Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    15. Prosinac 2017. 10:28

Trudnički vitamini znaju pasti teško na želudac. Probaj ih piti prije spavanja pa vidi mijenja li se što. 

27.6. 💙

Honey
    15. Prosinac 2017. 10:32

mateya1993

Ženice drage, koje vitamine vi pijete? Ja pijem Prenatal kapsule i čini mi se da sam zbog njih izgubila apetit. Pijem ih tek nekoliko dana, a uopće nemam želju za bilo šta pojesti. Ujutro se ustanem i uopće nisam gladna. Jel moguće da je zbog tih vitaminskih kapsula? Ili je to normalno na početku trudnoće?

Elevit do 13tt od 13tt elebaby. Moras ih popiti ujutro poslije dorucka (da se ti vitamini i iskoriste kvalitetno) i bit ce ok. Gubitak apetita sam i ja imala, zbog trudnoce, smrsala 1.5kg u prva tri mjeseca. Sad je bolje 😀 Dode to sve na svoje ne brini.

mateya1993
    15. Prosinac 2017. 11:03

Honey

mateya1993

Ženice drage, koje vitamine vi pijete? Ja pijem Prenatal kapsule i čini mi se da sam zbog njih izgubila apetit. Pijem ih tek nekoliko dana, a uopće nemam želju za bilo šta pojesti. Ujutro se ustanem i uopće nisam gladna. Jel moguće da je zbog tih vitaminskih kapsula? Ili je to normalno na početku trudnoće?

Elevit do 13tt od 13tt elebaby. Moras ih popiti ujutro poslije dorucka (da se ti vitamini i iskoriste kvalitetno) i bit ce ok. Gubitak apetita sam i ja imala, zbog trudnoce, smrsala 1.5kg u prva tri mjeseca. Sad je bolje 😀 Dode to sve na svoje ne brini.

Pijem im nakon doručka. Sad mi je lakše dok vidim da nisam jedina. Hvala vam 

💖 Nikol -12.08.2018💖

• Biebo6
    15. Prosinac 2017. 11:38

Ja pijem Novalac prenatal kapsule. Od njih nisam gladna, u prošloj T pila Centravit Prenatal i pojela bi i nogu od stola

👶 3.8.2018. 💗 mrva #2

• Biebo6
    15. Prosinac 2017. 11:41

Samo da vam javim da sam jučer prvi put vidila bebu na ekranu i čula 💓 još ne vjerujem u svoju sreću i to koliko sam blagoslovljena 😊

👶 3.8.2018. 💗 mrva #2

Honey
    15. Prosinac 2017. 11:49

Biebo6

Ja pijem Novalac prenatal kapsule. Od njih nisam gladna, u prošloj T pila Centravit Prenatal i pojela bi i nogu od stola

Hahahaha pojela bi nogu od stola 😂 haha 
    Ma super za bebicu i srceko, cuvaj se i uzivaj 💗

Mya
    15. Prosinac 2017. 12:32

Ja sam bika na pregledu kod interniste,tlak i srce za sada u redu,nije visok i nema sumova nikakvih

15. Prosinac 2017. 14:09

mateya1993

Pijem Novalac prenatal, ujutro uz doručak i doktorica mi rekla b vitamine bilo koje kupit pa sam uzela b komplex

franovamamita
    15. Prosinac 2017. 16:05

dan cure
    Jama super vjerujem da ti je sada lakse ☺
    mateya ja pijem almagea prenatal omega 3 to je kapsula u kapsuli i u vanjskoj je riblje ulje pa kad fino podrignes zeludac ti se okrene 😁😁😁😁 uz to pijem i magnezij direkt od 375 i imam terapiju duphaston i aspirin vjerovale ili ne zapisujem kad sam sta popila....
    sto se tice kolaca razmisljam sad ooceti peci za sada sam odabrala rafaelo,obicne one keksice da s malim ukrasavam,onda prhke strudlice s pekmezom i spric cokoladane kekse...to je za sada i mislim da ce tako ostati jos ce prci i mama koji kolac i sestra i onda si podjelimo....a sto se slanog tice peci cemo odojka uz to francuska i krumpir salata...i jos cu mesnu strucu i puniti mozda palacinke....uuuuu sad sam gladna 😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    15. Prosinac 2017. 16:33

J@m@

Ja sam bika na pregledu kod interniste,tlak i srce za sada u redu,nije visok i nema sumova nikakvih

Odlične vijesti! Ipak je problem uzbuđenje!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.