Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    19. Prosinac 2017. 19:48

ami25

Pozdrav zenice:) nakon danasnjeg pozitivnog testa mislim da sam i ja za ljetne bebice. Da se predstavim s osnovama, imam 26 i ovo mi je prva trudnoca:) moze i koja rijec od vas ili da se vratim koji post unazad :D nadam se da ce mi bit lakse s vama proc ovaj divan period ;) citam vas od sad!!

Dobrodosla!

Moj savjet - pocni piti folnu kiselinu vec jucer. I nemoj zuriti s prvim UZV. Cekaj 7 tt da izbjegnes neugodnosti (ne cuje se srce, ne vidi se plod, vidi se samo gestacijska vrecica i sl...)

Ostalo - sto manje nerviranja, gledanja vijesti i samo hrabro i zdravo naprijed...

27.6. 💙

Blackíe
    19. Prosinac 2017. 20:00

Tinchyca vjerujem da si se prepala. Bitno da je beba dobro, hematomi su cesti. Samo miruj, bit ce sve ok 😘
    Honey javi nam! Drzim fige da se beba pokaze!
    Amy cestitam i dobrodosla! Potpisujem savjete HappySeal, ako imas pitanja pucaj 😉
    Ja sam se iskilavila s kolacima danas ali sam dovrsila 3 vrste keksica. Raspuknutici su ispali odlicno, hvala na receptu!! 
    I sastanke sam odradila uspjesno i najbitnije, budna 😂
    Leda me jedino sad bole od sjedenja i valjanja tolikih kuglica, moram muza ulovit da me izmasira. 

17.7. 💝💝

mateya1993
    19. Prosinac 2017. 20:01

ami25

Pozdrav zenice:) nakon danasnjeg pozitivnog testa mislim da sam i ja za ljetne bebice. Da se predstavim s osnovama, imam 26 i ovo mi je prva trudnoca:) moze i koja rijec od vas ili da se vratim koji post unazad :D nadam se da ce mi bit lakse s vama proc ovaj divan period ;) citam vas od sad!!

Dobrodošla i sretno 

💖 Nikol -12.08.2018💖

Blackíe
    19. Prosinac 2017. 20:06

Zaboravila sam odgovoriti na svoje pitanje 🙈
    Imena - mi smo isto dogovorili uzi izbor jos prije 6 godina 😍
    I nije se promijenio izbor, moramo samo odluciti koja od tih ce biti 😊

17.7. 💝💝

ami25
    19. Prosinac 2017. 20:07

Hvala puno a sta se tice pitanja sigurno cu ih imat. Tek sad vidim stickere s tjednima super su:) pocela sam s folnom i odbijam citati bilo kakve negativne stvari. Samo pozitiva i to je to. Mateya tebe se sjecam sa zelim bebu foruma jesi vec na bolovanju. Spominjala si dosta lose uvjete na poslu. 

💙Bartol💙

Honey
    19. Prosinac 2017. 20:13

Hej! Pokazala se beba ali je sa nogicama skupljenim i bocno smjestena. Dakle drugi put 😁 Ali ja sam presretna, ima 10cm, mahnula nam je, predivna je i taman je koliko je i po zm 😍 Slijedece radimo anomaly scan 17.1.! 
    Ami dobrodosla draga nek ti je uredna trudnoca, samo pozitiva i druzi se tu sa nama. 😘 
    Blackie drago mi je da su raspucanci uspjeli 😀😘 muz nek masira ak hoce jesti! 😂 ima jos tko preglede ovaj tjedan???? Jeste primjetile da nam Jessy uopce nema? Gdje si zeno? 
    I sorry ba kasnom javljanju, poslije sisanja jedva cekala kuci na sarmu 😋

• M.lady
    19. Prosinac 2017. 20:26

Pozz cure kako ste? Novima zelim dobrodoslicu 😀 jel mi ovo imamo prvu curicu na ljetnim bebama ili mi se ucinilo?? 😀😀

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

19. Prosinac 2017. 20:50

Honey

Hej! Pokazala se beba ali je sa nogicama skupljenim i bocno smjestena. Dakle drugi put 😁 Ali ja sam presretna, ima 10cm, mahnula nam je, predivna je i taman je koliko je i po zm 😍 Slijedece radimo anomaly scan 17.1.!
    Ami dobrodosla draga nek ti je uredna trudnoca, samo pozitiva i druzi se tu sa nama. 😘
    Blackie drago mi je da su raspucanci uspjeli 😀😘 muz nek masira ak hoce jesti! 😂 ima jos tko preglede ovaj tjedan???? Jeste primjetile da nam Jessy uopce nema? Gdje si zeno?
    I sorry ba kasnom javljanju, poslije sisanja jedva cekala kuci na sarmu 😋

Super za ljepe vijesti, to se traži... Ha ha, maleno zlato se ne želi još pokazati, al bude idući put, bitno da je sve ok

19. Prosinac 2017. 20:51

M.lady

Pozz cure kako ste? Novima zelim dobrodoslicu 😀 jel mi ovo imamo prvu curicu na ljetnim bebama ili mi se ucinilo?? 😀😀

Učinilo ti se, to je samo intuicija zasad al ko zna, obično bude po intuiciji

Mya
    19. Prosinac 2017. 21:16

M.lady

Nove curke dobrodosle i sretno..m lady ja sam danas strgana,jos malo pa aju aju konacno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.