Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    26. Prosinac 2017. 08:58

Kolačić

Jutro cure, nadam se da ste se napapale i da nije bilo neželjenih posljedica na hranu 😂

Dobro jutro.... Malo sam bila pretjerala ali ćemo zato sada lakše, barem do sljedećeg slavlja 😂. Tješim se išlo mi je više slano nego slatko.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tinchyca
    26. Prosinac 2017. 10:00

Meni je išlo i slano i slatko 🙈 Ak dobim koju kilu bit će to od blagdana a ne od T 😂

💙30.06.2018 💙 Noa💙

baarbaraa29
    26. Prosinac 2017. 11:24

Ej cure! Drago mi je da ste se lijepo provele i napapale za Bozic!
    Meni je sve samo ne sretan.
    Proljetos smo odselili van, super sam sve podnela. Brzo skuzili da nista od Bozica kod kuce zbog muzevog posla..ok i to skontam dobro. Bitno da je ostalo dobro za sve ostalo tu je skajp i onda prije par dana krene nizbrdo. Mama je u 3 dana 2 noci provela na hitnoj. Drugi puta isla taksijem jer se tata odjednom toliko razbolio da ju nije mogao odvest. Da bi on na Badnjak navecer isto taksijem otisao na hitnu..ujutro mama zove na odjel kazu "na reanimaciji je"... Ima tesku upalu pluca, na aparatima, ni ne zna da je bio Bozic 
    Grozno mi je sto je otisao i ostao sam ko tuga. Ko da nikog nema. Mama jos uvijek jedva prica, seka trudna ne smije im ni blizu ja isto, a i 1000km udaljena.
    Znam da nista nebi znacilo da sam tamo, al uzasno mi je tesko i bojim se!
    Znam da ce te reci misli na bebu, i mislim, al je nemoguce odagnat se brizi.
    Jako dug post, ali vi ste mi moje..
    Idem se molit, nista mi drugo ne preostaje.

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

26. Prosinac 2017. 11:45

baarbaraa29

Proljetos smo odselili van, super sam sve podnela. Brzo skuzili da nista od Bozica kod kuce zbog muzevog posla..ok i to skontam dobro. Bitno da je ostalo dobro za sve ostalo tu je skajp i onda prije par dana krene nizbrdo. Mama je u 3 dana 2 noci provela na hitnoj. Drugi puta isla taksijem jer se tata odjednom toliko razbolio da ju nije mogao odvest. Da bi on na Badnjak navecer isto taksijem otisao na hitnu..ujutro mama zove na odjel kazu "na reanimaciji je"… Ima tesku upalu pluca, na aparatima, ni ne zna da je bio Bozic
    Grozno mi je sto je otisao i ostao sam ko tuga. Ko da nikog nema. Mama jos uvijek jedva prica, seka trudna ne smije im ni blizu ja isto, a i 1000km udaljena.

Jako mi je žao draga,stvarno...ovo je strašno. Drži se i budi jaka zbog svog zdravlja i bebice. Iskreno se nadam da će krenuti na bolje.

• Kolačić
    26. Prosinac 2017. 11:48

baarbaraa29

Proljetos smo odselili van, super sam sve podnela. Brzo skuzili da nista od Bozica kod kuce zbog muzevog posla..ok i to skontam dobro. Bitno da je ostalo dobro za sve ostalo tu je skajp i onda prije par dana krene nizbrdo. Mama je u 3 dana 2 noci provela na hitnoj. Drugi puta isla taksijem jer se tata odjednom toliko razbolio da ju nije mogao odvest. Da bi on na Badnjak navecer isto taksijem otisao na hitnu..ujutro mama zove na odjel kazu "na reanimaciji je"… Ima tesku upalu pluca, na aparatima, ni ne zna da je bio Bozic

Jao draga užasne vijesti. Molim te nemoj se previše plašiti zbog bebe. Molim te, trebaš nam do ljeta. Sve će biti uredu, moli se, smiri se i samo pozitivno razmišljanje.  

• Marta1
    26. Prosinac 2017. 12:29

Cure, sretni blagdani svima! Barbara tebi posebno zelim da se sve sretno zavrsi, bas ti se sve sastalo.
    Ja sam jucer isla na hitnu. Preksinoc sam pocela krvariti (zapravo vise smeđe) pa sam bila zabrinuta i nisam mogla cekati srijedu popodne kada mi tek dr radi. Dobila sam duphaston da pijem 3X dnevno.

26. Prosinac 2017. 12:33

Marta1

Cure, sretni blagdani svima! Barbara tebi posebno zelim da se sve sretno zavrsi, bas ti se sve sastalo.
    Ja sam jucer isla na hitnu. Preksinoc sam pocela krvariti (zapravo vise smeđe) pa sam bila zabrinuta i nisam mogla cekati srijedu popodne kada mi tek dr radi. Dobila sam duphaston da pijem 3X dnevno.

Ajooj..Sad samo lagano i puno mirovanja i bit će sve ok. 

bejb23
    26. Prosinac 2017. 12:44

baarbaraa29

Uh draga. Bas mi je zao sto se sve ovo izdogadalo. Nadam se i vjerujem da ce na kraju sve biti dobro. Drzi mi se. Budi jaka. I zbog roditelja i zbog bebaca. U molitvi ste mi. 😘  

💗Baby E💗

Tinchyca
    26. Prosinac 2017. 13:02

Draga Barbara i ja molim za tvoju mamu da se brzo oporavi 🙏 Vjerujem da će sve biti ok. I moj prijatelj je prošle godine imao tešku upalu pluća i bio je na aparatima za disanje  i evo ga sad živog i zdravog. Čuvaj sebe i bebicu i misli pozitivno! U današnje vrijeme takve bolesti se uspješno liječe. Šaljem puno pozitivne vibre ♥️♥️♥️

💙30.06.2018 💙 Noa💙

ivymicek
    26. Prosinac 2017. 13:06

Barbara drži se, znam  da ti je teško i znaj da bez obzira na daljinu možeš pružiti utjehu i ljubav.
    Marta neka si otišla na kontrolu i dobila terapiju, samo hrabro!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.