Marija prije ćeš ti još rodit 😂
Ja i dalje ležim u sobi, boli, a ctg nakon spasmexa pokazuje trudove na 60 max. I sad boli, i čekam treći gel i sve me strah njega koliko će bolit. A mislim da se otvorila nisam ništa 😭 mislim da sam ostala na prstu
Ccokica i Marija sretno... Veselim se lijepim vijestima 😘😘😘.
Samo hrabro i uskoro ćete imati svoje smotuljke ❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Cokica, daju gel po jačini ili kako ide? Svi smo uz vas sad i navijamo da sve prođe sto brze i bezbolnije
💙Bartol💙
Cokica i Marija sretno, da bude brzo i sto manje bolno 🤞 🤞 🤞 🤞 🤞
Mislimo na vas
Marija i cokica sretno 🤞🤞
mamama s novim bebicama cestitam, slabo citam u zadnje vrijeme al skicnem vas 😊
Mislimo na vas
nivami kako je u splitu, jeli guzva? treba li nositi svoje stvari za bebu? i opcenito kakvo je osoblje, jesu zivcani ili susretljivi?
vec se jezim opet uci u plavi box 😂
Mislimo na vas
nivami kako je u splitu, jeli guzva? treba li nositi svoje stvari za bebu? i opcenito kakvo je osoblje, jesu zivcani ili susretljivi?
vec se jezim opet uci u plavi box 😂
Odusevljena sam s osobljem u radaoni bili su savrseni, na odjelu sestre super iako se nade koja ajme, fali im svega, cijeli dan cekam jedan lancun, za bebu sam ponila Al na kraju koriste oni sve svoje i pelene i robicu jer trenutno imaju... Ne znam jesu li boxovi po bojama meni su ruke bile plave i cini mi se rađaona broj 5,sta se tice guzve sve je puno carice su na drugom katu s nama prirodnim u sobama
Cokice, Marija sretno i samo hrabro cure 🤞...
Sad da se kladimo koja ce prije 😂
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ami mislim da nije po jačini, jer vidim iste kutije za sebe i cimericu i samo ubrizga to
6xmama ma ja se kladim na Mariju.
Pitala sam što ako ne bude koristi ni od 3.gela. Rekli su ako je s bebom sve ok, onda dan odmora pa opet gel. Ja ću umrijet ovdje 😭😭
Sortiraj odgovore
Najstariji