Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    19. Prosinac 2017. 15:58

Ena31

baarbaraa29

Tinchyca

Barbara preslatka sličica :) Kak ste tak rano saznali da je curka?
    nismo. ja joj tako tepam! hihih! a i "beba" je u zenskom roduIako ja od starta imam osjecaj da ce biti curka, ali najsretnija sam, tj.smo sto je sve u savrsenom redu (i sto vidim muza kako se kesi dok gleda u ekran!) a kasnije cemo vidjet jeli me osjecaj prevario!

Ja mislim da te osjećaj nebude prevario, mislim da mi žene to jednostavno osjetimo.. Meni su svi govorili da bude curka a ja od početka govorila u muškom rodu i da bude sin.. I eto maleni dječačić raste u bušici😀😍.. Mama zna😁😍😘

Osjecam i nadam se deckicu,to bi bas htjela,obracam i govorim bebi u muskom rodu,u bablje price ne vjerujem makar i po njima svu mi kazu decka nosim..ena jesi od sinoc jos sta osjetila??

Mya
    19. Prosinac 2017. 15:59

Tinchyca

Curke moje ja se oko pola 3 išla spremat za posao i odem na wc i sve puno svježe krvi sa ugrušcima. Brzo otrčala kod dr. koja srecom radi popodne. Upravo dosla doma. Bebica je fala bogu ok, srceko kuca. Našla mi je hematom i strogo mirovanje i duphaston propisala :(

Srecom beba je ok i to je sad dovoljan razlog da ostanes doma,cuvaj se

baarbaraa29
    19. Prosinac 2017. 16:00

Tinchyca

Curke moje ja se oko pola 3 išla spremat za posao i odem na wc i sve puno svježe krvi sa ugrušcima. Brzo otrčala kod dr. koja srecom radi popodne. Upravo dosla doma. Bebica je fala bogu ok, srceko kuca. Našla mi je hematom i strogo mirovanje i duphaston propisala :(

joj mogu samo zamisliti kako si se uplasila!!! uh!  ali najbitnije je da je bebi dobro! a sad batali spremanje i kolace i miruj kako ti je receno! kom smeta nek posprema, a kom se jedu kolaci ili nek pravi ili nek kupi gotove!! 
    Samo pozitivno! Super da si brzo reagirala! Bit ce sve dobro!!!!! 
    Honey sretnice!! Cekamo izvjestaj...

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Tinchyca
    19. Prosinac 2017. 16:01

Dosao je  nalaz krvi i glukoza je ok.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Tinchyca
    19. Prosinac 2017. 16:03

Hvala curke. Nemrem vam opisat taj osjećaj straha i panike kad sam to uočila. 🙈 Al bitno da je bebica ok. 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Mya
    19. Prosinac 2017. 16:06

Ja sam do sad ribala kupaonu i cijeli hodnik,unijela dva stalka robe iz vrta u kucu i sad me trtica ubijaaaaaa

Honey
    19. Prosinac 2017. 16:07

Tinchyca

Jbt Tinchyca užas. Sad samo smireno i miruj. Bit će sve dobro !!! I bravo za šećer!!!

Tinchyca
    19. Prosinac 2017. 16:10

Hvala Honey :) nakon onih ferrera i obilja hrane onaj dan očekivala sam zicher povišeni šećer ak ne i dijabetes hehehe.

Svaka čast Jama :) 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

ivymicek
    19. Prosinac 2017. 17:28

Tinchyca

Ajme... Vjerujem da si se uplašila i ja bih umrla od straha!!! Bitno da je beba ok a držimo fige da će hematom nestati... 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    19. Prosinac 2017. 17:29

Honey jeeeiii za pregled i držimo fige da beba nema prekrižene nogice.
    Netko je pitao za spol prci put smo saznali sa 14 tt a drugi put sa 18 tt. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.