Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Kolovoz 2018. 13:17

Hvala svima 😘😘
    Evo ukratko: nakon trećeg gela kao malo jači trudovi i otvorila se 3 i pol cm. I spustili me u rađaonu di sam bila od pol 1 i to cijelo vrijeme na ctg-u. Trudići li la, ne otvaram se. U 5 dolazi docent, nisam se niš otvorila, i u 5:05 prokida vodenjak. Plodna voda zelena, njemu otkucaji padaju, već to dugo traje i kaže mi doktor da mi iskreno ne može reći kakva je situacija s djetetom i da predlaže carski. Ja odmah potpisala i za 20 min sve bilo gotovo.
    Evo sad ležim u sobi, njega su mi donesli, a ja ne znam kako da ga uzmem ni niš kad se ne mogu ni pomaknut. I još mi žene u sobi kažu da odmah prvi dan dižu na noge 😭
    Ali bitno da smo oboje dobro 😁 
    Sretno ostatku i nadam se da će se i Marija brzo javit s dobrim vijestima 🤞🤞

Noemi
    26. Kolovoz 2018. 13:28

Cokica, zao mi je sto su te napatili.. al glavno da je sve dobro prošlo.. traži i zovi sestre za pomoć jer znam kako je.. ne možeš promijeniti položaj a donesu ti bebu.. na noge dižu prvi dan samo ustajanje od sekund i natrag. Meni je pozlilo od boli prvi dan kad su me dizali.. jesi dobila kateter il ti gusku nose? Mlijeko će to nadoći za 4-5 dana.. želim ti brz oporavak i da uživaš sa svojim sinom 😘 

26. Kolovoz 2018. 13:58

Gusku samo prije nego su me na odjel digli. Rekli da pozvonim za wc. I sad mi sestra za bolove dala brufen tabletu, ono wtf, i kaže da se pomalo dižem, vrtim s boka na bok, da uzmem dijete. Kažu mi ove iz sobe da čekam noćne sestre, one su dobre danas. 

Majda23
    26. Kolovoz 2018. 13:58

Cokica cestitam, napatila si se ali nista nije tesko kad vidis svoju bebu, zelim brz oporavak i pusa za tebr i maloga 😘😘😘

04.07. Matija 💜

ami25
    26. Kolovoz 2018. 14:12

Cokica draga moja super da je sve dobro zavrsilo,ja ne znam kako bi reagirala da mi tako kazu da ne znaju sta je s bebom!! Proci ce,bitno da ste dobro  

💙Bartol💙

Noemi
    26. Kolovoz 2018. 14:22

Ja sam imala kateter 24h i onda se ustajala polako na wc.. bolilo je, al zoveš sestru i ona ide s tobom.. Ajme koji položaj s boka na bok.. to sam mogla tek četvrti dan.. dijete nisam mogla primiti jedino kad mi ga oni namjeste i zvala bi ih da mi ga uzmu.. pa doslovno ne možeš mrdnut prvih par dana.. od lijekova protiv bolova prvo mi je išlo nešto kroz infuziju, a poslije četvrti dan tek ketonal 3x dnevno..  ne znam koje je jačine taj Brufen.. meni su ketonali bili ok. Jel beba cijelo vrijeme s tobom ili ju oni nose? Ajd hvala Bogu pa će sestre iz noćne smjene biti obzirnije i razumnije.. jesi gladna? Ja prvi dan ništa nisam dobila, sutradan cokolino i juhu.. al davali su infuziju da se ne srušim od gladi..

26. Kolovoz 2018. 14:42

Dali su mi injekciju prvo ujutro, poslije infuziju. A brufen je od 600mg, meni to ništa, ko bombon 😂 za jest su mi dali sad za ručak malo juhe i riže na mlijeku, danas da smijem mliječno, a onda od sutra lešo. Al nisam baš nešto ni gladna ni žedna, i po noći sam dobila infuziju glikoze. A beba je cijelo vrijeme u sobi kraj mene. Sva sreća pa za sad samo spava 😂

Rubia
    26. Kolovoz 2018. 15:05

Skoknem malo do vas kad ono puno bebicaa...
    Ne stizem nikako da vas citam.
    6x mama od srca ti cestitam na maloj princezi, konacno nakon svega uzivate zajedno 💕💕💕
    Cokice cestitke i tebi i zelim ti sto brzi oporavak 💕💕💕
    Koliko nam je jos ljetnih bebica ostalo?

6xmama
    26. Kolovoz 2018. 18:03

Evo moje pozerice 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ami25
    26. Kolovoz 2018. 18:19

Beataaa manekenka!!!! Šefika naša....

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.