Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Kolovoz 2018. 10:35

Da da, nakon 6 sati ide drugi. Donio jučer muž punjač, inače ne bi bilo mobitela već popodne 😂😂

ami25
    25. Kolovoz 2018. 10:51

To je veci problem nego rodit!!😂😂😂😂 

💙Bartol💙

25. Kolovoz 2018. 11:45

To i hrana 😂 a i spava mi se malo 😂
    E da, i evo zadnja u prugicama, po uzv punih 41tt. Po zm nećemo više bi brojati 😂

41tt, +11kg 🙉💪
    41tt, +11kg 🙉💪
    mamica1985
    25. Kolovoz 2018. 12:01

Nivami i Natar - decki su prekrasni 😍😍😍
    6xmama - iskrene cestitke, zelim ti sto brzi oporavak, a malenoj dug i sretan zivot!!! 🎉🎉🎉
    Cokice - sretno, da bude brzo i skolski!

ami25
    25. Kolovoz 2018. 12:29

Prugiceee❤️❤️ falit ce!! Pa kako nedaju jest?😫😱

💙Bartol💙

Majda23
    25. Kolovoz 2018. 13:24

Natar koja slatkoca, premedeni su, pogotovo druga slika 😍😛
    Nivami slatkis, a tek kosica 😍😍 
    Cokice sretno i drzi se 😘 zelim sto brzi i bezbolniji porod 
    Ostale curke 😘😘

04.07. Matija 💜

Marijaa30
    25. Kolovoz 2018. 13:57

Cure, da vam javim. Isto sam u bolnici, dobit cu drip. Pristala sam jer bi me ionako u ponedjeljak inducirali, a trudova opet nema. Primalja je danas dezurna kaj je iz mojeg mjesta, a i dobra doktorica.
    Dobila sam klizmu, poslije cu dobiti drip. Javim se! Drzite fige!
    Cokica, sretno 😊😊

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    25. Kolovoz 2018. 14:07

Marija sretnooo!!! Te nase malce bas treba pogurat🤞🤞fige i mislim na vas!!! 😘😘😘

💙Bartol💙

25. Kolovoz 2018. 14:11

Cokica i Marija sretno🤞🤞🤞🤞,čim brži i bezbolniji porod vam želim,ubrzo su vaše štrucice s vama😘😘🤗🤗🤗😍😍😍

• AnaMaria
    25. Kolovoz 2018. 14:41

6xmama cestitam od ❤🤗😙😙😙 neka je sve dobro zavrsilo a sad uzivajte zajedno...Natar i Nivami premedenu su decki 😍😍😍 ako nisam nekoj cestitala cestitke od ❤😙😙
    Cokica i Marija sretno i da bude brz i ne toliko.bolan porod..jos malo i druzite se sa svojim bebachima 😍😍

12.08.2018. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.