Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M.lady
    19. Prosinac 2017. 21:17

Ena31

M.lady

Pozz cure kako ste? Novima zelim dobrodoslicu 😀 jel mi ovo imamo prvu curicu na ljetnim bebama ili mi se ucinilo?? 😀😀

Učinilo ti se, to je samo intuicija zasad al ko zna, obično bude po intuiciji

Aha onda sam krivo procitala 🤣

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

Honey
    19. Prosinac 2017. 21:40

M.lady kako si ti? Kako ti je proslo prvo tromjesecje? 

ivymicek
    19. Prosinac 2017. 21:48

Honey te bebe sramilice.. ali bitno da raste i da je sve ok. Moram priznati kako te "trudnička zaboravnost" zaobišla, sve pamtiš. 
    Ime za curkicu smo imali ali se muž nešto premišlja a ako bude dečko e to bu bilo teško. Ja imam glupo pravilo da mora biti ime od 4 slova, zašto ne znam😂.
    Blackie svaka čast za kolačiće a i za sastanke treba to sve odraditi.
    Moji su bili kod dede i bake danas na druženju a ja sam se izležavala na kauču cijeli dan. Dezinficirala i oprala kupaonu i to je bilo to.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Honey
    19. Prosinac 2017. 22:25

Joj Ivy imala sam i ja svoje trudnicke trenutke 🤣 ali moram priznati da stvarno puno pamtim i previse, a moj muz kaze da bi mogla pokoji put nesto slobodno i zaboraviti hahaha Ti ocistila kupaonu, cuj to ti je za mene ogroman uspjeh buduci da to bas ne volim raditi 😁 Tebi svaka cast da hendlas sa dvoje male djece tako pozitivno, mislim da si danas zasluzila dan izlezavanja i ti i tvoja bebica 😘 
    Joj ja moram sutra pocet peci, danas smo pojeli zadnje keksice 🙈

ivymicek
    19. Prosinac 2017. 23:25

Zvuči teže nego što zapravo je 😂.
    Ja u četvrtak imam pregled i vidjet ćemo koliko će se sramiti.. samo neka bude sve ok.
    A keksići su na repertoaru u petak, tko preživi pričat će 😂.
    Laku noć i koliko se sjećam netko sutra ima pregled, kak ne pamtim kao Honey, ne znam tko...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Honey
    20. Prosinac 2017. 08:21

Dobro jutro od mojih 5 malih slatkih prstića! Mah mah 😍

franovamamita
    20. Prosinac 2017. 08:53

jutro cure
    ajme honey predivna slicica 💕

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    20. Prosinac 2017. 09:24

Ajme Honey odlično je dok to ulovio! Zakon!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tinchyca
    20. Prosinac 2017. 09:25

Jutro curke,
    Preslatko Honey 😍

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Blackíe
    20. Prosinac 2017. 09:41

Honey preslatka je rucica! ❤️ Super slika 😍

17.7. 💝💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.