Pozdrav zenice:) nakon danasnjeg pozitivnog testa mislim da sam i ja za ljetne bebice. Da se predstavim s osnovama, imam 26 i ovo mi je prva trudnoca:) moze i koja rijec od vas ili da se vratim koji post unazad :D nadam se da ce mi bit lakse s vama proc ovaj divan period ;) citam vas od sad!!
Dobrodosla!
Moj savjet - pocni piti folnu kiselinu vec jucer. I nemoj zuriti s prvim UZV. Cekaj 7 tt da izbjegnes neugodnosti (ne cuje se srce, ne vidi se plod, vidi se samo gestacijska vrecica i sl...)
Ostalo - sto manje nerviranja, gledanja vijesti i samo hrabro i zdravo naprijed...
27.6. 💙
Tinchyca vjerujem da si se prepala. Bitno da je beba dobro, hematomi su cesti. Samo miruj, bit ce sve ok 😘
Honey javi nam! Drzim fige da se beba pokaze!
Amy cestitam i dobrodosla! Potpisujem savjete HappySeal, ako imas pitanja pucaj 😉
Ja sam se iskilavila s kolacima danas ali sam dovrsila 3 vrste keksica. Raspuknutici su ispali odlicno, hvala na receptu!!
I sastanke sam odradila uspjesno i najbitnije, budna 😂
Leda me jedino sad bole od sjedenja i valjanja tolikih kuglica, moram muza ulovit da me izmasira.
17.7. 💝💝
Pozdrav zenice:) nakon danasnjeg pozitivnog testa mislim da sam i ja za ljetne bebice. Da se predstavim s osnovama, imam 26 i ovo mi je prva trudnoca:) moze i koja rijec od vas ili da se vratim koji post unazad :D nadam se da ce mi bit lakse s vama proc ovaj divan period ;) citam vas od sad!!
Dobrodošla i sretno
💖 Nikol -12.08.2018💖
Zaboravila sam odgovoriti na svoje pitanje 🙈
Imena - mi smo isto dogovorili uzi izbor jos prije 6 godina 😍
I nije se promijenio izbor, moramo samo odluciti koja od tih ce biti 😊
17.7. 💝💝
Hvala puno a sta se tice pitanja sigurno cu ih imat. Tek sad vidim stickere s tjednima super su:) pocela sam s folnom i odbijam citati bilo kakve negativne stvari. Samo pozitiva i to je to. Mateya tebe se sjecam sa zelim bebu foruma jesi vec na bolovanju. Spominjala si dosta lose uvjete na poslu.
💙Bartol💙
Hej! Pokazala se beba ali je sa nogicama skupljenim i bocno smjestena. Dakle drugi put 😁 Ali ja sam presretna, ima 10cm, mahnula nam je, predivna je i taman je koliko je i po zm 😍 Slijedece radimo anomaly scan 17.1.!
Ami dobrodosla draga nek ti je uredna trudnoca, samo pozitiva i druzi se tu sa nama. 😘
Blackie drago mi je da su raspucanci uspjeli 😀😘 muz nek masira ak hoce jesti! 😂 ima jos tko preglede ovaj tjedan???? Jeste primjetile da nam Jessy uopce nema? Gdje si zeno?
I sorry ba kasnom javljanju, poslije sisanja jedva cekala kuci na sarmu 😋
Pozz cure kako ste? Novima zelim dobrodoslicu 😀 jel mi ovo imamo prvu curicu na ljetnim bebama ili mi se ucinilo?? 😀😀
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Hej! Pokazala se beba ali je sa nogicama skupljenim i bocno smjestena. Dakle drugi put 😁 Ali ja sam presretna, ima 10cm, mahnula nam je, predivna je i taman je koliko je i po zm 😍 Slijedece radimo anomaly scan 17.1.!
Ami dobrodosla draga nek ti je uredna trudnoca, samo pozitiva i druzi se tu sa nama. 😘
Blackie drago mi je da su raspucanci uspjeli 😀😘 muz nek masira ak hoce jesti! 😂 ima jos tko preglede ovaj tjedan???? Jeste primjetile da nam Jessy uopce nema? Gdje si zeno?
I sorry ba kasnom javljanju, poslije sisanja jedva cekala kuci na sarmu 😋
Super za ljepe vijesti, to se traži... Ha ha, maleno zlato se ne želi još pokazati, al bude idući put, bitno da je sve ok
Pozz cure kako ste? Novima zelim dobrodoslicu 😀 jel mi ovo imamo prvu curicu na ljetnim bebama ili mi se ucinilo?? 😀😀
Učinilo ti se, to je samo intuicija zasad al ko zna, obično bude po intuiciji
Nove curke dobrodosle i sretno..m lady ja sam danas strgana,jos malo pa aju aju konacno
Sortiraj odgovore
Najstariji