Pozz cure kako ste? Novima zelim dobrodoslicu 😀 jel mi ovo imamo prvu curicu na ljetnim bebama ili mi se ucinilo?? 😀😀
Učinilo ti se, to je samo intuicija zasad al ko zna, obično bude po intuiciji
Aha onda sam krivo procitala 🤣
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Honey te bebe sramilice.. ali bitno da raste i da je sve ok. Moram priznati kako te "trudnička zaboravnost" zaobišla, sve pamtiš.
Ime za curkicu smo imali ali se muž nešto premišlja a ako bude dečko e to bu bilo teško. Ja imam glupo pravilo da mora biti ime od 4 slova, zašto ne znam😂.
Blackie svaka čast za kolačiće a i za sastanke treba to sve odraditi.
Moji su bili kod dede i bake danas na druženju a ja sam se izležavala na kauču cijeli dan. Dezinficirala i oprala kupaonu i to je bilo to.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Joj Ivy imala sam i ja svoje trudnicke trenutke 🤣 ali moram priznati da stvarno puno pamtim i previse, a moj muz kaze da bi mogla pokoji put nesto slobodno i zaboraviti hahaha Ti ocistila kupaonu, cuj to ti je za mene ogroman uspjeh buduci da to bas ne volim raditi 😁 Tebi svaka cast da hendlas sa dvoje male djece tako pozitivno, mislim da si danas zasluzila dan izlezavanja i ti i tvoja bebica 😘
Joj ja moram sutra pocet peci, danas smo pojeli zadnje keksice 🙈
Zvuči teže nego što zapravo je 😂.
Ja u četvrtak imam pregled i vidjet ćemo koliko će se sramiti.. samo neka bude sve ok.
A keksići su na repertoaru u petak, tko preživi pričat će 😂.
Laku noć i koliko se sjećam netko sutra ima pregled, kak ne pamtim kao Honey, ne znam tko...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
jutro cure
ajme honey predivna slicica 💕
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ajme Honey odlično je dok to ulovio! Zakon!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji