Samo da vam javim da sam jučer prvi put vidila bebu na ekranu i čula 💓 još ne vjerujem u svoju sreću i to koliko sam blagoslovljena 😊
He, baš si lijepo napisala 😇
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Curke koje pečete kolače svaka čast.
Ja sam tutlek i večina kolača završi u smeću pa čak i oni "jednostavni" 😂.
Znam jedan s "kremom" , jedne kekse (iako još uvijek tražim naj recept) i kiflice i to je to 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
I dosta Ivy 😀
Jama super da je sve ok. Meni uvijek mjeri tlak poslije pregleda. Rekla sam mu prvi put da sam previse uzbudena i od tada uvijek prvo obavimo uzv a tek onda sve ostalo 😁
Evo evo prestajem!
Prijavljujem izlazak s mužićem kfc, kino i kokice..
Hvalim se i idem spat.
Laku noć
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutroooo!!! Mene danas vodi u kino, bar je tako obeco 🤗 Ne mogu vjerovati da jos nisam pogledala novi nastavak star warsa 😲 Lijep dan cure ❤❤❤
Jutro cure,
Kuma me sinoc vodila na SARS i bas nam je bilo super - koncert taman za mame, do 10 vani i nema guranja.
A star warse cekam da splasne navala. Mozda za Bozic ili Stefanje da se odmorim od svega...
27.6. 💙
Honey nama je film bio odličan ako idete ima pauza taman za pipi.
Happy i ja si želim odlazak na koncert SARS, jučer slušam Lutka i cmoljim 😍.
Danas napokon vadimo lampice i kitimo kuću a navečer idem na xmas party od firme.
Morat ću odmarat cijeli tjedan 😂
Uživajte u vikendu
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro cure
I mi bi danas trebali okititi napokon 😍
Pocinjem i pec kolace danas. Meni je to bas gust pa zato radim vise vrsta a i svima je drago da imaju vise opcija 😂
Navecer dolazi ekipa na druzenje tako da je dan full popunjen!
Uzivajte 😊
17.7. 💝💝
Kako da dodam ticker u potpis?
Ne znam jel lijepim krivi kod ali nista se ne dogada
17.7. 💝💝
Jutro cure. Veceras svima kino vecer 😂 I mi veceras idemo u kino. Prvo klopa pa kino 😊
Danas mi sveki na rucku. Bit ce uzbudljivo. 😂
Mi smo kucu okitili ima 10dana. Volim Bozic i da mi je sto duze ukraseno tako da kitimo svake godine za sv. Nikolu. ☺
Lijep dan vam zelim😘
Ivymicek lijepo se provedi veceras 😊
💗Baby E💗
Sortiraj odgovore
Najstariji