Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    19. Prosinac 2017. 13:36

Ajme bebice su preslatke!

Mi imamo imena. Dok smo radili na bebi se nikako nismo mogli sloziti a kad sam saznala da sam trudna sama su nam dosla. 

Sto se komplikacija tice, moj mi je naglasio da ih otvara kada ja kazem, ali i da je zagovornik aktivne trudnoce i da imam na umu kako cu godinu dana biti sama s bebom i da se trudnice cesto izoliraju doma na komplikacijama (ofc, ako se mora onda se mora). Uvijek podrzava ostanak na poslu ako je moguce ali ne radi probleme. 

27.6. 💙

Tinchyca
    19. Prosinac 2017. 13:59

Nadam se da ce i meni htjet dat komplikacije. Imam iza sebe  neuspjesnu trudnoću. Radim dosta stresan posao sa ljudima. Vikende sub-ned 13h. i kak radim u shopping centru wc mi je 5 minuta hoda udaljen. Čak i da se dpgovorim sa šefom da ne radim vikende po 13h to bi značilo da netko drugi treba uskočit umjesto mene i odradit to. Tak da je bolje da otiđem i da dođe zamjena. Cijelo vrijeme stojim, slušam prigovore i kak se ljudi deru... Nadam se da će to biti dovoljno za otvaranje bolovanja.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Tinchyca
    19. Prosinac 2017. 14:00

Barbara preslatka sličica :) Kak ste tak rano saznali da je curka?

💙30.06.2018 💙 Noa💙

baarbaraa29
    19. Prosinac 2017. 14:36

Tinchyca

nismo. ja joj tako tepam! hihih! a i "beba" je u zenskom rodu  Iako ja od starta imam osjecaj da ce biti curka, ali najsretnija sam, tj.smo sto je sve u savrsenom redu (i sto vidim muza kako se kesi dok gleda u ekran!) a kasnije cemo vidjet jeli me osjecaj prevario!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

19. Prosinac 2017. 14:40

baarbaraa29

Tinchyca

nismo. ja joj tako tepam! hihih! a i "beba" je u zenskom roduIako ja od starta imam osjecaj da ce biti curka, ali najsretnija sam, tj.smo sto je sve u savrsenom redu (i sto vidim muza kako se kesi dok gleda u ekran!) a kasnije cemo vidjet jeli me osjecaj prevario!

Ja mislim da te osjećaj nebude prevario, mislim da mi žene to jednostavno osjetimo.. Meni su svi govorili da bude curka a ja od početka govorila u muškom rodu i da bude sin.. I eto maleni dječačić raste u bušici😀😍.. Mama zna😁😍😘

ivymicek
    19. Prosinac 2017. 15:20

Meni osjećaj govori dečkić, možda su mi i klinci to ubacili u podsvijest jer su rekli da je braco 😂. Nada m se da ćemo vidjeti u četvrtak 😄

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    19. Prosinac 2017. 15:22

Tinchyca

Nadam se da ce i meni htjet dat komplikacije. Imam iza sebe neuspjesnu trudnoću. Radim dosta stresan posao sa ljudima. Vikende sub-ned 13h. i kak radim u shopping centru wc mi je 5 minuta hoda udaljen. Čak i da se dpgovorim sa šefom da ne radim vikende po 13h to bi značilo da netko drugi treba uskočit umjesto mene i odradit to. Tak da je bolje da otiđem i da dođe zamjena. Cijelo vrijeme stojim, slušam prigovore i kak se ljudi deru… Nadam se da će to biti dovoljno za otvaranje bolovanja.

Držim fige za bolovanje. Slžem se s Honey oko aktivne trudnoće. Rad u trudnoći je super ako su i uvjeti dobri. Meni iskreno odgovara biti kući zbog djece. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

baarbaraa29
    19. Prosinac 2017. 15:50

Ena  Mama zna! Aaaaaaa! Mama!! Hahahah! Jel vama, koje jos nemate rodjenu djecu, nekad dodje ono "wow pa ja vec jesam mama" Fora! Hiihihi!
    Ivymicek ti kao iskusna mama - znaci spol se vec moze vidjeti oko 15. tjedna? Tako si nekako i ti Ena saznala?
    Sljedeci pregled je za 4 tjedna sad, znaci postoji mogucnost da se vidi tada?

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Tinchyca
    19. Prosinac 2017. 15:53

Curke moje ja se oko pola 3 išla spremat za posao i odem na wc i sve puno svježe krvi sa ugrušcima. Brzo otrčala kod dr. koja srecom radi popodne. Upravo dosla doma. Bebica je fala bogu ok, srceko kuca. Našla mi je hematom i strogo mirovanje i duphaston propisala :( 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Honey
    19. Prosinac 2017. 15:53

Happy je rekla za aktivnu trudnoću ali kao da sam ja pisala, hahah !!
    Nego Barbara, divna bebica! Hvala bogu da je sve ok! I ja imam lijepu vijest, zvali me iz poliklinike da doktor sutra ima hitan zahvat i da jedino u ovoj godini mogu doći još danas u 16:30 !!!  Hahaha presretna! Eto sad onda držite palčeve da saznamo spol (i da bude curica) makar neće mi biti žao ni ako bude dečko samo da bude ok. Uzbuđena sam jako  
    I nemojte zamjerit ako se ne javim odmah, u 5 imam šišanje-frizuru pa se javim poslije. Pusa!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.