu pojest, navecer pakiranje i sutra ujutro rano za Frankfurt svekrvi i sogoru! ✈
Jutro curke!
Honey to ti je moje standardno trudničko buđenje oko 3 i ne mogu više zaspat 🙈 Tako mi je već sigurno mjesec dana. Neko vrijeme bilo ok i sad već par dana opet se budim...
Lijepo se provedite u Frankfurtu :)
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sortiraj odgovore
Najstariji