Samo brzinski, jutros u 5:26 stigao Ian, 3520 i 50cm hitan carski. Sad smo oboje ok, mene rez boli i peče. Javim se i čekamo izvještaj od Marije 😁😘😘 ajmo next
Čestitam draga,svaka čast nakon toliko muke i bolova i čekanja evo tvoje štrucice😘😍🤗,brz oporavak ti želim (i traži tablete protiv bolova ak ti ih već nisu dali),drži se,proći će(znam da nije neka utjeha ali hoće)😍😍😘😘🤗🤗🤗🤗
Samo brzinski, jutros u 5:26 stigao Ian, 3520 i 50cm hitan carski. Sad smo oboje ok, mene rez boli i peče. Javim se i čekamo izvještaj od Marije 😁😘😘 ajmo next
Čestitam od ❤

Mi jos iscekujemo da se nesto dogodi 😂 na zadnjem pregledu zatvorena skroz. Ctg dobar trudovi samo lazni, stezanje trbuha i na ctg do 26 max prikazani, plodne vode dovoljno, djevojcica od 2800 g
Stalno imam iscjedak i tako mi je sjela na mjehur da čim se ustanem sa wc mogu opet 😩 dr kaže da neće još. Još se nije spustila u porođajni kanal. Nadamo se da nećemo jako dugo čekati. Ja stalno imam osjećaj da će ubrzo ali prva mi je beba i ne znam što i kako trebam osjećati 😂 pregled nam je za 2 dana. Idemo na sv duh roditi. Ima li jos koja ljetnica da iscekuje i da ce na sveti duh.

Čestitke Cokica neka je on stigao 🎉🎉🎉. Neka bude živ i zdrav ostalo će sve posložiti.
😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Cokica nije utjeha al mozda bolje tako nego da nastavljaju mučenje, odmori se❤️❤️😍😍😍 Jedva cekam da se javis s info!! Bitno da ste vi dobro proći če sve saljem vam sto pusa❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘

💙Bartol💙
Cokica čestitam ❤❤ Brzo oporavak ti želim, a malenom dug i sretan život...
Mene su jutros probudili bolovi, baš sam se scimala..i tako par puta... Ali evo, već se smirilo...
Kolika god mi je bila tlaka, sad se veselim utorku i kampiranju u Vinogradskoj da mi kažu da se nekaj događa i da ostajem 😂🤞 a i lijep je datum...😁
Cokice, cestitke i brz oporavak želim 💙🎉
4-5 dana bit će ti teško ustajanje i hodanje nakon carskog.. ali svaki dan će manje boljeti..

Cokice- iskrene cestitke!!! 🎉🎉🎉 tebi zelim brz oporavak, a malenome dug i sretan zivot! 😙

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji