Hvala svima 😘😘
Evo ukratko: nakon trećeg gela kao malo jači trudovi i otvorila se 3 i pol cm. I spustili me u rađaonu di sam bila od pol 1 i to cijelo vrijeme na ctg-u. Trudići li la, ne otvaram se. U 5 dolazi docent, nisam se niš otvorila, i u 5:05 prokida vodenjak. Plodna voda zelena, njemu otkucaji padaju, već to dugo traje i kaže mi doktor da mi iskreno ne može reći kakva je situacija s djetetom i da predlaže carski. Ja odmah potpisala i za 20 min sve bilo gotovo.
Evo sad ležim u sobi, njega su mi donesli, a ja ne znam kako da ga uzmem ni niš kad se ne mogu ni pomaknut. I još mi žene u sobi kažu da odmah prvi dan dižu na noge 😭
Ali bitno da smo oboje dobro 😁
Sretno ostatku i nadam se da će se i Marija brzo javit s dobrim vijestima 🤞🤞
Cokica, zao mi je sto su te napatili.. al glavno da je sve dobro prošlo.. traži i zovi sestre za pomoć jer znam kako je.. ne možeš promijeniti položaj a donesu ti bebu.. na noge dižu prvi dan samo ustajanje od sekund i natrag. Meni je pozlilo od boli prvi dan kad su me dizali.. jesi dobila kateter il ti gusku nose? Mlijeko će to nadoći za 4-5 dana.. želim ti brz oporavak i da uživaš sa svojim sinom 😘
Gusku samo prije nego su me na odjel digli. Rekli da pozvonim za wc. I sad mi sestra za bolove dala brufen tabletu, ono wtf, i kaže da se pomalo dižem, vrtim s boka na bok, da uzmem dijete. Kažu mi ove iz sobe da čekam noćne sestre, one su dobre danas.
Cokica cestitam, napatila si se ali nista nije tesko kad vidis svoju bebu, zelim brz oporavak i pusa za tebr i maloga 😘😘😘
04.07. Matija 💜
Cokica draga moja super da je sve dobro zavrsilo,ja ne znam kako bi reagirala da mi tako kazu da ne znaju sta je s bebom!! Proci ce,bitno da ste dobro
💙Bartol💙
Ja sam imala kateter 24h i onda se ustajala polako na wc.. bolilo je, al zoveš sestru i ona ide s tobom.. Ajme koji položaj s boka na bok.. to sam mogla tek četvrti dan.. dijete nisam mogla primiti jedino kad mi ga oni namjeste i zvala bi ih da mi ga uzmu.. pa doslovno ne možeš mrdnut prvih par dana.. od lijekova protiv bolova prvo mi je išlo nešto kroz infuziju, a poslije četvrti dan tek ketonal 3x dnevno.. ne znam koje je jačine taj Brufen.. meni su ketonali bili ok. Jel beba cijelo vrijeme s tobom ili ju oni nose? Ajd hvala Bogu pa će sestre iz noćne smjene biti obzirnije i razumnije.. jesi gladna? Ja prvi dan ništa nisam dobila, sutradan cokolino i juhu.. al davali su infuziju da se ne srušim od gladi..
Dali su mi injekciju prvo ujutro, poslije infuziju. A brufen je od 600mg, meni to ništa, ko bombon 😂 za jest su mi dali sad za ručak malo juhe i riže na mlijeku, danas da smijem mliječno, a onda od sutra lešo. Al nisam baš nešto ni gladna ni žedna, i po noći sam dobila infuziju glikoze. A beba je cijelo vrijeme u sobi kraj mene. Sva sreća pa za sad samo spava 😂
Skoknem malo do vas kad ono puno bebicaa...
Ne stizem nikako da vas citam.
6x mama od srca ti cestitam na maloj princezi, konacno nakon svega uzivate zajedno 💕💕💕
Cokice cestitke i tebi i zelim ti sto brzi oporavak 💕💕💕
Koliko nam je jos ljetnih bebica ostalo?
Evo moje pozerice 😂
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji